Jinak moje octa dnes -10°C, první žhavení cca 8-10s, nenastatovala. Tak jsem pak zažhavil 2x a naskočila z adoprovodu obláčku dýmu

Docela překvápko po těch klasických -6°C v uplynulých nocích.

Jojo, je to ten uniarmy design, i mečíky jsou na plášti natištěný, ale nejsem si už po těch letech jistej ani rozsahem nebo použitejma jednotkama..

Přijeď na kávu a já ti to ukážu 

americká pračka za 10 000 

Bedny to chce od značek co se tím živí a hlavně ne úplný low end...

Sousedi u nás na chalupě měli v kůlně schovanou starou feldu, jednu z prvních. Taťka to z nich páčil přes 10 let, bouda chátrala a auto v ní také, ale prej ne, že to bude zase jezdit....A jednoho krásného dne už ta kůlna spadla a přijížděli jsme akorát, když totálně prohnilé torzo kdysi pěkného auta nakládala odtahovka z vrakoviště. 

Asi na třech z nich byla položená laminátka na Feldu, na zahradě stojí Octavia Combi v nedokončené renovaci a údajně tam mají i nějakou prastarou škodovku, 422 nebo tak něco. Plus jsem tam jednou viděl Datsun 240...
50metrů za barákem a nevěděl jsi o něm?? To mi připomína mě a sousedovic Erko praváka 

Vida, na těch 8 kousků na štítech jsem vůbec nevzpomněl - ono jich nakonec bude docela dost..