„Na některý lidi je přísnost potřeba, má se snad nechat ve službě zastřelit? Strážník přece musí mít respekt,“ řekla Dagmar Stránská.

Predpokladam, ze konkretne me mezi "kadrovaky" nepocitas :-)
Znám ale od různých sborů nemálo lidí, takže nějaké to čerstvější info jak to chodí a co se kde kuje se ke mně dostane.

Jinak jim samozřejmě už tehdá vadili ti mladí šulini, kteří nastupovali se školou často přímo do fce s nulovejma zkušenostma a hned byli chytří až za roh.

) a už z principu mi vadí, že by na mě měl pyskovat někdo s rokem narození 1995+ bez ohledu na to v jaké pozici je. 

). Potom mi bylo doporučeno, že mám jezdit tak, abych na sebe nepoutal pozornost. Na to jsem reagoval, že jezdím především tak, abych se dostal v pořádku domů a nějaká pozornost mě nezajímá. Někdy tam padnul výrok, že podle něj jezdím jako dobytek. To mě docela nastartovalo a začal jsem rozebírat, jakým způsobem jeli oni (mám za to, že právě ten co to prohlásil řídil). Já už jsem v době "pronásledování"
; jel velice volně, protože jsem věděl, že čtvrtý semafor nestíhám, jelikož odbočuju z hlavní. Zato oni bez majáků se za mnou vyřítili ze tmy poměrně závratnou rychlostí a až těsně za mnou, když už jsem i rozpoznal jejich auto, zapli diskotéku. Tak nevím, kdo tady kolik účastníků ohrozil. A že kdyby tam na tom přechodu šel nějaký blbec, tak bych ho určitě přejel. Oponoval jsem, že když jde někdo přes přechod na červenou, tak se ohrožuje především sám, ale to prostě ne... ohrožuju ho já když jedu autem na zelenou.

....teď jsem si vzpomněl, že jsem ten výstup s těma dvěma MP KH řepákama nechal vyhnít.......spokojím se s výrazným černým puntíkem :-)