skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Vojťas: Už nějakej čas čtu tohle
(prej garážní nález známýho známýho mé mamky..)

-> Honzaloun: uz neprovokuj a bez si neco precist radeji 

-> minno: díky
je fakt krásná, včera jsem jí dvě hodiny leštil a nemůžu se na ní vynadívat 

-> minno:

Pokračovanie diskusie o super krásnej nájdenej puklici sem skoda-virt.cz/cz/.../1851
71-odpad-co-jste-dnes-nasl
i
-> Vojťas: Pěkný, tak jsi to hned označil "nepodléhá inventuře" a zabavil? 

-> Vojťas 26.10.15 13:03:40: co jsou ty černy klešte nebo co vlevo nahoře?
-> Vojťas: pekna ulozenka, tu sadu kliesti mamaj ja
-> Vojťas:
Což je dneska pořád na většině stanic ne? Pokud ne elektromechanika.
Což je dneska pořád na většině stanic ne? Pokud ne elektromechanika.

Brasna pro technika sdelovaciho a zabezpecovaciho zarizeni, jeste z dob kdy to slo vsechno po dratkach a ridily to jen relatka

-> Martin14 26.10.15 14:55:35: Tak i elektrikář musí se do zaměstnání hladce oholen dostavovati a prostředky podpůrnými výkony nadstandardní udržovati. 

-> Jirik_Tuňák1983 26.10.15 14:52:57: jo může, pokud by dělal na něčem velkém.
-> Jirik_Tuňák1983: Tak to mě napadlo jako první, ale na co stříkačka a břitva?
-> Martin14 26.10.15 14:49:23: Mohla by to být elektrikářská brašna? Použije silnoproudař stranové klíče?
-> Vojťas: Má to nějaký hlubší smysl použití? Jako třeba která profese to používá. Nějak mi to nikam nezapadá.
-> Jirik_Tuňák1983: sluchatka uz mam

-> Pavell 25.10.15 22:05:55: Pak k tomu byl ještě takovej velkej bílej baňatej nástavec se šlehacíma metlama.
My jsme možná měli trochu jinej typ, takej oranžovej.
-> Vojťas 26.10.15 12:47:21: Ještě najdi termosku, hubertus a rádiovku a můžeš s tím chodit do práce.

-> Vojťas 26.10.15 12:47:21: Ještě najdi termosku, hubertus a rádiovku a můžeš s tím chodit do práce.

Dneska pri inventure perfektni ulozenka, vonelo to novotou, nekdy pred rokem 90.

-> King: Super muzeální kousek. Podobný má máma ještě doma. :)
-> Sejki: A co strouhanka z ručního mlejnku na maso? :-)
-> Pavell: Bingo! Tenhle nástavec si taky od babičky pamatuju a taky jsem se docela nastrouhal :-) Ovsem tohle bylo za ty prachy jenom se základním příslušentvím :-)
-> Pavell: my meli jen struhadlo...
-> King: v tomhle jsem jako malej vyráběl strouhanku.:) byla k tomu taková větší nádoba a ve víku okýnko a pak se tam mačkaly rohlíky přes struhadlo, to mě bavilo

Dneska jsme po navsteve u tchyne chytli na sidlistni podminky luxusni parkovaci misto vedle kontejneru na odpad. Starsi kluk je uz nakazen otcovou uchylkou a tak hned po vysoukani se z auta zvolal: "Tato, nekouknem se k popelnicim?" :-) A bylo to tam! Poklad v podobe mixeru myho mladi - Trirychlostni ETA 1012 :-) Hned sla do tasky a doma jsem ji nedockave zrepasoval - vaznul jeden uhlik, prelestil jsem a vycistil komutator, vycistil noze, promazal loziska, vydezinfikoval - zbejva posledni a nelehkej ukol, najit tomu uplatneni :-)
-> Stepan FUN: Ted uz jo ;-)
-> King: Noha od plastový židle nestačí?
-> Stepan FUN: A krabicka od sirek na porovnani je kde? :-)
-> Don_pepe: dobrej napad, to už jsem tu vsechno měl + bych přidal nějakej rupnutej kotouč:D ale už je to všechno přetavene na nove železo asi:)
Některá z našich koček (bohužel nevím která) si zaslouží pochvalu. Zatím jsem nacházel jenom cca 1-2cm velký myši, ale dneska tohle. :-O
-> Jozka: ok, pres vikend si s tim vyhraju, je toho dost...
-> Sejki: Vysavač vyrábět nebudu, ale rally Vltava a další čtení by zajímavý být i mohlo..
Dneska jsem nasel na pude Kvety Hobby z roku 1971, zde je obsah... mel by nekdo zajem to cist? Mam to naskenovat a udelat z toho clanek? Je tam treba pekny navod na vyrobu vysavace ktery se pripoji na vyfuk....
-> Bukaj: A taky jsou ještě pořád na spoustě pragovek, tater a jiných osobních vozech jako náhrada "plácačkovejch" ukazatelů směru..
/ 

-> Marty227: Tyto blinkry se montovaly nejenom na Octavie/1203, ale i na traktory, náklaďáky a různé stavební a zeměělské stroje...

vrámci upratania garáže som narazil na nejaké dedové sysle ešte z dôb Martinských ZTS.. podobnosť s prednými smerovkami zo staršími škodovkami (spartak, octavia, felicia, 1202, prvé 1203) čisto náhodná ? alebo by to mohlo niekomu pomôcť ? :) nájdené 4 kusy
-> colaczech: Jenže kuny nejsou tak blbý.. jedině bojovej kocour.
E: Nebo ráže 22 mm..

E: Nebo ráže 22 mm..
-> Bukaj: Mám tuto kmkservis.cz/index.php?ro
ute=prod...
Má to asi 20cm na délku a ránu to dá opravdu slušnou- existuje i zmenšená verze na myši. Ta má na délku tak 5cm a tu jsem zkoušel na prst a dáse to vydržet
ale myš to nepřežije.
No a do té velké jsem se teda chytit nezkoušel, to je na přeražení prstů
Má to asi 20cm na délku a ránu to dá opravdu slušnou- existuje i zmenšená verze na myši. Ta má na délku tak 5cm a tu jsem zkoušel na prst a dáse to vydržet

No a do té velké jsem se teda chytit nezkoušel, to je na přeražení prstů

-> colaczech:
Past na potkany nepomůže. A to, že nebyla nikde krev by sedělo na kunu - od ledna sbírám bezhlavé slepice a nikde ani kapka krve...
Past na potkany nepomůže. A to, že nebyla nikde krev by sedělo na kunu - od ledna sbírám bezhlavé slepice a nikde ani kapka krve...

Dnes když jsem se chystal vyměnit olej na spotřebáku ,jsem našel opět novou díru na dece ve spodu kapoty- to by nebylo nic neobvyklého. Potom mě sklouznul pohled směrem k autobaterii a málem jsem leknutím zbořil skříň v garáži, která byla za mnou. Na baterce ležela mrtvá zakouslá kočka, nebo spíš takový puberťák od kočky. Takový pěkný mourek. Naštěstí byla čerstvá, posmrtná ztuhlost, ale nesmrděla - tipuju že z víkendu. Jestli to byla kuna, tak to musela být pěkná bestie. Nebyla tam skoro žádná krev.
Vzhledem k tomu, že je pod kapotou dost místa tak tam zkusím dat na příští víkend past na potkany.
edi: Teda už vlastně včera.
Vzhledem k tomu, že je pod kapotou dost místa tak tam zkusím dat na příští víkend past na potkany.
edi: Teda už vlastně včera.
-> Vojťas: nejazdil si ty na lekri?
včera na projížďce jsem narazil na celkem unikát v dnešní době

Teda spis nic jsem tam nenasel
kulicka chybela. Karbec jsem neskladal ja, a dlouho me trapila dira po pridani plynu a zkousel jsem snad skoro vsechno, ale tohle me nenapadlo 

-> haso: Plechovku jsem si samozřejmě koupil a veřejně ji hodlám vypít.
Pak poslouží jako dekorace na autě.
Chvíli jsem váhal jestli v pozadí náhodou není ŠKEBĹA nebo Šporhelt. Naštěstí je z toho pan MOLSO venku.

Chvíli jsem váhal jestli v pozadí náhodou není ŠKEBĹA nebo Šporhelt. Naštěstí je z toho pan MOLSO venku.

Byl jsem v Tescu a ..... obchod.donpealo.cz/eshop/
Hello-Kitty-250ml-Malina-P
lech-2461 vzpomněl na tunerladu 

-> Stepan FUN: Tahle mrcha určitě půjde dobře vygůglovat, jelikož jsem ji viděl požírat letošní úrody
.