-> vhml: podložka do domku pasuje na chlup a ma udelany stredici krouzek pro gumu pruziny do ktere pruzina zapada, porad lepsi nez-li pouzit kyvkovy i kdyz upraveny domek
Včera sem se zaradoval, našel sem v inzerci novej Favorití blok ( bez čísa a typovky! ) .. majtel pan John Shelley z MB mi ho nafotil, já se radoval ještě víc a když sem mu chtěl dneska volat, že bych si ho zítra v MB vyzvedl, tak mi prisel mail, kde se psalo "svedek z daleko rikal nejaky cikany ktery videli ze kamerad nezamykal zadni dvere dodavku" .. takže blok v půči a já mám zase po ptákách :-(
-> Gemini: čoo no tak to je Planka zo svojim feliciovim motorom bez šance no škoda my že by mohla naša biela škodovka čo sme si porobili a dali Plankovi vyhrať
-> Gemini: no rozmišlam že by som dal porobeny motor favorit no ktori sme dostali od Planku za tu bielu Škodovku tak potom by sa dalo čosi skusit ale oproti Bežovi a Panakovi to sme aj s tím bež šance no sú tam poznať majstri volantu
vymenil jsem spodni silentblok motoru a zjistil banalni zavadu, lec nevim, jak na ni - prosim o radu - na Favu jde od rozdelovace drat k zapalovani - je dvouzilovej, ma jedni zilu v buzirce a stineni, je takovej vachrlatej, tak bych ho vymenil, ale netusim, co rozebrat na rozdelovaci, abych to pak jeste taky rozjel :) dik za rady
dnes bol u mna znamy dansky cestovatel na S 110 L - Tue Pol Halvorsen.......a navstivili sme aj autokrosarov, kde mam dve zeliezka v ohni -fabie 1400ky :)
-> MOLSO: jednicka 5500 otacek mam 36km/h podle TW vypoctu odchylka je tam hlavne diky tem mejm nizsim gumam. Mam i cyklo tacho a pri 60 na tachosu jedu 51