-> Syny: njn ale já to mám čistě z nutnosti... ty žlutý krejou přední čelo před ujmou a ty dálky jsou v masce na zimu aby to krylo chladič místo dečky a navíc to svítilo... na zimu je to potřeba.
-> Pavel P..: husty :) A jak to slo? Jde to tam snadno nebo se upravuje? Ja nad tim taky uvazoval, ale mam doma novou origo psinacku a novy origo zamky, takze pouziju to :)
my v rodine uz kupujem vsechno s metrem v ruce(vyrobcove cisla obcas nesedi)aby sme nemuseli bourat,strejde tahal novou lednici na lane pres kladku do 4teho patra,a druhej boural dvoje dvere jako ty
-> Borin - Král tuzerů: Právě, aby se to kvůli dvěma obloukům vyplatilo řešit. Koukal jsem se na síti, nic kloudného v okolí, kde by měli tohle v nabídce není. Na drevari.cz byl inzerát na prodej a určitě by tam někdo poradil, ale neregistroval jsem se.
Moje dnešní práce...koupili jsme novou lednici, akorát že širší než předchozí, a jelikož je za dveřma v kuchyni, tak se koupili užší dveře a zužovali se futra...začátek bourání v 6:00 a a 11:00 futra zavařený...teď už je to zazděný,,,zejtra se to bude obrousit, sádrovat a natírat
-> maca: Mě ani moc ne, když ho budu muset dělat...ale snad ukecám šéfíky a koupěj mi do půjčovny minibagr a to jezírko nebudu muset kopat ručně...co se můstku týká, kde seženu ohnutý trámy mi je záhadou...
namontoval origo nové kotúče na feldu , poumýval a zalepil šoruby čo držia strmen a plávajuci strmen , zistil prečo buchalo do podlahy a volantu pri brzdeni ach jaj ten moj sused by mal menej pit a nezabudne dotiahnut srouby na ramenach a pritom som sa ho pytal či to dotiahol , a svoju ulohu natom zohral aj ten rezistin na nich