skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122651 až 122700) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
som bol u doktorky, takze mam týžden volno

-> Gemini: no namachleny blok by uz bol, uz len nejake veci do tych dier nahadzat

-> petr s: Já nesnídam, vstávam v 11:30 na oběd 

-> Nwkt 11.02.08 00:10:20: To je snídaně
Já jsem si teď udělal špagety k večeři 

-> Nwkt 10.02.08 16:54:54: Mas to moc pekny 

-> Pavel P@nkáč: No někde mam ještě ústřižek složenky, takže asi jo 

-> Nwkt: je hele moje bejvali celo, ani nevim jeslti jsi mi ho zaplatil

já včera s Applem rozcuknul známýmu fávo,dnes jsem začal ostrojovat gls č3....díly ukládám na půdičku
-> Maxx: jinak to radio co tam mas mam doma taky

-> Maxx: to jo taky jse mi to libi
ale ten tvuj motor, atd. fakt pekna prace

ale ten tvuj motor, atd. fakt pekna prace
-> myschaak: 

Tak dneska sem si vyrobil polotovary patek pro rám.. Zejtra to snad stihnu svařit s kastlí.. ale to je nereálný kvůli posunutý směně v právci:-/
-> Maxx: krasavec!!!
-> Nwkt: pekne uz to mas pomaly hotove
vrazil jsem do rapídka nabitou baterku(chytnul na škytnutí
)a protách jsem ho po dědině
vyměnil jsem potrhanou sedačku řidiče

vyměnil jsem potrhanou sedačku řidiče

-> xtuner: dekuji

-> Maxx: moc pěknej motůrek
me dnes opadla brigada tak jsem se konecne dostal na sestavovani kocoura do 136ky 

-> Alchymista: Zbynku no teda to je nadhera

vymenil sem olej a chladici kapalinu v nessine :) docela slast meni asi po 3 letech zas jednou olej v benzinaku a ne v dieslu, kde z toho tece takovej lepivej hnus :)
odvrtal jsem poslední 2 čepy z ramen přední nápravy...teď už jenom nápravu natřít, poskládat ji z nových dílů a šup do auta 

-> Gabriel:
vdaka za ozrejmenie

-> gabo00000: když si viděl ty fotky tak by ti snad mohlo dojít, že v jedno ze sacích byl nálitek který solidně zasahoval do kanálku. byla tam díra, kterou bylo nutné zaslepit, protože kdyby jsem ten kanál zvětšoval tak bych zasáhl do té díry. když se pořádně podíváš, tak je tam i vidět že je ta zátka vybraná.
-> Nwkt: Jen pro sebe, nepredpokladam, ze by si to nekdo chtel dat do auta, uz kvuli cene. A pokud nekdo nema v aute moji RJ s moji sbernici, tak to temer nevyuzije...
-> COL: ziiiraaam

-> Nwkt: to chapem
-> Gabriel: pozeral som uz dnes tie fotky
ja som skôr chcel vediet ze rpeco

-> Gabriel: pozeral som uz dnes tie fotky

-> COL: Hmm, zajímací, to děláš jenom pro sebe nebo to plánuješ vyrábět ve více ks?
-> Nwkt: vsechny budiky na krokovy motorky (tacho az vyresim par veci, hlavne snimac na prevodovku, misto nahonu). Takze na kterymkoliv budiku se da zobrazovat skoro cokoliv, stejne tak jde libovolne programovat kontrolky, automaticky rizeni jejich jasu, pripojka na RFID, pripojka na 4 tlacitka atd. A je to zpetne kompatibilni s normalnim stitem v cetne tech hnusnejch cernejch konektoru, takze to bude fungovat i tam, kde nebehaji data po sbernici.
-> COL: Ty voe
co to bude umět?

Dnes jsem konecne doosazoval vyzkousel jak bude vypadat sestava meho noveho elektronickeho kombipristroje :o)
ja dnes vymenil na cabriu brzdovy valec... na om, co byl na aute pres zimni stani odesly gumicky...
-> Nwkt: mas asi moc koni pod kapotou:D
-> Nwkt: www.nonegabriel.net/index
.php?page=main&... tady máš celou fotogalerii