-> petr s: To by mě zajímalo jak si to mohl splést, když je to tam dobře značený a, že jede v protisměru mu snad dojde logicky, že jezděj auto proti němu... Nezdá se mi, že by ujel stovky metrů a pak teprv potkal auto, to který ho srazilo....
-> Luky.: moc pekný prejazd. nezlaknes sa , kontra kolko treba, a uz pod plynom von zo zakruty. bol v tom aj kus stastia.
inak sami zdalo, ze vodic tej bielej stovky najprv nakopol prednym kolesom ten velky suter na vnutornej strane zakruty. pocut tam take tlmene buchnutie.
-> Syny: Tak mě zajímá hlavně éra 130L/A a 130LR a tam vím bezpečně co měli za nápravy. Pak se mě líbí ještě 130RS a to taky s kyvkou nemá nic společného...
Ono se závodilo i se starou octavií a Spartakem, ale doufám, že mě nechceš tvrdit, že měla stejné jízdní lastnosti jako 130L/A? Více v hádkách...
Spis rozdil uzky a siroky napravy a pruziny :) Jestli si porad nekdo mysli, ze takhle by to kyvka neprojela, tak je mi ho celkem lito. A zrovna u takovyho Tunera2 me to prekvapuje, jelikoz sem myslel, ze zrovna on vi jaky se driv delali zavodni auta a jaky meli napravy a ze se na strechu neprevraceli v zatacce :)
-> Syny: Jo tohle myslíš... No to asi jo. Buď ráfek nebo se odmáčkla patka na bezdušové pneu. Ale to bylo už v okamžiku kdy skoro škrábal klikou o zem, takže myslim že na převrácení už to nemělo vliv...
-> palinator: Protoze na ulici nemaj co dlat. Pak to dopada presne tak, ja kto dopada... Navic nekde na poli s tatou je to trochu rozdil, nez to o cem byla rec
-> Luky.: Je videt jak se z toh oasfaltu nebo co to je zaprasi, to bych rekl ze chytnul rafkem...
-> Syny: Spíš líznul pneumatiku uvnitř zatáčky a to ho nakoplo. Ono se to nezdá, ale tý zatáčky je celkem dost, nadvakrát utahuje, je celkem zrádná. Při Sliperry jsem tam s rapidem taky letěl pěkně dvěřma napřed, ale nakonec jsem to ustál a nakonec to vypadalo jako záměrně efektní průjezd pro diváky...
Nevim proč by nemohli nezletilí pod dohledem dospělé osoby s ŘP na nefrekventovaných komunikacích jezdit. Někteří rozum maj . Když to nejsou jinde machři.
-> škodík: To uz tady nekde je... To je tak kdzy se jezdi s vysokejma gumama na nepodvazanej kyvce :) Podlomil se bok pneumatiky a zakousnul se rafek do asfaltu...
Mr_Kubas 03.06.09 20:46:03 napsal: → CHLUP: Chudák je možná tak auto, ale ten člověk asi nemá všech pět pohromadě, když jede v obci 160 taky sem jel,, ale to byl omyl, já si tej cedule nevšim až baráky mě zarazily
-> 1560: on chtěl vědět co to auto umí 4x to zkoušel v jaký rychlosti to projede lidi z benzínky na něj koukaly.Vyplynulo s toho ze to přetočil chtěl to vrátit tak to vrátil ale moc kdyby tam nebyly ty schody u hospody tak to ma jen odřený a né vylomené kolo.