Dneska rozchozeni posledni vůz meho parku-samantinka nandal se pricnak a s memfisem sme nemohli uverit jak to jede a to je tam stopětka jede jak satan po ctyrech měsícich mi všechny auta zase šlapu a brzdi podekovani Memfisovi
-> mgbiker: v pohode :D von tam ten bow ventil nejni moc slyset kdyz tam nejni IC:) ale tak treba se letos jeste svezu kdyz nebudou zamecnici kurvy a udelaj mi naboje... jinak je to 1,8T
-> Tom.t: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> Matt-110Rten druhej: není k čemu hoši.auto sice technicky v pořádku ale kastle dost načatá.tohle je fotka před pěti lety,kdyby to vypadalo tak dnes tak je doma.jsem byl natěšenej na ní a nakonec nic.sice jsme ukecali majitele na 20t se vším všudy ale i tak bych do toho auta musel vrazit tak 20t.Ale na třícu nezanevřu.řekl jsem si že bych si někdy mohl koupit kábro takže by mohlo bejt někdy e30 325 cabrio
-> exwrcteam: skor by som povedal ze casovanie nieje dobre nastavene, lebo to asi znamena ze zapalilo zmes predtym ako sa zavrel saci ventil a preslo to az do karburatora....
tak zase makam na volantiku, brusena koža to nevydrzala viac ako rok, takze od znova som daval taky synteticky molitan alebo co to je a uz sa pracuje na potahu z ciernej kozenky
-> myschaak AZNP K.Hora: twe poí dnešku asi jo no když sme tam štelovali dvě škodovky ale co spravili jsme si naladu ( -dnes u mě doslovně seru na zootechničku
já dneska pokračoval v tomhle...podařilo se mi zachránit nárazník,přišeljsem ale na to,že chladičkovka rozmačkala zadek altíku....dobíjí ale nevypadá to moc hezky
-> myschaak AZNP K.Hora: jojo uplnej arnold myschenegr ale byla prdel jelikož sem neměl pripojenej stabilizator tak ve 110 ulitla guma z něj pri zkoušce a když sme jeli se šedou tak se nam každej tlemil a spadla mi mřižka ze zadnoho čela (jízda bez blatniku narazniku kapoty