Týjo nevím co dělal ale ta zatáčka není zase tak vostrá, ale možná tam byl štěrk a ještě k tomu s plně naloženou 120ckou. Jeli se koupat do lomu a skončili asi 200m před lomem. Je to rok a pár měsíců co jsme tam tudy jeli s bráchem a kámošama projeli jsme touhle zatáčkou pak ještě další a potom je jedna hodně vostrá do leva před tou vesničkou (mašovice) a tam jsme dostali smyk (bylo to s nissanem microu a v tu dobu se začalo stmívat) jeli jsme tak 60 ale byl tam štěrk a zbytky sněhu takže jsme se začali točit dokola, prvně jsme viděli les, potom sloup, potom obrovský kameny, takhle ještě párkrát dokola najednou rana jako prase a skončili jsme ve škarpě přetočení na bok ve dvoudveřáku, já jsem seděl na místě spolujezdce a díval jsem se z okna přímo na nebe a podemnou byl brácha (řidič), vzadu seděli dva kamoši (Jirka a Honza), v tu chvíli říká Honza na Jirku "Kubo vylez ven" (ten musel bejt sakra ve stresu že zapoměl Jurovo jméno), nemohl jsem otevřít dveře, brácha celej nervózní prej dělej otvírej dveře a já nato vole to nejde (do vzduchu se hodně těžce otvírají dveře), ale najednou někdo zabrzdil a šel nám napomoc. První slova co zazněli potom co jsme vylezli byly "nevytáhl by jste nás" ale borec měl ještě menší auto než my

. Naštěstí se nikomu nic nestalo kromě pár odřenin. Lidi co jezdili kolem se ptali jestli nechceme pomoct a odkud že jsme jeli, jestli prej z mašovic a mi né ze Znojma, a voni nato tý vole a jak jste to tam takhle mohli zapíchnout.(no mohli no) :D jeden kamoš zděšením utekl do mašovic do hospody a druhej utíkal do Znojma pěšky (sráči jedni), nakonec přijel borec s mitsubishi pajero a vytáhl nás a odvlekl do Znojma. Taková veselá příhoda se štastným koncem