skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
-> Radek Retro eLeSo: a dokonca color line , škoda jej , pri dnešných cenách ND by som to opravil asi bez rozmyslu
tramvaj je nekompromisní,hodně pěkná felda nějakýho invalidy(znaky vozíčkáře vpředu i vzadu)bohužel už vandalové začínaj-přes celou půlku předního okna vyrytej kosočtverec(pi*ka)

-> Jumbo: s vlakem to je vždycky tvrdý ... zálaží jak dlouho si to auto podrží před sebou a co je v nejbližším okolí trati ... mostek, vyhybka ...
www.novinky.cz/krimi/2280
14-u-prostejova-se-strel-v
lak-s-autem-jeho-ridic-sra
zku-neprezil.html?ref=boxE
Tohle byl hodně tvrdý náraz...
Tohle byl hodně tvrdý náraz...
-> 1560: Máš pravdu, četl jsem to 3x a nějak jsem to asi podvědomě přehlížel 

o pol 8mej včera som stal a taka pani v 50ke mi zružila zadek…
Vždyť to píše i tu 16.03.11 08:36:20
Vždyť to píše i tu 16.03.11 08:36:20
-> 1560 16.03.11 15:14:48: To, že při nehodě stál na místě jsem zjistil až teď v kartě. Ale známe pomáhače, oni můžou říct, že to auto není technicky způsobilé, tudíž nemělo na silnici co dělat........
-> 1560: som si nevsimol ...
-> afro100:
To sice jo, on ale píše, že stál. A pokud to vypověděl, tak už to těžko změní.
To sice jo, on ale píše, že stál. A pokud to vypověděl, tak už to těžko změní.
... a keď sme u toho, už vôbec nemusel ani stáť ... stačilo že pani šla rýchlejšie a nedávala pozor.
Možná ještě by mohl pindat na zadní světla, která nejsou originální, tudíž řidička jedoucí za ním „mohla“ přehlédnout, že brzdí, protože nejsou schváleny(?) pro provoz..
On ani stát na brzdě nemusel, taky na křižovatkách nestojím na brzdě, od doby, co jsem se naučil používat ručku i na jiné věci, než na odkládání vonných stromečků. Možná bych tedy viděl problém v tomto?
On ani stát na brzdě nemusel, taky na křižovatkách nestojím na brzdě, od doby, co jsem se naučil používat ručku i na jiné věci, než na odkládání vonných stromečků. Možná bych tedy viděl problém v tomto?
Mr_Kubas 16.03.11 09:20:47 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
Samozřejmě záleží na koho narazí, jen čistě ze zvědavosti mě
zajímá, co na to řekne.. Možná ještě by mohl pindat na zadní světla,
která nejsou originální, tudíž řidička jedoucí za ním „mohla“
přehlédnout, že brzdí, protože nejsou schváleny(?) pro provoz..
S pojišťovákem se ani jeden bavit nemusí. Záleží, co vypověděli PČR
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
Samozřejmě záleží na koho narazí, jen čistě ze zvědavosti mě
zajímá, co na to řekne.. Možná ještě by mohl pindat na zadní světla,
která nejsou originální, tudíž řidička jedoucí za ním „mohla“
přehlédnout, že brzdí, protože nejsou schváleny(?) pro provoz..
S pojišťovákem se ani jeden bavit nemusí. Záleží, co vypověděli PČR
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To bych v tomhle případě radši doporučoval..
-> Mr_Kubas: Když vyrazí zbytek toho červenýho plastu, tak už není na co by koukal.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Samozřejmě záleží na koho narazí, jen čistě ze zvědavosti mě zajímá, co na to řekne.. Možná ještě by mohl pindat na zadní světla, která nejsou originální, tudíž řidička jedoucí za ním "mohla" přehlédnout, že brzdí, protože nejsou schváleny(?) pro provoz..
-> Mr_Kubas: Já na to nic až tak drastickýho nevidím... maximálně tak kola, to asi nebudou 13ky.
-> koordiak: noo do piče pekne 

-> koordiak: Nepříjemné
To se ještě vyplatí opravovat? Hlavně by mě zajímalo, co na ty úpravy řekne likvidátor...
Edit: Koukám, že z venku to až tak drasticky nevypadá, ale i tak to nasere..

Edit: Koukám, že z venku to až tak drasticky nevypadá, ale i tak to nasere..
mám ho od piatku. o pol 8mej včera som stal a taka pani v 50ke mi zružila zadek.... to am odhodilo ešte do auta predomnou 

-> koordiak: jestli dobře pamatuju, to auto máš pár dní, co?
Píšeš 19:30 - to už je u nás tma 

-> Kaprof: a ten vysoky podvozok
au ...

Dneska Tu BUDú FOTKY NABURANEHO REDBULA !!!
-> Tomáššš: Copak zvuk ale ten traverzoidní nárazník

-> Kaprof: veru, staci mi pocut mohutny zvuk tatry tak sa idem posrat 

-> castrol: Tatra je vozidlo s právem pŕednosti jízdy hold...:o)
-> milano: zistil ze tatru neodtlaci
keď sa stretnú dve nerovnaké váhové kategórie.....
je to sken starej fotky.
je to sken starej fotky.
-> King: urcite si to uz uvedomil 

-> King: Záleží jak moc agresivní šámpón vůči neuronům používá. :o)
-> Hurdis:
-> castrol: Taky by nebylo marný, kdyby ta oprava trvala delší dobu, aby měl šampónek dost času na přemýšlení, kde se stala chyba :)

-> castrol: Taky by nebylo marný, kdyby ta oprava trvala delší dobu, aby měl šampónek dost času na přemýšlení, kde se stala chyba :)
-> doly120: 

-> castrol: No ale napsal si to sem

-> doly120: mne nedakuj preposielam len to co mi napisal -> TOMIK–007:
-> castrol: Díky za info :)
-> skodovak 13.03.11 19:32:13: Jenže když máš hnuté sloupky,tak se to u takové kategorie moc nevyplatí dávat na stolici...
-> skodovak 13.03.11 19:32:13: Jenže když máš hnuté sloupky,tak se to u takové kategorie moc nevyplatí dávat na stolici...
-> skodovak: ved prave
-> castrol: což dneska není tak častá záležitost bohužel...
tim spíš ne u aut této kategorie

-> skodovak: tak tak skoda pekneho auta aby zaniklo
-> castrol: tak to má být...

-> doly120: takze info od TOMIK--007 ahoj, tadle felda byla rozbořená, majitel vyletěl ze zatáčky, ale teď je momentálně auto v nové přestavbě a karoserie s nárazníkama už je v plniči.
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 12.03.11 23:43:58 napsal:
Příčina nehody nepřiměřená rychlost?
Vadná elektronka B13 na spouštěcím zařízení NOS pře pravotočivou zákrutou. Kromě lehkého pohmoždění mandlí spolujezdkyně a hematomu od otisků zubů 4 vlevo až 4 vpravo nahoře i dole na údu řidiče a znehodonocené repliky zrcátka vzor M3 v barvě chameleon se nic nestalo.
Příčina nehody nepřiměřená rychlost?
Vadná elektronka B13 na spouštěcím zařízení NOS pře pravotočivou zákrutou. Kromě lehkého pohmoždění mandlí spolujezdkyně a hematomu od otisků zubů 4 vlevo až 4 vpravo nahoře i dole na údu řidiče a znehodonocené repliky zrcátka vzor M3 v barvě chameleon se nic nestalo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Potvrzuje mi to mojí teorii, že pravověrný tuner tráví víc času v garáži, než za volantem a absence zkušeností se hardvérem obvykle kompenzovat nedá :)
-> castrol: Jesi zjistíš další ino,tak napiš,taky mě to zajímá,vypadalo dobře :)
Koukám že měl značku NJ.. Žeby soused?
Koukám že měl značku NJ.. Žeby soused?
-> Mr_Kubas: ok
-> castrol: Nevím o tom nic, ale myslim že Tomik_007 bude majitele znát, tak se ho můžeš optat 

-> Mr_Kubas: a nevies ci ju opravil alebo isla na diely
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu