Nehody škodovek...

prohledat
14503 příspěvků (zobrazeno 11451 až 11500) od 20.08.2007 do 15.01.2025, založil/a Maxx
řadit dle data
12:34:26
23.05.2010
David29
-> Nwkt: Nezkusim, neláká mě ze sebe dělat debila co překáží...

Když jsem jel do práce na kole, vzal jsem to uličkama a po chodíku, aby nepřekážel - nechci aby mi to dělali cyklisti, nebudu to dělat řidičům já...
12:30:59
23.05.2010
Nwkt
-> David29: Si to kolo někdy vem a zkus se projet v provozu ať víš jaký to je z druhý strany 4
12:29:24
23.05.2010
David29
-> fido06: Zrovna na tu vestu by mě komentář zajímal 4 V čem je problém, aby si ji nasadil?

Někdy nevim, která skupina je nejhorší - ale řek bych že "galuskáři". Závoděj se vzduchem a když jede auto tak nemůžou zpomalit, aby se nalepily na kraj silnice...

Hrdě se hlásim k řidičům, kteří by cyklisty vyškrtli ze silnice a natlačili je na cyklostezky a cyklopruhy... Auto taky nesmí na chodník nebo na cyklostezku...
12:22:33
23.05.2010
fido06
-> David29: jako jsou někteří blbý řidiči, existují i blbý cyklisté, že musíš tolerovat rychlost cyklistů, to musíš jsou účastníky provozu, že nemusejí mít helmu? já bez helmy na kolo nejdu… a dokud tu nebude nějakej rozumnej zákon, tak blbci budou jezdit bez helmy furt…

O osvětlení se nebavim, to kolo má mít…

Vestu, ani nebudu komentovat, protože je vidět, že si na kole nikdy nejel dál než do hospody1
12:17:09
23.05.2010
Syny
-> David29: No tak ja si nedovedu predstavit, ze po tom co mi preletel kolem kapoty bych zaradil 1, objel ho a jel dal... A nic svetobornyho sem taky neudelal. Proste mel rozsekanou hlavu, tak sme mu ji ovazali. Spis teda ta zenska, ja poskytl tu lekarnu a deku, predtim zavolal sanitku a pak sel dat trojuhelnik do zatacky, pres kterou prijizdejici auta nemohli videt co se tam deje... Defakto nic vic... Nevidim na tom nic co by nikdo nemel zvladnout i bez jakychkoliv kurzu... Staci mit v aute povinnou vybavu a bejt ochotnej ji pouzit...

A uprimne receno na ten prukaz nekde v penezence sem si za celou dobu nevzpmel. Defakto az ted, kdyz si mi to pripomel...
upraveno 2x, naposled 23.05.2010 12:18:15
12:17:02
23.05.2010
1560 - zrušená registrace
Ono je koukám dobrý, že nás váže zastavit

Osobně mám sice taky nějaké zdravotnické zkoušky plus tu průkazku, zastavoval jsem ale i v době, kdy jsem to neměl. Je možné, že dotyčná osoba pak cítí nějakou jistou povinnost, ale o povinnosti by tohle být nemělo, mělo by to být o ochotě, ohleduplnosti a radosti z toho, že někomu pomůžu. Tedy nebavím se teď o lidech, co to mají v popisu práce.
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 12:17:11
12:11:56
23.05.2010
David29
-> Vojťas: No, kdyby měl tu vestu a třeba i to jedno blbý diodový světýlko (co svítí dobře) nemusel by ho přehlídnout - kort když letěl jak šíp...

Jinak proč by v ní nemoh jezdit? Vesta ho nijak neomezuje - rozhodně míň, než třeba mě pás když se zasekne 4

-> Syny: Lidi sou hovada a nepomůžou - tuhle jsem jel po magistrále, a v pangejtu bylo auto na střeše. Jak jsem se blížil, stála tam kolemjedoucí sanita (jenom převozka), takže i tak jsem zastavil jestli všechno v pohodě a nepotřebujou pomoc...

Ono je koukám dobrý, že nás váže zastavit - tebe jako zdravotníka (máš přece kurz) a mě jakožto člena jednotky hasičů

-> fido06: Dokavaď nebudou cyklisti ohleduplní vůči provozu a já nebudu muset trpět jet za nima jejich rychlostí, prosim.

Navíc mě sere, jak oni nemusí nic a řidič musí všechno. Cyklista nemusí mít helmu (ř. pás), nemusí mít žádnou povinnou výbavu, nemusí svítit (což mezi svítícími auty je problém) a ta blbá vesta by taky neuškodila - můžou ji mít motorkáři, proč ne cyklista?
12:06:41
23.05.2010
Syny
All: Jeste je moznost ze ostatni ty lekarny meli, ale nechtelo se jim je vybalovat 8 Protoze kdyz sem pribehnul k tomu cyklistovi jeste s tou zensku, ktera se vsech lidi co tam stali zeptala, jestli nema nekdo learnu, tak nikdo nehnul ani brvou a sel sem pro ni ja...

Sam nevim co je hrosi varianta, jestli ji vubec nemit nebo mit, ale nechtit pouzit...
upraveno 2x, naposled 23.05.2010 12:07:55
11:55:04
23.05.2010
1560 - zrušená registrace
-> Syny:

Skládám poklonu. Za prvé, že jsi měl povinnou výbavu, i když jsem si až do teď myslel, že ji má každý, za druhé, že jsi i v takové situaci, kdy člověk pomalu neví, kde má vlastní nohy, věděl, co dělat a za třetí, že ses nebál pomoci.

Z vlastní zkušenosti vím, že v bandě čumilů kolem se nenajde prakticky nikdo, kdo by byl ochoten a schopen pomoci - je to škoda, ale je to tak, asi taková doba. A nejen z okolních čumilů, mnohdy i z okolních aut - když mne tenkrát sejmul ten Golf a vytlačil do pangejtu, taky nikdo nezastavil (z kolony aut) - i když chápu, bylo vidět, že mi nic není, proč by měli zastavit, na druhou stranu, já bych zastavil alespoň jako svědek nebo tak). Na druhou stranu, když jsem byl v příkopu podruhé uprostřed lesa, zastavil každý, kdo jel kolem. Je to vždy jen a jen o lidech, bohužel dnes je situace taková, že kdo vidí, dělá, že nevidí, kdo vidí a dělá, že vidí, tak neslyší. Osud lidí je ostatním lhostejný, když to tak řeknu na plnou hubu. Ale jistě, najdou se vyjímky.
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 11:56:47
11:50:20
23.05.2010
Syny
-> Alenka: Potrefana husa nejvic kejha... S tebou se o tom fakt bavit nehodlam... Prave proto ze "buzerujou", tak to plno lidi prijme si ji koupit. Nebejt to povinny, tak ji nema vubec nikdo. Doufam, ze az si nekde rozsekas ty, tak ji nikdo kolem mit nebude a budou te rikat, ze je to zbytecnost to mit...

A kontrolujou to tak intenzivne, ze za 5let co ridim ji po me nikdo videt jeste nechtel...

-> U-Geen: Sanita prijela cca za 5min, nevim to presne nestopoval sem to... Kazdopadne to je kusicek od Plzne, takze to neni tak hrozny...

-> 105: Ma, taky byl jeden z mala co vedel co ma delat...

-> Gryzly: Ze strany co sem jel ja tam videt neni skoro vubec a neni tam ani zrcadlo. Ale za strany co jela ta Feliciie, tam je videt dobre vsude a dost daleko...
upraveno 2x, naposled 23.05.2010 12:02:28
11:17:33
23.05.2010
Don Carlos
-> Alenka: Chlape, ty asi žiješ v jiné dimenzi.Absolutně nechápeš souvislosti a dle mého názoru vůbec nevíš, co je klidný a šťastný život. Možná to teda víš, ale nevážíš si toho. A připadá mi, že se podle toho projevuješ.

-> Syny: První pomoc je povinností a měla by být samozřejmostí, ale vzhledem k tomu, v jaké době žijeme, tak ti napíšu jen toto: DOBŘE TY.
11:06:49
23.05.2010
105
zda se mi to nebo ta 603 ma na prednim skle nalepku lékař ?
10:56:15
23.05.2010
U-Geen
-> Syny: 5 minut? co sme loni byli u nehody tak prijeli asi za 30 minut, mozna 40... strasny cekani.
10:00:28
23.05.2010
Jarda - zrušená registrace
-> Alenka: jednou je to predepsane, tak to musi byt, at to teda kontroluji a davaji 5000kc pokutu, kdo lekarnu mit nebude..., ja jel letos 1x bez lekarny, protoze jsem vzal jiny auto a zapomel jsem si ji do nej prendat, pak kdyz jsem to zjistil, tak jsem si rikal, co jsem za blbce, co kdybych ji potreboval.... ale stejne jak vidim krev, tak omdlivam, takze bych to co dokazal syny asi nedokazal 8
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 10:00:51
09:39:38
23.05.2010
Jarda - zrušená registrace
-> Alenka: me spis sere, ze me zastavi za denni svetla, jsou drzi a kdyz pochopi, ze to fakt nejsou mlhovky, tak mi zacnou prolejzat cele auto vc. vybavy, nic nenajdou, ale zdrzeji me pul hodiny, a pak jeste reknou, ze kdybych na sebe neupozornoval tim svicenim, tak by me nezastavili...

Nevite nekdo, kde sehnat maily na kapitany policejnich oddeleni? , ze bych jim doporucil udelat skoleni svych zamestnancu o svetlech pro denni sviceni2
09:27:52
23.05.2010
Alenka
Syny 23.05.10 01:50:25 napsal:

A az mi nekdo bude rikat, ze policejni kontroly, kde kontrolujou jestli ma auto lekarnu

a povinnou vybavu sou zbytecny, tak je u me blbec! Protoze sem byl fakt

jedinej, kde to vsecko mel! 8

Blbec jsi sam, protoze cele tohle jen dokazuje, ze i presto jak intenzivne se tyhle veci kontroluji, stejne na to lidi serou, takze je to jen bezpredmetna buzerace, ktera kdyby se fizlum zakazala, lekarnu by sice porad nikdo nemel, ale aspon by zbytecne nedochazelo k opakovane buzeraci ridicu, kteri se dopustili jen toho, ze maji zrovna tu smulu a projizdeji kolem buzerhlidky ;)
09:12:24
23.05.2010
vhml
155 te rovnou prehodi na 112 tudiz se dovolas na kraj. Takze operatorka z Plzne posílá sanitky z Domažlic, Klatov atd. Nejsou místní...

Teda aspon takhle to funguje u hasičů
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 09:12:41
08:43:41
23.05.2010
fido06
-> Vojťas: naprostej souhlas, synymu palec nahoru za chladnou hlavu a poskytnutou pomoc 4

-> David29: hele ty klidni hormon........vyjadřovat se takhle o cyklistech je silný kafe......

-> Syny: jak se zachoval řidič felicie?
08:16:51
23.05.2010
Gryzly
Tak pokud si někdo koupí kolo s karbonovým rámem, tak na helmu za 2000Kč by snad měl mít taky, ne?

Jinak jestli do té Feliny narval zboku, tak by to řidič Feldy mohl ukecat na to že cyklista jel rychle a při odbočování ještě nebyl vidět, nebo byl daleko, ale to záloeží podle toho jakej je tam výhled.
05:08:03
23.05.2010
Vojťas
-> David29: co zas tohle ma bejt? To by mu jako nejak pomohlo? ze nemel helmu tak to byl kokot, ale v reflexni vesti ti fakt takovej clovek jezdit nebude, a o svetlech za bilyho dne uz vubec nemluvim, nebo jako proc to zminujes?

-> Syny: Syny teda klobouk dolu, muzes na sebe bejt hrdej zes mu takle dokazal pomoct, jak vidis neni to uplne bezny jev. S tou sanitkou mam stejnou zkusenost, proste tenhle system nefunguje, a to kolem me jeste projeli a musel sem znovu volat na centralu at se vratej ze me nevideli, nastesti o nic vaznyho neslo.
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 05:11:25
03:51:34
23.05.2010
Mr_Kubas
-> Syny 23.05.10 01:54:20: BTW. Měl jsem takový pocit, že tahle Tatra byla i s tím pánem dneska u nás v Roudnici na akci, kde jsme slavili 100 let od postavení mostu a 65 let od konce II. světové války u nás v Roudnici. Ale když tam strávil takhle celý ráno tak pochybuju, že to stihl do dvou hodin odpoledne k nám na náměstí. 1 Byla tam i přehlídka veteránů z druhé světové a potom i "modernější" vozy jako T603, 1200, 1202 STW, 110R a Rapid. Byly to skutečně libovky, jen škoda, že jsem neměl foťák 8 Byly opravdu zánovní...
03:31:34
23.05.2010
Mr_Kubas
-> Syny: Co se týče "operátorky" u záchranky, tak jsme měli podobnou zkušenost, kdy do panimámy narazil motorkář. Tak vzala telefon, vytočila 155 a oznámila paní na druhé straně, že se stala nehoda v tý a tý vesnici. No a pani na to, že takovou obec v databázi nemá, tak neví kam má záchranku vyslat. Nezbývalo nic jiného než ji tu vesnici polopaticky "vyspelovat" jako v první třídě a to by člověk nevěřil, že to pani pochopila asi až na potřetí... 51 Kdybych to měl shrnout, tak cesta tý záchranky byla kratší, než ten telefonát v kterým jsme o ní žadáli a to bez prd... Tahle vesnice leží hned vedle Roudnice, což je takové větší město, ale abych pravdu řekl, tak ani nevim, kde sídlí operátorky záchranných služeb. Podle mě každá záchranná služba má vlastní dispečink, tak by snad pani mohla aspoň znát obce v okolí, aby nedocházelo k takovýmhle dohadům, někoho by to potom mohlo stát život...

Jinak něco podobného jako se stalo dneska Tobě, se stalo kdysi i mojí mamce, která viděla jak motorkáře srazilo auto, které vyjelo z ničeho nic z řady zaparkovaných aut a začalo přejíždět přes oba pruhy. Motorkář jel naštěstí pomalu, ale i tak narazil tak špatně, že přeletěl auto a dopadl tak nešťastně, že nakonec skončil na vozíčku. Nicméně auto bylo plné nepřizpůsobivých, které nezajímalo to, že pan motorkář leží za jejich autem, ale museli hned zkontrolovat tu jejich plečku (prý to byl snad starý vrak kadetta nebo co). Takže mamka vyběhla zatím motorkářem a začala mu dávat první pomoc. Světe div se, projely okolo desítky aut a nikdo nezastavil a ani se nezeptal jestli potřebujou pomoc. HRŮZA! Nakonec tato nehoda skončila u soudu, protože se romové dožadujou zaplacení škod na jejich voze !!! Jelikož mamka si jen tak nenechá srát na hlavu, tak řekla že proti nim bude svědčit a nenechá chudáka pána v tom jen tak. Soud proběhl minulé léto a doteďka není znám výsledek šetření. Škoda, že ta nehoda byla jasně evidentní, ale bohužel v našem absurdistánu je možné vše a jen ses čeká, kdy motorkáři přijde složenka na zaplacení faktur za auto. 51 Člověk by ani nevěřil, co všechno se může stát a nikdo s tím nic nenadělá... AMEN 21
02:38:30
23.05.2010
Syny
-> David29: Mel nakej dres... Svetla nevim, kazdopadne nemel helmu...
upraveno 2x, naposled 23.05.2010 03:12:26
02:25:59
23.05.2010
David29
-> Syny: Zase cyklozmrd 8 Vsadim se, že nebyl vybaven osvětlením a ani reflexní vestou....
02:20:39
23.05.2010
afro100
-> Syny: husta strory, ale je fakt, ze ja tenkrat jak som zahucel do skarpy, tak okolo mna aj napriek trojuholniku lietali niektori jak blazni
01:56:19
23.05.2010
Kaprof-Pisařík
-> Syny: 603ječka hezky pěkně4 dneska mě jedna pouštěla v Poděbradech na námku na prechodu to jsem si poslintal zas 2
01:55:22
23.05.2010
Syny
Fakt nic moc... Musel sem jit dneska na pivo, abych prisel na jiny mylsenky... 8
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 02:05:03
01:54:53
23.05.2010
Syny
Jeste jedna z mista cinu...
zvětšit Nehody škodovek... - obrázek od Syny vložen 23.05.2010 01:54:53
01:54:20
23.05.2010
Syny
Tatra, ktera ho defakto zachranila... 7
zvětšit Nehody škodovek... - obrázek od Syny vložen 23.05.2010 01:54:20
01:53:43
23.05.2010
Syny
Tak tohle bylo kolo s karbonovym ramem... Rozlamany asi na 6 kousku jako papir... :/
zvětšit Nehody škodovek... - obrázek od Syny vložen 23.05.2010 01:53:43
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 02:04:31
01:52:49
23.05.2010
Syny
Moje auto jak sem zustal stat, zachranaka, Tatra a kolo cyklisty... Plus vysypane sklo z Felicie (je tu krasne videt, jak tesne odeme se to stalo)...
zvětšit Nehody škodovek... - obrázek od Syny vložen 23.05.2010 01:52:49
upraveno 1x, naposled 23.05.2010 02:08:43
01:51:35
23.05.2010
Syny
Felice, ktera nedala prednsot "rakete"... Vysypane okno spolujezdce a zrusenej celej bok auta vcene zadniho okna a svetla...
zvětšit Nehody škodovek... - obrázek od Syny vložen 23.05.2010 01:51:35
upraveno 2x, naposled 23.05.2010 02:03:54
01:50:25
23.05.2010
Syny
Tak dneska sem mel den fakt zajimavej... Byl sem domluvenej s T2, ze se zastavim u naseho motorare, kde okouknu lazeni jeho skodovky a pak sjedem ke me na zahradu a ukazu mu svetlusi... Bohuzel nekdo pro me mel plan na dnesni den drobet jinej... Pred odjezdem k motorari sem se chtel zastavit na zahrade a vylozit naklad kytek pro mamcu, kterej sem mel v kufru. Tak sem jel na zahradu a prijedu na krizovatku ve Starem Plzenci (mestecko kousek za Plzni, kde spinka svetluska) 200m od zahrady na tej krizovatce klasicky odbocuju doleva. Rozhlidnu se - zleva nic, zprava po hlavni jela Felicie a za ni Tatra (tusim 603 - v Tatrach se moc nevyznam), tak cekam... Filcka odbocovala ke me, tak davam prednost... Kdyz byla felicie temer na urovni me, tak se ozvala rana jako krava a PRES STRECHU ji letel cyklista 9 Typek dopadnul hlavou na zem (dobra slupka) a kotrmelcem spadnul primo pod kola ty Tatry... Ten nastesti videl co se deje, tak okamzite dup na brzdu a prisaham, ze zastavil kolama 10-20 cm od cyklisty, kteryho ovsem sejmul naraznikem primo do hlavy a mel ho pod predni casti auta... Cyklista se zvednul a s celym oblicejem od krve zacal nekam utika (byl v soku). Prvni co mi blesklo hlavou, ze to je asi opravdovy a ze bych mel neco delat, tak sem behem vteriny chcipnul auto, pustil varovky a vytahnul telefon a vytocil 155. Klicky a vsecko sem nechal v aute a s telefonem u ucha sem bezel k cyklistovi... Mezitim se ozvala operatorka, tak ji rikam kde se nehoda stala, nacez mi odpovedela, ze nevi kde to je 9 To me fakt dostalo, tak sem ji to zacal popisovat pomalu skoro podle kamenu na ceste. Dosli sme k zaveru, ze pokud pojede sanitka od smeru jako ja (od Koterova), tak misto nemuze minout. Dobehnul sem k typkovi, kterej byl rozsekanej celkem fest... S pomoci ridice Tatry a pote i par dalsich lidi sme ho pritahly zpatky a posadili ke stromu. Vracel sem se pro lekarnu a deku, pri cemz me malem sejmulo auto taky, protoze nikoho jaksi nezajimalo, ze se tam neco deje, natoz aby zpomalili. Jako jedinej ze vsech sem mel v aute lekarnu!!! Chlapik mel totalne servany nohy a hlavu na kasi... Mel odlouplou kuzi z cela - odhaduju tak 3x4cm a prehrnutou pres oko, takze defakto mel videt pekne kus lebky 7 S pomoci naky zensky sme mu kuzi srovnali, obvazali to obvazem a dzrzeli ho na miste, aby sedel. Asi po 4 minutach prisel nekdo, nevim kdo a dostal skvelej napad, ze by sme teda mohli zavolat sanitku 7 Tak sem mu oznamil, ze ta uz davno jede a bude tu kazdou chvili. Sanitka prijela bez sireny a vjela do ty krizovatky na cez ji malem sestrelilo dalsi auto, ktere mistem projizdelo bez absolutniho zajmu a bez pribrzdeni... Dal sem se o nej nestaral a sel dat trojuhelnik na cestu, aby ti co prijizdi ze zatacky vedeli, ze se neco deje a nesejmuli nas tam... Pak prijeli policajti a chtely kalsicky jmeno, rok narozeni a telefon... Asi 2x sem mu vysvetloval, ze ja nikoho nesestrelil, ze sem to mel jen kousek od cumaku auta, nacez se mi 2 x ptal, kde je teda to auto co ho sejmulo. Odpoved, ze stoji za rohem baraku asi nepochopil, tak se mi ptal znvoa kde ze je, tak se mu pomaleji vysvetlil, ze ZA ROHEM baraku... Na podruhy uz to asi pochpil, ale stejne sem ho radsi tech 10m niz zavedl, aby ho videl. Po dalsich cca 10ti minutach prijeli dopravaci, kteri po me chteli ty same udaje jako kolega co prijel predtim. Tak sem jim rikal, ze uz sem to diktoval jednou, coz je nastesi uspokojilo... Zachranka uz byla davno pryc, tak sem se zeptal, jestli muzu zbalit trojuhelnik a jet pryc. Odpoved byla, at jeste pockam, ze nemaj misto jak oznacit. Podotykam, ze nikdo ze zucastnenych nemel ani trojuhelnik!!! (Nechci se dotknou ridice Tatry, ktereho sem se neptal, protoze sem ho v tu chvili nemohl sehant). Nastesit potom pod hromadou bordelu v dodavce nalezli policajti jeden, tak ho semnou vymenili a z druhy strany cesty zastavili dodavku a pustili majaky, pac druhej uz nemeli... 69 Mezitim prijel T2 a ja dostal svoleni odjet...

Zaver... Ze 4 aut co tam zustaly vcetne me (nepocitam cajty) sem mel jedinej lakarnu, trojuhelnik a deku... Jedinej ja a nejaka zenska a typek z Tatry sme byly schopny dat 1. pomoc... Zhruba z 20ti cumilu kolem...

Felicie nedala prednost cyklistovi, kterej jel po hlavni a zatocila z halvni doleva. Cyklista z kopce jel tak 70 km/h (muj odhad, protoze kdyz sem se rozhlizel ja, tak tam nidko nejel a nez Felicie dojela ke me a odbocila, tak se zhruba z 200m vzadelanosti on priritil a rozmaznul se o jeji bok). Tekla z nej krev fakt slusne a byl pomalcenej docela osklive. Ale mel velkou kliku, ze pan s Tatrou byl duchapritomnej a vcas zabrzdil, protoze jinak by mu s tim dvoutonovym autickem prejel krk nebo hlavu a to by asi nebylo moc pekny 7 Ale co me prislo desive byla funkce zachranky... Ze prijeli tak za 5min, to bych jeste pochopil, ale ta operatorka to me fakt dostalo... Dal sem ji dost podrobnej popis kde se to stalo a i presto ji dost dlouho trvalo, nez prisla na to kde to vlastne je a to sem se ji v podstate musel jeste zaptat odkud sanitka pojede a pak ji rict, at to neresi, ze nas nemuzou minout... A az mi nekdo bude rikat, ze policejni kontroly, kde kontrolujou jestli ma auto lekarnu a povinnou vybavu sou zbytecny, tak je u me blbec! Protoze sem byl fakt jedinej, kde to vsecko mel! 8 Nastesti se ridic felicie po narazu nelekl a necuknul volantem, protoze by me regulerne sestrelil... Minul me tak o 30cm...

Opravdu uzasenej rani zazitek a nikomu bych nepral takovyhle situace. Zaplat panbuh, ze to ten s Tatrou ubrzdil, protoze pak by asi nebylo komu davat prvni pomoc... V tydnu jeste budu muset na stanici podat svedectvi a podepsat jim to.

Jeste pridam fotky, ktery sem poridil mobilem v mezicease sepisovani protokolu policii...
upraveno 4x, naposled 23.05.2010 03:11:23
18:29:40
22.05.2010
Zeke-ten šestý
18:21:39
22.05.2010
Tomáššš
-> spartra: 3 muz sa rozculil ze mu felda nepresla vodou ...

no mna asi slahne zo stolicky ...3
18:15:11
22.05.2010
afro100
-> spartra: tyyyvado, to ma znamy 30m od domu 3
22:16:07
21.05.2010
Syny
-> myschaak AZNP K.Hora 21.05.10 21:07:11: Hmmm, slusny... Ale pokud to byly naky fetky jak rikas, tak zadna skoda...
21:35:12
21.05.2010
myschaak AZNP K.Hora
-> Nwkt: no dokud byla v tý hrušce tak byla víc zelená3
21:34:27
21.05.2010
Hurdis
-> Nwkt: Tak jestli si v noci přineseš vzorkovník na modrozelenou metalízu, tak byla. 8
21:30:27
21.05.2010
Nwkt
-> Hurdis: Neni tahle modrá?
21:29:28
21.05.2010
Hurdis
myschaak AZNP K.Hora 21.05.10 21:09:38 napsal:

→ Apple STS Chvojkovice-Brod: údajně 35–40let…údajně

sjetý a auto kradený na jinejch číslech,jestli je to pravda to nevim…

→ Hurdis: tak to bylo fakt jak přes kopírák.....

110kmh údajně minimálně,hruška ležela z části ve dvoře

u toho baráku

To tedy, tamta Omega byla taky zelená..

Když už se to nakouslo našel jsem záznam.

www.vidchili.com/video/.. ./RTA_Tragick%C3%A1_nehoda _v_centru_Hradce_Kr%C3%A1l ov%C3%A9_4_mrtv%C3%AD
upraveno 1x, naposled 21.05.2010 21:33:37
21:28:23
21.05.2010
David29
-> myschaak AZNP K.Hora: Debil, fakt.... ted abyste zasadili hrušku novou 8
21:23:14
21.05.2010
Kaprof-Pisařík
-> myschaak AZNP K.Hora: Mně nějak nebere hlava jak tam nekdo může jet tak rychle84 jinak štesti že nezařvali nevinny samozrejmě...
21:20:42
21.05.2010
myschaak AZNP K.Hora
-> Kaprof: ještě že nevzali někoho nevinnýho sebou,kousek od autobusový zastávky,kdyby někdo šel po chodníku nebo trefili auto proti.......bavil jsem se s klukem co jel proti nim když to tam práskli a taky se ženskou kterou předjížděli 500m předtím...
21:18:32
21.05.2010
Kaprof-Pisařík
-> myschaak AZNP K.Hora: JJ lepší je nechat je všechny pochcipat ale mít rovně jetel481
21:17:12
21.05.2010
kamikaze
-> myschaak AZNP K.Hora: Fuj, nehezkej pohled na to auto8
21:10:12
21.05.2010
myschaak AZNP K.Hora
-> Kaprof: no vidíš,a kdo nám postaví tu lehlou vojtěšku na poli?
21:09:38
21.05.2010
myschaak AZNP K.Hora
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: údajně 35-40let...údajně sjetý a auto kradený na jinejch číslech,jestli je to pravda to nevim....

-> Hurdis: tak to bylo fakt jak přes kopírák.....

110kmh údajně minimálně,hruška ležela z části ve dvoře u toho baráku
21:07:23
21.05.2010
myschaak AZNP K.Hora

Zamítnuté přispívání mají:

• Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu
Extreme Tyres