skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> zidlik: a on si vás pak dá u matury 

-> zidlik: 

-> Maxx: jen počkej
von je uplně postiženej na slova šuplera a flexa a ted tam začali všichni řvát šuplera šuplera
sme si ho dali co to šlo:-D

-> zidlik: no ot mohlo bejt zajimavy co on na to?
-> Maxx: to je jasný ale nás stužkovali a ten kretén co vod něj mám motor prej máme spolu náký nevyřízený účty a já jak byl vožralej-di doprdeleee umíš hovno

-> zidlik: ja jim to říkám i za střízliva a pořád do kola...

já se solidně vožral na stužkáči
prej sem lil panáky s ředitelem nebo co a nestačil mě
pak sem nacvakal do jukeboxu vopijem se a alkehol všichni začli pařit(i učitelé) ..kua to sem ještě neviděl...konečně sem moh říct učitelům že už mě serou

To bude paráda, jsem si dovezl nápravy z lakovny... Ještě doladit třmeny a je to...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: davam bolsevikoj tejden, maximalne dva...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jsem taky zvědav
-> Tomo - zrušená registrace: Schvalne kdy tu registraci odrusis nebo udelas novou :-)
-> m8rinek: no jo ...
-> Tomo: jj zrovna po tobe jsem se extra vozil :)))
havlik 19.11.09 19:03:15 napsal:
→ Tomo: a co jako? eště si smaž registraci a už se
nevracej
jo to som zabudol dik ze si mi to pripomenul ... m8rinek 19.11.09 19:13:02 napsal:
→ Tomo: co budeme dělat? Co budeme dělat?

ty sa budes najviac nudit ! sice mas tu este ostatnych ,ktorich si rad podas ... a nie len ty ...
→ Tomo: a co jako? eště si smaž registraci a už se
nevracej

→ Tomo: co budeme dělat? Co budeme dělat?

-> myschaak AZNP K.Hora: jen se pochlub,kdyz jsi to nakousl.

já tady ani radši psát nebudu co jsem dneska spáchal....

-> haso: asi cakal kedy vlezie do bananovej republiky aby mohol letiet 300...pretoze v rakusku su za to pekne palky.
-> haso: ukazal ti aspon papa ?
inak ja som si myslel minule ako bohovsky tratim taku jednu nenapadnu starsiu audinu na R19, sice som mu ukazal ze to auto "ide", ale on v zapeti hodil blinker dolava a ukazal mi ze jemu to ide viac nez mne

inak ja som si myslel minule ako bohovsky tratim taku jednu nenapadnu starsiu audinu na R19, sice som mu ukazal ze to auto "ide", ale on v zapeti hodil blinker dolava a ukazal mi ze jemu to ide viac nez mne

-> Hurdis: na slovensku jak sme presli cez hranicu sa mi za par sekund stratil

haso 19.11.09 21:10:32 napsal:
→ peti: tak ja som bol len s Petom sa mrknut na rozhladnu,
ale i tak to bola sranda…som tlacil pred sebou AUDI TT ktore slo 80km/h,
nevydane veci
Tak teprve řadil dvojku.
→ peti: tak ja som bol len s Petom sa mrknut na rozhladnu,
ale i tak to bola sranda…som tlacil pred sebou AUDI TT ktore slo 80km/h,
nevydane veci

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> haso: nj rakusanie su zaujimavy, normalne som si vsimol ze aj tmu maju vetsiu ako my

-> haso: CSSR prase prasi na östereiche autobahn a tobe to prijde vtipny 

-> peti: tak ja som bol len s Petom sa mrknut na rozhladnu, ale i tak to bola sranda...som tlacil pred sebou AUDI TT ktore slo 80km/h, nevydane veci

-> haso: ja som bol v decembri az na letisku vo viedni, to bola pre rakusanov normalne atrakcia, take cosi este asi nevideli, hlavne cestou domov ked bolo plne auta a vzadu paradne A-cka, vsteci kukali

inak ja som dneska bol so skodovkou v rakusku, a to bola sranda tie daktore pohlady vodicov na novych autach

-> mb136gl: pekneeeeee
-> haso: skôr chcel ugrilovať takú slečinku čo sedela celkom vzadu v 5ke 

-> Vojťas: ale nerieš ak s neho robím debila nech to povie mne ja sa len rád hrám zo slovami
-> suri: tak ze normalne mu vzdycky poradis a jenom na netu z nej delas debila? jak slechetne
-> mb136gl: vodic zacal opekat spekacky na motore? 

-> Pavel P..: ja už som raz taký tu ho zjebem ale ked niečo chce po icq vždy sa snažím
-> suri: budeš strašit na techwebu...
se nedivim že smazaL kartu, když všude kde něco napíše seš hned ty kde ho zjebeš co napsal, co dělá, proč to dělá a že to je všechno špatně....

takze motor na technickou mi v Bitterswetu bezi jupíí

-> m8rinek: Pojedeme na výlet, pojedeme na výlet. To je kolo, to je kolo. 

-> Tomo: co budeme dělat? Co budeme dělat?

aj ja by som zmazal kartu keb nejaku mám a aj registráciu ale takú radosť už viac nikomu neurobím a budem tu strašiť ešte dlho ale pomaly ale iste sa poberem na susedné forum
-> Ad@m: no este naposledy so to uzil

-> Ad@m: to nerieš , to bude rovnaké ako somnou synym a dalšími dobrákmi , zajtra sú nazpeť , ked zistia že ich tu nikto nelutuje . -> havlik: 

-> Placko: zajímavé že po čase vložení toho příspěvku jsem od něho četl v každém tématu něco
-> Tomo: a co jako? eště si smaž registraci a už se nevracej

-> Ad@m: ano 

-> Tomo: přidávat znamená nepřispívat?
-> Tomo: dôvod?
uspesne som zmazal kartu ...
a nikdy viac nebudem nic pridavat 

-> Gemini: me by spis zajimalo kde bude cidlo a kde vezmes rozdvojenej kabel?
-> Gemini: Takze nakonec lista z MPI feldy nebude? Ja si ji koupil na laborovani, ale zatim jsem nepostavil ridici elektroniku 

-> J3STER: ale coby.....bude to palit sucasne 1-4 valce a 2-3
-> Gemini: Těma dvěma indučkama chceš dosáhnout co nedelší jiskry jestli to chápu dobře. Vypadá to zajímavě.