-> Domajz 21.07.15 14:13:29: Není i kontrola jednou z možností jak předejít následkům? Furt jsem ještě nepochopil, co na tom lidem vadí. Když někde vyjde statistika, že při kontrolách odhalili v tom a tom kraji tolik a tolik fetek a ožralů, tak kontrola splnila alespoň z části svůj účel a i za cenu stavění normálních řidičů. Není náhodou, jak píšeš, kontrolou i revize v domě (komíny, požární, elektro), to je přeci taky obtěžování, páč si na to musíš udělat čas a taky si může člověk říct, proč to kontrolujou zrovna u nás, když to máme v pořádku, ať kontrolujou jenom ty, kdo to má v nepořádku, ale jak na ně mají přijít?
Mě už dlouho nestavěli, ale naposledy s telefonem u ucha za jízdy. Měl jsem to za 100,-, páč jsem kvůli koupi kytky paní více neměl, což jsem jim řekl, kytku na sedadle viděli a od té doby za jízdy netelefonuju. Byli příjemní a usměvaví. Buď to nechám zvonit a zavolám až dojedu a nebo jedu přes hencfrí v autě nebo na tel. v držáku. Teď o prázdninách by měli naopak kontroly zostřit, páč v době dovolených apod. bude jezdit víc nalámanejch a vyfetlejch lidí. Nehledě na to, že někdo může za prachy převážet bůhví co a bůhví koho. I potom jednou na služebně jsem si s paní od dopraváků dobře pokecal a zasmáli jsme se, když mi vyprávěla při vyplňování protokolu některé příhody.
Takže s tebou souhlasím.