-> palinator: Trochu jsem v tom kdysi hloubal a pokud si pamatuju, tak Pierburgů 2E3 byla hromada variací, jiné příslušenství na těle karbece ale hlavně jiné průměry difuzorů a trisek, s Pierburgem 2E3 krmili snad až 1,8 a 2 litrové motory (VW a Ford).
Doma na poličce mi leží jeden Pierburg 2E3 ani nevím z čeho, tělo vypadá stejně, ale má na sobě věci úplně jinak a větší difuzory. Až se k tomu dostanu, chtěl bych na něho dát věci z LEKRu a uvidíme, jestli to bude fungovat...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Jumbo:
Když jste u toho, je nějaký kvalitativní srovnání Pierburg vs. LEKR?
Když jste u toho, je nějaký kvalitativní srovnání Pierburg vs. LEKR?
-> Westas: LEKR je v ČR licenčně vyráběný Pierburg 2E3. První Favority měli dokonce ještě Pierburg.
-> dragon_cb_cz 10.12.17 11:48:06: Ano přes tak, mezera tam skoro není, zatímco u eMka je velká. 

-> Tuner#2:
Skoro bych řekl, že tam ta mezera není "skoro žádná"... práve proto se to dá poznat i z ne příliš kvalitní fotky.

-> xerox422 09.12.17 17:25:10: Garde má kratší trubku a tím menší mezeru mezi ramenem a přírubou: img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../8_590_154932__20
11-11-17_22-13-18_95.jpg
-> xerox422: Léta praxe
Garde má kratší ramena

-> Tuner#2: -> isti: to sa ako dá poznať z foto?
Tak super. Aspoň něco do zásoby. Škoda že jen jedno.
-> Pavell: rapid
Je to na Rapida nebo Garde? Jinak je fakt krásný. Prijde mi jak nový, nebo minimálně jety. Kamarád mi ho schoval. Takže spíš než našel -dostal.

-> xerox422: Obávám sa že ak by to niekto našiel tak by to nepovažoval za nález

Každý tu niečo našiel, ale moju stratenú hadicu predohrevu čo som stratil tento rok na AOSke okolí Starej Turej. Tu nájsť neviete
-> Pavell: Pěkný úlovek..

-> Pavell: A navíc levý... pěkný!
-> Bukaj 07.12.17 00:25:43: Letos jsem takovýhle úložiště při protahování kostry na cestách viděl snad tři. A jednou i těžil úplně neuvěřitelně - jak jsem dumal, kde se zastavit pro "odkapovou" hadici l novýmu boileru, jehož pojišťovák měl větší vyústění, než předchozí, tak najednou vidím - hadici ! Napůl ještě stočenou, na pohled nepoužitou.. tak jsem jen kouknul, jestli na jejím konci není třeba něco divnýho a naložil. Sedla přesně, akorát mohla být kratší..

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Treba isť bagrom?

-> StepaNoFUN: tak hrozný to zas neni .....je to ešte horší

-> StepaNoFUN: No vidíš, každej jinej by na to dával regum, silikon a on? Lyšejník.... a cajk :-D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ale na Tvojí zahradě se to bez rýče neobejde. Za tu dobu, co tak ty věci ležej jsou už zarostlý do země minimálně z poloviny. :-D
Si vždycky vzpomenu, jak jsme (před skoro 10ti lety?) lovili ten nárazník porostlej lišejníkem. Ale po očištění se dal použít. :-D
Si vždycky vzpomenu, jak jsme (před skoro 10ti lety?) lovili ten nárazník porostlej lišejníkem. Ale po očištění se dal použít. :-D

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Bukaj: muzes prijet k nám na zahradu, táta ti poděkuje, že je od tech autodílů čisto, i jedna kastle tam je, já na to nemám čas 

-> Bukaj: na takovejhle lesních skládkách se vždicky něco najde
ve 120ce sem taky měl pálku filtrboxu co sem takhle našel

-> Bukaj: Bože,akože toto si vážne zobral domov?
-> Bukaj: Jestli sbíráš i takovýhle věci, tak se stav do hangáru, podobných tam jsou dvě bedny a budeš to mít bez rýče :D
O víkendu u mámy na chalupě u potoka pod vsí jsem našel toto. Bylo tam toho mnohem víc, ale tyto věci jsou jakžtakž použitelné a byly na povrchu (nebyly zamrzlé). Podle sortimentu věcí tam byly plastové a gumové díly z minimálně dvou rozebraných škodovek (užovka a Garde), jednoho Golfu 1 a MBčka, nebo kila. Až rozmrzne zem, půjdu na archeologický průzkum s rýčem, třeba objevím poklad 

Koukal sem co se tu nenajde..
To patří pomalu do muzea než na auto.
A k tomu ještě jeden pravej Massag.

A k tomu ještě jeden pravej Massag.
Známá našla a dostal jsem to jako dárek. Nevím jestli se mám zamyslet nad svým vzděláním

Já jsem před rokem našel v lese garde
-> dragon_cb_cz: Tak cukání to bylo, ale jednak leželo v pruhu směr D1, kde občas jezdila auta osmdesátkou a za druhý - kdybych měl sbírat každej odpadek, kterej vidim u cesty, tak nedělám nic jinýho a musel bych mít větší auto...

-> Bukaj: No ale sebrat a vyhodit bys ho mohl, kdyz uz si cukal okolo... nebo az tak okolo/az takove cukani to nebylo?
-> Luky: Takový hnusný olezlý světlo bych nedal ani na spotřebáka...
...nebýt toho, že jsem tam dnes dvakrát poskakoval v koloně, tak si toho asi nevšimnu

...nebýt toho, že jsem tam dnes dvakrát poskakoval v koloně, tak si toho asi nevšimnu

-> Bukaj: zase jsi si oklepal auto o překážky kolem silnice? 

V dnešní době celkem nevídaný úkaz - přivaděč z pražského okruhu (D0) směr D1 (exit Modletice):

-> HardyEraz: Zobral si to domov?Ešte sa môžú hodiť

Byl jsem se jen tak kouknout po okolí a v křoví jsem našel tyhle škodovácký sedačky

-> Pavel P..: Nádhera ! A ta zástrčka "remosková", ta je už úplně roztomilá..
občas nám lidi přivezou zajímavý krámy na likvidaci.... včera konkretně tento předválečný francouzský kompresorek ERTÉ z 20-30.let.... sice je ještě na 110V ale je funkční.... bude to krásná dekorace do dílny

-> castrol: Spíš podobnej vrak, ale už nametenej na lopatku. Ovšem lopatička za příplatek :D
-> havlik: asi len napravu 

-> havlik: Vůbec nevim, ale na jaře sem se tam byl zeptat když kámoš sháněl Rapida. Borec se prve tvářil, že to má na háku a dal by ho za pár korun. Nakonec z něj vylezlo že chce 50 000 a níž nejde, protože podle jeho slov "Chleba to nežere". NEvim co myslel tim, že k tomu dá 125 bez kastle, jiný auto kromě Avie a hasičema rozstřihanýho Žigulíka 1200 tam nemá.