skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124044 příspěvků (zobrazeno 122501 až 122550) od 06.12.2007 do 11.04.2025, založil/a iDawe
-> Pavel P.: Přece se kvůli těm hajzlíkům nebudeš omezovat.

to je jak u bejvalý 105ky.. tam mi taky nějaký kurvy lámali zrcátka a stěrače..... doufám že to nebude pokračovat, jestli jo tak se na to vyseru a škodovka pujde z baráku a koupim nějakou plečku otlučenou a bude mi to jedno když někdo ulomí zrcátko.
-> Pavel P.: no pekny - potesi teda slusne 

sice trochu mimo téma ale kdysi u nás v ulici ještě když sem měi volhu a já byl ještě malej,nějaký kokoti od nás z baráku z 4 patra házeli pitlíky s vodou...jedna 120 měla promáčklou střechu,jeden favorit byl prej totálně na sračky,a naše volha něla rozbytí přední okno...sme druhej den zrovna jeli na chalupu a ještě s kolem tak táta to okno že ono bylo jen z půlky podlepil izolepu a jeli sme...ani se nevysipalo...a jednou v lete loni sme jeli po magistrále a vedle nás jela audina a na boku přez dveře měla vydrápanou klíčem veklou k**ndu....to taky nepotěší
-> Pavel P.: To sou kundy ty lidi... Mi rekni co z toho ten hajzl ma... A nejhorsi je ze kdyz bys mu dal poradne do huby tak to odneses ty... Tady je proste zasranej zakon na ochranovani vlastniho majetku...
U nas se tu v ulici delo neco podobnyho jeden cas (sem jeste auto nemel), mno a jednoho dne si majitel pockal na ty hajzliky ve vokne a kdyz mu sli utrhnout sterac, tak jednoho trefilvzduchovkou do nohy... Ten zacal zrhat tak mutrefil jeste jednu do ty nohy znova a pak si pro nej jen dosel. Jeste mu dal prez hubu mno adruhej den u nej klepali zeleny a mel peknej pruser... Ale je fakt ze od ty doby se tu jen vypousti benzin...
U nas se tu v ulici delo neco podobnyho jeden cas (sem jeste auto nemel), mno a jednoho dne si majitel pockal na ty hajzliky ve vokne a kdyz mu sli utrhnout sterac, tak jednoho trefilvzduchovkou do nohy... Ten zacal zrhat tak mutrefil jeste jednu do ty nohy znova a pak si pro nej jen dosel. Jeste mu dal prez hubu mno adruhej den u nej klepali zeleny a mel peknej pruser... Ale je fakt ze od ty doby se tu jen vypousti benzin...
-> Pavel P.: Takovýho zmrda vyslíct a nahýho ho protahnout mraveništěm. Teď je zima, tak by musel nahej počkat do léta a ještě by si to mraveniště s rezavýma mravencema musel najít sám.

-> Pavel P.: jáj svině jedny.. hlavně, že to je spravený 

-> Gemini: A gemoetrie v riti...
-> Gemini: to ako sa ti podarilo?

-> Pavel P. 17.02.08 20:27:46: fuj, ze se za toho Wesema nestydis!
hodina smykania nestacila a muselo to dopadnut takto.....aby som sa poucil 

-> Gabriel: mal ale to su tajne info 

-> Gemini: nemě by si takle i výfukový?
-> Gemini: to jsem potřeboval
-> Targa: jo nic jinýho po ruce nebylo...
-> Pavel P.: tak to je nemilé:/ tos tam dal wasema ted nebo co to je za typ??
-> Kurvapes: bohužel garáž tu neni... holt se časem z udržovaný škodovky stane omlácenej křáp.

-> MATTESS: já zjistim leda hovno.. tady jsou všichni zalezlí, a stalo se to nejspíš v noci, tátova 120 a jedna místní glska měla zrcátko taky ohnutý, jedna 105ka a žigulák ulomený a nějakej pažout taky rozbitý.. prostě v celý ulici

-> MATTESS: A jednomu známýmu ty zrcátka vyrvali i s kusem plechu. a obě.
-> Pavel P.: Njn parkování na ulici stojí za hovno.
-> Pavel P.: to se stalo kdysi bráchovi taky, naštěstí zjistili, kdo to byl a škodu uhradil.
-> Pavel P.: jaj,to ti nezávidim....

následek noční zábavy zdejších zmrdů..
zrcátko zkurvený, dveře prohnutý, lak oloupnej.

Dneska jsem uklidil zase kousek půdy nad budoucí kotelnou, už se tam rýsuje nádhernej prostor na škodovácký poklady.
Prostě už mám toho bordelu moc a neni to kam dávat, musim to někde roztřídit abych zjistil co vlastně mám.
Prostě už mám toho bordelu moc a neni to kam dávat, musim to někde roztřídit abych zjistil co vlastně mám.
dnes jsme s applem kuchali...on formana a já glsku 83
ja sem dnes vysapal ze Samantiny zbytecny veci, jako radio, repraky, stresni okno, topeni s hadicema, no najednou je tam mista, to je neuveritelny a ta elektrika jak je najednou hezci, malo dratu, ..... :-)
Já dneska vstal

já dneska prodal auto, takže sem zase bez škodovky (byť felicie)
-> minno: 

-> minno: co su to zac a od koho kupene?
Ja dneska pridaval koniky
skoda-virt.cz/cz/.../8275
8

-> Fén: :-)))) ne byl to jenom litříček dobrého vínka
Gabriel 16.02.08 22:36:12 napsal: ...hele jaksi mi blbne internet
To nesmíš ten alkohol lét do routeru, ale do sebe. :o)
To nesmíš ten alkohol lét do routeru, ale do sebe. :o)
taky bych to jednou vyzkoušel celej tejden ale nemůžu zítra řídím a musím bejtr ready. mno a co se týče é metly lidstva tak to můžu potrvdit., je to tak. hele jaksi mi blbne internet
-> Gabriel: To já dělal celej tejden, už to bylo takové stereotypní 

-> Gabriel: Víš o tom, že alkohol je metla lidstva.
Co jste dnes udelali...
ožrali se
ožrali se

-> gabo00000: O kom mluvíš?

-> xtuner: jj robim to vonku a dnes brutal zima bola..hlavne poobede...a celodenny sialeny vietor...no fakt som paradne premrzol a tej karoserii doporucujem aby bola dobra
leboked nie tak smer šrotovisko
..nj sily a financie mi este len bude tra...musim si ich setrit
vdaka

-> David29: pan ma rozum

-> gabo00000: to věřim no a jestli ještě děláš v tý zimě venku, tak to taky musí být něco... mě stačilo dneska když mě došel v garáži v kamnech petrolej a 3 hoďky jsem tam mrznul a válel se pod autem ale máš to pěkný, jen tak dál a mnoho sil 

-> gabo00000: Copak...pán je ekolog? 

-> David29: parchanta
-> xtuner: ja som si tiez myslel ze taketo roboty su tie najvycerpavavejsie...naho
denie dadiciek..naprav..prevodo
vky..motoru..brzdy...nic s toho nieje az tak vycerpavajuce ako karoseria...ja som tak doje.any za ten dnesny den ze zajtra asi nic robit nebudem

-> gabo00000: Čeho? 

-> gabo00000: Já jsem dneska zlikvidoval starý dvoupístový okruh a z poloviny natáhnul nový pro čtyřpísty,přidělal nové držáky hadiček do podběhu,dal nové hadičky od vyrovnávací nádobky k THV pak jsem obrousil jeden šít brzd a hned jsem ho začal lakovat a pro dnešek mám dost, zítra pokračuju