skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> K1NYO: ty menší bych i koupil :)))
-> Lubes120: dakujem :)
-> K1NYO 08.04.17 20:30:35: to je kovanie zo stolika. Aj na bazosi sa predava stol presne s tymto kovanim
-> Jozka: Díky za názor a radu.. No jak říkám až bude líp tak to porovnám
-> aspetras: V těhle novějších světlech se moc nevyznám, ale mám dojem, že poslední kila a první užovky mají ty vlastní optický vložky dokonce vedený pod stejným katalogovým číslem (i když přísně originalisticky je to složitější) a alespoň pro H4 žárovky jsou ty paraboly stejný. Tou "správností" jsem myslel to, že jako ND na kilo se později prodávaly komplety světel se sklama pro užovky a na erka ke konci výroby rovnou i montovaly.
-> Jozka: Mno co jsem koukal na netu tak mi přijde že to ze 100 je mnohem mělčí, no až bude venku vlídněji tak to ještě prozkoumám. Ale pokud bude jiný tak bych je asi raději poslal dál ať nedělám z auta míchanici :-D Origo jsou a na autě nikdy nebyli.
-> aspetras: Nějakej drobnej rozdíl tam možná je, ale dá se (vloni jsem si vyhoukl na užovce parabolu a že jiná nebyla po ruce, nahradil jsem jí kusem původně ze 110L). Ono by to chtělo nafotit desén skla, kdyby byl opravdu některej z dobových pro 100/110, tak by to možná někdo i ocenil.
-> aspetras: paraboly budou stejný....
Vcera nasel strejda uplne novy predni svetla co si kupoval na svoje eRko v roce 88. Nez je ale stihl vymenit tak koupil Favorita. Jsou i s uctenkou. Jedno tenkrat stalo 73,-Kcs
edit: proč se mi vložila jen část mé slohové práce? No dopíšu to na pc
Jelikož mám jen užovku tak tam jsou asi jiná světla, že jo? Takže pokud mi budou k ničemu cosi za ně říct?
edit: proč se mi vložila jen část mé slohové práce? No dopíšu to na pc
Jelikož mám jen užovku tak tam jsou asi jiná světla, že jo? Takže pokud mi budou k ničemu cosi za ně říct?
-> Pavel P..: Tak takovej bych si taky utrhl..

-> Strycek Marty 30.03.17 19:49:04: Moje má přes milion :)
-> Pavel P..: To je embéčkovej, nebo kilí ?
-> Bukaj: přesně... ale to je tim že vegetace je seschlá po zimě a odkrývá poklady...

-> Pavel P..: Někdy ani nepotřebuješ detektor, že ano... 

-> rsvancara: pozde, uz dozrava doma ;-)
-> Pavel P..: Hlavně ještě netrhat, není celá vyrostlá :-D
-> Vojťas: No jo, nemusí tu taky být veškěrý harampádí, co mám naskladněný
Prozkoumej, ale ty už naštěstí mám

Prozkoumej, ale ty už naštěstí mám

-> Nwkt: ee, tohle je určitě z fabriky dle toho co řikal otec
-> OTA-MTX: Mě to poslali z AMDček na feldu, asi nějaká druhoška
plastový kryt motru na favo, viděl to někdy někdo?
skoda-virt.cz/cz/.../1290 48-favorit-a-raritni-dily- detaily-1?gotopost=3...
skoda-virt.cz/cz/.../1290 48-favorit-a-raritni-dily- detaily-1?gotopost=3...
-> Enggik: sem projel vsechny karty aut co mas, ale nic pravyho sem tam nevidel. Ale tohle nema ani jedno sklo, tam sterace nepotrebujes 
Zajimavy ze sem to nasel v praci na pude spolu s tema hroznejma hranatejma placackama a ovalnejma svetlama, budu muset prozkoumat jestli nejsou taky pravy
ale hrnce sou napadeny kutilem a mysi do toho nasraly, tak ze svetla nahovno

Zajimavy ze sem to nasel v praci na pude spolu s tema hroznejma hranatejma placackama a ovalnejma svetlama, budu muset prozkoumat jestli nejsou taky pravy

-> Bukaj 30.03.17 22:30:49: Tady žádnej matroš nechybí, povolit šlo mnohem lehčeji, než jsem čekal - ještě ten dementní plech, kterej kreje spojení táhla řazení jestli půjde, tak to bude luxus.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 30.03.17 22:34:39: Ano, předchozí majitel byl "gumoasfaltér"

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 30.03.17 22:34:39: Ano, předchozí majitel byl "gumoasfaltér"

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Gumosfaltér

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: 

-> Bukaj: a když byl majitel od novoty gumoasfaltér, tak po očištění jsou všechny komponenty jak nové
-> Jozka 30.03.17 21:11:17: Jo, u 742 je to normální. Tam odcházely hlavně konce závitů, které trčely z matky a hlava šroubu, která leckdy po letech jde uchopit jen namlácenou patnáctkou očkem
Ale to, co je schováno v buchtě, bývá jako nové

Ale to, co je schováno v buchtě, bývá jako nové

-> MATTESS: Tyjo mě ještě nakopneš nafotit tu moji.
Ale popravdě moc teď nemám čas a sem lezu buď z povinnosti, že jsme někomu něco slíbil nebo se na chvíli zrelaxovat. Takže to nebude moc reálné abych se k tomu dostal. 

-> Strycek Marty: to je prd, byl sem pro díly u pána co má doma opečovávanou 613ku plasta, jezdil s ní od novoty v podniku, pak si ji odkoupil, nájezd 700tis km, autu sem hádal max 100, mi padla brada když mi řekl realitu
Kupodivu zánovní šrouby uchycení zadního ramene do skeletu - je to vůbec po 40ti letech a 100 tisících km normální ?
-> Enggik: tyjo prototyp s motorem vpředu

-> Vojťas: Tak nějak ,,bohužel" mám
-> Tomaso435: No no no, neurážej

-> Tomaso435: No no no, neurážej

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no ... původně to užovka byla 

-> Vojťas: má, užofku
-> Nwkt: no vypadaj tak co?
-> Enggik: dyt nemas nic pravyho ne
-> Enggik: dyt nemas nic pravyho ne

-> Nwkt: Jsou
-> Vojťas: hmm, nebyli by k mání??

-> Vojťas: hmm, nebyli by k mání??

-> Vojťas: Nejsou na praváka?
-> Vojťas: rapid? garde?
já dneska něco našel a až ted koukám že to je nějak divně zahnutý
číslo 443123159029
tak k čemu to přijde?

tak k čemu to přijde?
-> MATTESS: Na těch starejch lékárničkách byly vždycky nejvíc ty už nelepící náplastě. 

-> Luky: to už je archeologie, to bude ještě po wehrmachtu ne?

-> Luky:
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ta červená je trochu oťukaná

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ta červená je trochu oťukaná
-> MATTESS: já taky tuhle ve stodole našel lékárničku s takřka netknutým obsahem 

-> MATTESS: No tak tu mám úplně luxusní - a bohužel bych v tom stavu raději tu plastovku, ale zatím jsem v tom stavu nepotkal. Stačila by mi krabička - vnitřek mám A1 z té, co mám teď.