skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
jedna skodovka z Mlade Boleslavy vypadala pekne nez ji nekdo naboural
mo já myslím kdyby mi někdo roztřelil kloudnou škodovku, do který clovek dal moře řasi nervu a penez ani nepočítat, jen si představte co tady takových kousků je, a myslim že přez virt se dokydy či faktury těžko vystavjí, pac hodne lidí nakupuje hlavně v tomto matketu
-> Pater: zalezi na stavu auta,ohodnoti ti auto znamkama a pak podle toho to pocita,treba ja mel napsany v poznamkach nutno zohlednit stav a typ 136Gl a kdyz dolozis treba papirove,ze ty dily jsou novy,tak ti to dobre zaplati
-> Pater: to odhaduje likvidator pojistovny... Zalezi jak to bude rozstreleny a samozrejme jak vypada auto... Za novy dili te daj vic nez za sezrany blatniky

sem se chtěl zaptat... jak to vypadá s odškodněním... když mi nekdo rozstřelí autíško tak kolik mi dá pojoštovna, dívá se někdo na to jestli to je nějaká škodovka "na pole" nebo nejaká leštěnka... cosi jyme slyšel že za škodovku dají max. 15 tisíc

-> Gryzly: jj to je vono - to byl solidni smrtak...
-> Gryzly: Myslis tu rozmetanou po celim pangejtu?
-> Gryzly: vydis to tak to me nenapadlo tak toho nechame....
a takový tema už tu je několikrát. skoda-virt.cz/cz/.../8783
-havarky?from=meap&...
-> Maxx: já mám už asi pul v počítači založenou složku bouračky kam dávám fotky z virtu a z netu, ale prezentovat to tu nechci. Taky jsem takhle sem dal kusy plechu z jedné škodovky a jeden viŕták to moc nepobral, zemřel tam jeho kamarád.
tak co nikdo nic??
cus lidi mate nekdo nejake foto skodovek po autonehode ??? ja ano tohle je zrusena skodarna meho nejlepsiho kamose...

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu