Konec jedné éry, škoda že je tak pokroucená, ještě nedávno jsme povídaly o stavbě auta, a hlavně má v tom nastřádáno dost peněz, doufám, že bude nová a ještě rychlejší.
Pane boze, strasna rana, chvalabohu ze je Petr zivi, bohuzial tej nohy :( ... skodovka ... Posadke zelam skore uzdravenie, a dufam ze sa im podari postavit este jednu taku skodovku... pre mna osobne bola, je a bude vzorom nielen auto ale aj posadka...
Já vím, jak jsi to myslel a vím, jak škodovky při haváriích oproti jinejm autům dopadaj. Ale nemůžeš obecně říct, že v jiným rally autě někdo má nějakou jistotu.
-> palinator: To sice ne, ale ten kdo skodovku mel nekdy odstrojenou a videl odstrojeny i jiny auto, tak pochopi jak jsem to myslel...
Treba v miste kam to koupil je jen naprava... Nic jinyho krome vrsku podbehu a napravy tam neni... Zadna vyztuha, nic... Nevim jak mel u toho delanej ram, ale pokud kolem P kapsy, tak mu mozna muze podekovat...
-> Šulda: Tyvole Tak to muze bejt rad ze jenom nohu... Skodovka byla moc pekna, ale tak hlavne ze je zivej. U techhle stroju jeden nikdy nevi jak dopadne...
-> bnjaro - bnzima: Auta je škoda ale víc by mě sralo,kdybych musel zkrzevá tebe zdobit auto černejma pentlema. Ten tvůj anděl strážnej je fakt druhej Superman. Nebudem dloubat,jak a proč,hlavně že jseš furt v jednom kuse. Brzo se uzdrav
-> Matsoft: na upresnenie : zlomeny chrbat (2 krcne stavce), zlonema sanka , zlomena klucna kost a 15 stehov v kolene ... ale co je najhorsie je pszchika v hajzlu koli autu na kasu
→ PodFuck3r: no tak aspoň něco, i když asi bych se bál,
že by to svedli na mě… po příjezdu policie (dobrovolně) se sám jakoby přiznal že jel na červenou... policajti viděly černýho a už šel za mnou a aŤ se od něj nenechám ojebat atd :D ale v pohodě
-> PodFuck3r: To jsem vlastně dopadl líp.. při ujetí od nehody si viníka honili policajti sami a já obcoval jen s ČKP - i když složitě. A dvoje (bohužel teda libový) dveře na 120L/1977 taky jako totálka za 4 tisíce (5 - 1)..