skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
No ja jel vcera z Prahy od dvou do pul ctvrty (nedele rano) a to co bylo mimo obce po tom desti, to sem uz dlouho nevidel... Jak byl teplej asfalt a pak prselo, tak byla vsude neskutecna mlha nad cestou... Sem kolikrat jel i 40 abych vubec videl zatacky. A tak to bylo celou cestu. Nekde vic a nekde min... Takze v tej nehode PCR vs Calibra, mohlo tohle hrat docela roli - tim spis pokud ocas jel s tou Calibrou jako hovado...
-> Matt-110Rten druhej: Tak to mozna neco ruplo. Nemile. Stesti ze tam nejel nikdo dalsi a ze tam nejsou stromy.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ještě když se podívaš na prvni fotku na tu zatačku a pak na človíčka v černem tak u toho človička to rozhodilo ten volant , takže auto už jelo po rovině 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hele přesně se neví, jezdecka chyba to nejspíš nebyla, řidič projel zatačku, je vidět na první fotce, pak se rozklepal volan takovym stylem že vyhodil ruce řidičovi auto najelo do toho příkupu, tam se při tom převracení dostalu do vzduchu a pak se kutalelo, co jsme na to druhej den koukali tak přední naprava je totalně v hajzlu, bylo tam zlomeny uchycení ramene, cela zvohejbana a podobně, takže těžko soudit jestli se něco nestalo s předkem a to nerozhodilo kola, v zatačce nebyl žadnej štěrk nebo tak takže auto projelo naprosto v pohodě, nějak ještě nebyla nalada to řešit, zazrakem nikomu nic nejni, zejtra to auto dovezem ke mě a ještě to okouknem 

-> Jarda/felda: údajně z Albrechtic. masakr. já tam jel asi v 10 a pak ještě třikrát a už je tam křížek a roztavenej asfalt od toho sOPLA
-> Matt-110Rten druhej 12.06.11 21:47:15: No takhle to nevypada hezky
A o co slo? Jezdecka chyba?

-> Jarda/felda: nevíš kde zasahovali - odkud vezli toho ožralýho
Tahle je poslední, všichni byli v pohodě, diky boho jsme byli připoutaní a jak je vidět tak vepředu je malo místa takže ja měl možna se svejma 199cm štesti že jsem byl v zadu, řidič byl jen otlačenej od pasu a v šoku, spolujezdci vypadla ruka z vokna ale naštestí si ji jen pořezal, vzadu kluk byl taky v pohodě a mě se malinko udělalo zle když sem se nemohl ven dostat pač se mě zasekl pas a jak sem na něm vysel tak mě nešel odepnout, ale naštestí naprosto v pohodě, někdo na hoře nas ma asi rád
darklord 12.06.11 11:40:54 napsal:
zpravy.idnes.cz/pri-celni -srazce-opelu-s-policejnim -autem-zemreli-ctyri-lide- pre-/krimi.aspx?c=A110612_ ... nevim proč policajti z písku jeli do budějc přes hlubokou a ještě směrem od tejna
vždyť to je oklika jak prase 
zpravy.idnes.cz/pri-celni -srazce-opelu-s-policejnim -autem-zemreli-ctyri-lide- pre-/krimi.aspx?c=A110612_ ... nevim proč policajti z písku jeli do budějc přes hlubokou a ještě směrem od tejna

No to nemaz... Tyjo a jak se to prihodilo?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ano všichni jsme v pohodě ještě sem hodim pořizene fotky, pak to smažu at to tady nezahlcuju
-> Matt-110Rten druhej: týýý vole..všichni v poho ? 

-> Matt-110Rten druhej: Tykravo
V poho vsici?

-> darklord: To ze auto po bouracce vypada takhle casto svedci o tom, ze je auto svarene z vice kusu, nekdo si ho pak koupi napr. v bazaru a pri bouracce dopadne takhle.
-> Lukaso358: no ty vole! a na takej peknej ceste. Zrejme typek zaspal alebo co... 

-> darklord: tak to je masaker 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Neasi...Ono podle tý prolejzačky co zbyla z opla to nebyla rána v 50km/h...

-> Lukaso358: Nojo mas recht, to je sileny
A preci jen to byla dvojkova octava
Nechapu.

-> darklord: Řekl bych že už tam je realná fotka...
-> darklord: No ja ani tenhle obrazek nevidel. Sem to cetl na hovinkach uz rano.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no obrazok je ilustracny a neverim ze nejaky realny uvidime. Ale beztak mi to pride ako masaker.
-> darklord: ty kravo
styri osoby v styri rano, dve auta ... 

-> darklord: No tyvole to nechapu co to muselo byt za ranu
Dyk octavia je bezpecne votuzidlo 

-> darklord: no ty kraso :/
-> Lukaso358 11.06.11 17:53:12: ted to sem chci psát, ty sháním

-> Šulda:

z toho favorita by se něco dalo, 120byla shnilá, přední dvoudílná maska bohužel 105tková, na tu jsem se díval hned 

-> john simple: to ale je nehoda ani niesu pokrčene plechy
tolko dielov len tak niekde pohodené na zemi, tak dokedy by akože došli zachranari tak by som ich rozobral a nemeli by čo strihat

-> Tony Outland: tak tak ..chovani podvozku se mi moc nelibilo.. jinak motor jel dobre..sranda s tim byla kdyz clovek naletel do zatacky a pribrzdil auto bylo hned pretacivejsi (non abs) takze se dala pekne projet ,, po druhy bych do ni ale nesel
105 => tigra to je auto na píču ( i nákupní košík je větší )
john simple 11.06.11 16:44:47 napsal:
Dneska v Třincislusna nehoda
Dneska v Třincislusna nehoda
to je pár vteřin, než dojely záchranné složky.
fávo vypadalo fakt obstojně
fávo vypadalo fakt obstojně

-> Šulda: Tojono...
-> Lukaso358: ono asi celího nevypadá špatně 

-> john simple: Těch poklic z fáva je škoda 

-> marek668112: né to nebude cvičení lidi kolem vklidu a on tam fotí to bude realita 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> john simple: Voplik
(ja vim ze tu skodovku prodal...)

den s IZS :-)
-> john simple: cvičenie?
-> Milan 136: Jojo mas recht 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to kolo má hořet říkal ne?

-> Hurdis 08.06.11 15:52:54: Jj a tohle spravne horet ma
Viz Simpsni.

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 08.06.11 14:19:15 napsal:
→ 105: to se vyklepe ne
Jo tohle a tohle už tak bylo, tamto tak správně být má a to ostatní je zlepšováček, zrychluje to jízdu.
→ 105: to se vyklepe ne

Jo tohle a tohle už tak bylo, tamto tak správně být má a to ostatní je zlepšováček, zrychluje to jízdu.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu