skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> havlik: kontejner bordelu
-> Strycek Marty: jak jako škoda 125 bez karoserie k tomu?
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-135-rapid.php Kdysi jsem ho sem dával s tim, že s majitelem neni řeč a tady je toho důkaz
-> Klubko_: Len podobné

-> Klubko_: spis Skoda kopirovala
to je snad expanzka ze škodé, ne? 
auto.bazos.cz/inzerat/... /Porsche-924-rv-79-na-reno vaci-komplet-doklady.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /Porsche-924-rv-79-na-reno vaci-komplet-doklady.php
-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.10.17 21:26:39: to je ako stretnut u nas cecha co nepovie za kazdy druhym slovom VOLE
a nadavat ako dlazdici vedia aj ing , dr , mudr atd a ako vedia klamat o tom by som vedel napisat knihu. Ako pracovnik servisu neznasam jednu urcitu skupinu a to mudr. To je sila co si oni dokazu vymysiet , klamat a hlavne vsetko chcu do 5minut.
Len taka perlicka.
Nedavno jeden takyto expert po telefone reklamoval Rkoveho gofa ktore sme mu u nas lakovali. Vraj nema dostreknuty naraznik.
Tak OK nech pride , pozrieme a zjedname napravu.
Dosiel uz ked som nato pozrel bolo mi do smiechu.
Spodnu hranu naraznika si prestrekol na strieborno sprejom /neviem ci si myslel ze je s plechu/
a tvrdil ze tam chyba farba.
Pekne sme ten sprej umyli /10sec prace/ a ukazali ze je vsetko OK
Akurat mal spodok narazniky poskodeny asi od obrubnika a myslel si ze si takto zriesi opravu.
INTELEKTUAL jak remen akurat mu nedoslo koho ide odrbat...
To akoby som ja nakracal na chirurgiu a znazil sa doktora presvedcit ze zranenie s pred tyzdna
je svieza vec...

a nadavat ako dlazdici vedia aj ing , dr , mudr atd a ako vedia klamat o tom by som vedel napisat knihu. Ako pracovnik servisu neznasam jednu urcitu skupinu a to mudr. To je sila co si oni dokazu vymysiet , klamat a hlavne vsetko chcu do 5minut.
Len taka perlicka.
Nedavno jeden takyto expert po telefone reklamoval Rkoveho gofa ktore sme mu u nas lakovali. Vraj nema dostreknuty naraznik.
Tak OK nech pride , pozrieme a zjedname napravu.
Dosiel uz ked som nato pozrel bolo mi do smiechu.
Spodnu hranu naraznika si prestrekol na strieborno sprejom /neviem ci si myslel ze je s plechu/
a tvrdil ze tam chyba farba.
Pekne sme ten sprej umyli /10sec prace/ a ukazali ze je vsetko OK
Akurat mal spodok narazniky poskodeny asi od obrubnika a myslel si ze si takto zriesi opravu.
INTELEKTUAL jak remen akurat mu nedoslo koho ide odrbat...
To akoby som ja nakracal na chirurgiu a znazil sa doktora presvedcit ze zranenie s pred tyzdna
je svieza vec...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebude to také hrozné , ale je tu veľa kadejakých nízkointelektov
-> suri 27.10.17 21:54:41: Tak to je dobre ;-) ja jsem vetsinou delal se slovenskejma delnikama a tak mam asi zkreslenou predstavu ;-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ani ja tak nehovorím , a som relatívne mladý a nie inžinier...
Ja jsem na sluzebce potkal Slovaka, kterej nerikal za kazdym druhym slovem slova jako kokot jebat pica a podobne. Byl to starsi pan, inzenyr. Jak casty je tento jev? :-D
-> StepaNoFUN: Tak, aby od nejakyho tukance odjel bez liebesbriefu ridic sluzebaku, to uz musi bejt echtovni zmrd. Ono v tom mozna hralo roli i to, ze se na miste cinu zahy zjevil ridic ty debilne zaparkovany dodavky, ktera to castecne zavinila, takze to nebylo uplne beze svedku :-)
-> King: Tak to docela čumím. Ale i tací se najdou.
Zase na druhou stranu - tyhle firmy maj pojistku řešenoi flotilou, takže tam se na nějaký malusy nehraje.
A furt lepší nechat nějakej lístek (když jezděj třeba ve 4-5 ráno), než aby se tam hodinu zdržel než přijedou policajti, daj mu dejchnout (aby vykázali výkon), v databázi si najdou tvoje číslo telefonu (či bydliště) a budou Tě nahánět, abys šel řešit nehodu teď a hned.
Nebo druhej extrém - Ty přijdeš k autu, náhodou si toho všimneš, zavoláš PČR, oni zkontaktujou MP, dle náhodnýho kamerovýho záznamu zjistěj, že to byl ten řidič a má to jako ujetí od nehody...
Což mi připomělo - asi před půl rokem mi nabourali služebák (2x ten samej den, první řidič ujel, i když jsem u toho auta stál a běžel za ním, abych mu vynadal do debilů a poslal ho pryč - což mě nasralo, napsal jsem si SPZ a zavolal PČR - možná jsem to tu někde psal)...
Nedávno přišlo vyjádření, že pán byl dohledán, a že jestli chceme, můžeme na něm škodu vymáhat, jelikož měl v tu dobu zákaz řízení motorových vozidel... Asi to bude mít drahý, i když na něm nic vymáhat nebudeme (nevyplatí se to, škoda není nijak veliká - trochu promáčklý dveře)....
Zase na druhou stranu - tyhle firmy maj pojistku řešenoi flotilou, takže tam se na nějaký malusy nehraje.
A furt lepší nechat nějakej lístek (když jezděj třeba ve 4-5 ráno), než aby se tam hodinu zdržel než přijedou policajti, daj mu dejchnout (aby vykázali výkon), v databázi si najdou tvoje číslo telefonu (či bydliště) a budou Tě nahánět, abys šel řešit nehodu teď a hned.
Nebo druhej extrém - Ty přijdeš k autu, náhodou si toho všimneš, zavoláš PČR, oni zkontaktujou MP, dle náhodnýho kamerovýho záznamu zjistěj, že to byl ten řidič a má to jako ujetí od nehody...
Což mi připomělo - asi před půl rokem mi nabourali služebák (2x ten samej den, první řidič ujel, i když jsem u toho auta stál a běžel za ním, abych mu vynadal do debilů a poslal ho pryč - což mě nasralo, napsal jsem si SPZ a zavolal PČR - možná jsem to tu někde psal)...
Nedávno přišlo vyjádření, že pán byl dohledán, a že jestli chceme, můžeme na něm škodu vymáhat, jelikož měl v tu dobu zákaz řízení motorových vozidel... Asi to bude mít drahý, i když na něm nic vymáhat nebudeme (nevyplatí se to, škoda není nijak veliká - trochu promáčklý dveře)....
-> King: hm, jehla v kupce sena :)
-> Syny: No jó, pořád! :-) Taxem hold nemněl svúj den :-)
Jinak jsem dneska našel za oknem tištěný lístek s razítkem technických služeb Vidlákova, kde se pravilo, že když parkuju, musím nechat aspoň 2,5m místo proprojetí jejich kukavozu, a bude-li se to opakovat, budou volat MP! Tak na to čumím jako puk, odkrokuju si kolik metrů dělá mezera k zadku auta zaparkovanýho na druhý straně naší jednosměrky - něco přes 3m. Ostatní ten papír neměly, tak jsem se jenom nasral, zmoklej papír pohodil na sedačku a vyjel na služebku. Nějak mi to pořád vrtalo hlavou, tak po pár stech metrech zastavil a koukám, že na zadní straně papíru je telefonní číslo psaný poněkud starším rukopisem (sedmičky hodně prozraděj :-). Tak na něj volám, že se jako zeptám, co to má znamenat, a že jako budu hustej :-)
A tam se ozval starší pán, že se moc omlouvá, protože mi při svozu odpadu zavadil o LZ nárazník a odřel ho, protože naproti mě stála debilně zaparkovaná dlouhá dodávka. A že neměl po ruce žádnej kus papíru, tak mi to napsal na bububu vzkaz, kterej vozí v kabině. Tak vylezu a koukám, že pod blátem mám skutečně zadek pěkně sedřenej, rozbitou odrazku a nárazník lehce vyskočenej z uchytů. Tak jsem ho odlapil v jejich hnízdě, sepsali jsme to a cajk. Dědula mi ještě děkoval, že na něj neřvu, jak je zvykem, a vyřešilo se to v klidu :-)
Jinak jsem dneska našel za oknem tištěný lístek s razítkem technických služeb Vidlákova, kde se pravilo, že když parkuju, musím nechat aspoň 2,5m místo proprojetí jejich kukavozu, a bude-li se to opakovat, budou volat MP! Tak na to čumím jako puk, odkrokuju si kolik metrů dělá mezera k zadku auta zaparkovanýho na druhý straně naší jednosměrky - něco přes 3m. Ostatní ten papír neměly, tak jsem se jenom nasral, zmoklej papír pohodil na sedačku a vyjel na služebku. Nějak mi to pořád vrtalo hlavou, tak po pár stech metrech zastavil a koukám, že na zadní straně papíru je telefonní číslo psaný poněkud starším rukopisem (sedmičky hodně prozraděj :-). Tak na něj volám, že se jako zeptám, co to má znamenat, a že jako budu hustej :-)
A tam se ozval starší pán, že se moc omlouvá, protože mi při svozu odpadu zavadil o LZ nárazník a odřel ho, protože naproti mě stála debilně zaparkovaná dlouhá dodávka. A že neměl po ruce žádnej kus papíru, tak mi to napsal na bububu vzkaz, kterej vozí v kabině. Tak vylezu a koukám, že pod blátem mám skutečně zadek pěkně sedřenej, rozbitou odrazku a nárazník lehce vyskočenej z uchytů. Tak jsem ho odlapil v jejich hnízdě, sepsali jsme to a cajk. Dědula mi ještě děkoval, že na něj neřvu, jak je zvykem, a vyřešilo se to v klidu :-)
-> King: No fuj, "zkoncit" 

-> King: Má ji jeden člověk v Praze - Hostivaři.
-> Tuner#2: Kde vubec ta Majklova GLS nakonec zkoncila?
-> J3STER 03.10.17 19:42:57: Známe, ale s odstupem času neprodal ani za milion pobavilo 

Našel jsem toto: https://www.youtube.com/w
atch?v=d-A3vP8rARc
Já zase v lese vedle cesty na kterou si troufaj jenom krosky a čtyřkolky našel kousky rozlámaný palubky z šade a pozoroval stopy odřený hlíny od podlahy a rozházenýho bláta s občas rozpoznatelnejma stopama po OR34kách. muselo to pořádně řvát.
Copak je rok 2005 aby chuligáni dneska jezdili škodulema po lese?
Copak je rok 2005 aby chuligáni dneska jezdili škodulema po lese?
-> Jarda - zrušená registrace 27.09.17 19:24:11: vyměnil za hranaty
-> Milan 136: výborná na smažení na oleji

-> Milan 136: olejnacka filtrova, to je vzacnost

-> castrol 27.09.17 19:19:28: já našel pod Kletí nedávno taky divnou houbu

-> OTA-MTX 24.09.17 17:23:43: tak jsi ho v tom nechal a koupil je za cenu feldackych?

dneska na jendom ohnilém favu s hnědým interiérem, tak jsem je tam nemohl nechat a vyměnil za hranaté, pán tvrdil, že je sundaval z felicie:)
táta našel ve skříni, po škodovce kterou sme mívali. modrá 77 a andrt 82, už mám jednoho 83
-> OTA-MTX 10.09.17 20:00:45: Pěkný. Ale ten regál má určitě víc pater, co? 

dnes jsme si při uklízení skladu uvědomil, že mi ty škodovky asi přerustají přes hlavu:)
-> Chali: A vis to, ze co Internet jednou uchvati, to uz nikdy nevrati, byt by se jednalo "jenom " o osobni data? ;-)
-> Tomaso435: To víš musím z něčeho živit ty fabority 

Dneska jsem našel při úklidu nějaký archiválie z dob nedávno minulých.
-> OTA-MTX: asi bych na tvym místě bral z5, to se moc nepoštěstí...
-> Tomaso435: docela dobrej, co jsme na rychlo obhlizel tak vystrikani dutin pomohlo, na vymenu jen zadni lem asi...
-> OTA-MTX: a stav dnes? :-D
našel jsme na ulici svoje první auto, dokonce mi bylo nabídnuto získat ho zpátky, nevím nevím:)
foto těsně před prodejem 2005
foto těsně před prodejem 2005
Hever z Tatrovky v garáři, ten vlevo je z šade a vpravo z traboše...
Táta nemá páru kde se tam mohl vzít.
Táta nemá páru kde se tam mohl vzít.
-> Pavel P..: treba v Troji - Salabka?
-> Pavel P..: Něco se najde... www.prague.eu/cs/vinice
-> rsvancara: a viděls tu někde nějaké fungující vinice?

-> Pavel P..: Ale je, proč myslíš, že se kus Prahy jmenuje Vinohrady :-D
dnes přijedu z odpolední a před garáží motor z fanouše. a není to poprvé co jsem tu něco našel. V okolí jsem znám jako "blázen" škodamaniak. Takže třeba když se někde vyklízí GARAGE po nějakém zesnulém dědulovi jdou vždy za mnou (na 99 % vždy za odvoz). No zatím se nebráním ale místo ubývá.
-> Pavel P.. 08.08.17 20:30:43: No vidíš, 9 Km od Dejvic. Už se přibližuju k nalezení zdroje dílů. Lepší jak zakopanej poklad po náccích. 

-> radekp: tady neni vinařský kraj... 9km od pražských Dejvic
je to super na zlobivý děcka nebo manželku...

je to super na zlobivý děcka nebo manželku...

-> StepaNoFUN: jasný, to bylo popíchnutí
-> Pavel P..: určitě i víno. Pronajal bych to celé ulici a bral si desátek
-> Pavel P..: určitě i víno. Pronajal bych to celé ulici a bral si desátek

-> radekp: no leda tak na pneumatiky... vše ostatní by tam obrostlo rzí nebo plísní, ale na pívo to bude akorát

-> radekp: Píše že tam je vysoká vlhkost. Tudíž pro skladování dílů prostor nevhodný.