-> haso: ja som bol v decembri az na letisku vo viedni, to bola pre rakusanov normalne atrakcia, take cosi este asi nevideli, hlavne cestou domov ked bolo plne auta a vzadu paradne A-cka, vsteci kukali
-> suri: budeš strašit na techwebu... se nedivim že smazaL kartu, když všude kde něco napíše seš hned ty kde ho zjebeš co napsal, co dělá, proč to dělá a že to je všechno špatně....
aj ja by som zmazal kartu keb nejaku mám a aj registráciu ale takú radosť už viac nikomu neurobím a budem tu strašiť ešte dlho ale pomaly ale iste sa poberem na susedné forum
-> haso: kedysi, teda pred februarom bolo na dialnici v obci 80 a na bratislavskom obchvate davali v lete v noci 100. Od februara podla noveho zakona ja na dialnici v obci 90 a uz to teraz v noci nemenia. A v sitine je 80 furt, lebo ten tunel je stavany na 80ku, ani Coulthard s formulou tam nemohol ist rychlejsie
Slovaci mam na vas otazku...jakou rychlostou sa jazdi na dialnici v meste /konkretne cesta petrzalka dubravka cez sitinu/ ak je tolko hodin co teraz? prave som isiel, nikde ziadna tabula ze akou rychlostou, kamiony isli 110...tak som nevedel jak rychlo sa ma ist ???
David29 18.11.09 21:28:52 napsal: → maca: Já ted tady dumám, jakej je rozdíl mezi chladičem vzduchu a intercoolerem ja myslim, ze jen v nazvu, co ostatni reknou?