skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> Jarda/felda: ja hej len to bola trasa kde viem ísť na octavii za- viz obr.
-> suri: tuhle fabii sme doma měli a i když sem jel jak kolenovrt tak sem se pod 4 nikdy nedostal 

Průměrně to je nějakých 200km za den, což není vzhledem k dálniční síti a vzdálenostech v D nějak moc, spíš vlastně málo. A když se člověk podívá na tu spotřebu, dálniční provoz je zřejmný, a ještě způsobem, na kterej zde každej nadává-)
To, že to auto ujelo 1 000 000km mě ani vzhledem k již zmíněné situaci nepřekvapuje tolik, jakože majitel se dávno nerozhod pro něco jinýho
Moje auto nenajede ani polovinu ani náhodou, pač mě nebaví se na dálnici šourat a stav silnic máme úplně jinde
To, že to auto ujelo 1 000 000km mě ani vzhledem k již zmíněné situaci nepřekvapuje tolik, jakože majitel se dávno nerozhod pro něco jinýho
Moje auto nenajede ani polovinu ani náhodou, pač mě nebaví se na dálnici šourat a stav silnic máme úplně jinde
No, jako odsedět 1 000 000 v tomhle neautě, to si nedovedu představit 

-> U-Geen: verím aj tej spotrebe , na rovnakej fabii som sa v pohodičke kombinovane hýbal od 4,5-5L takže totálnemu kolenovrtovi na dialnici to môže sedieť
-> suri: jj... a taky u tdi spojku proti benzinu docela setris, da se rozjet na volnobezny otacky takze minimalni rozdil otacek a tim i opotrebovani. spis ty spotreby jsou nejaky zazracny :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pri tom nájazde po diaľnici prečo nie , dáš 5ku a ideš , tam moc spojku nezničíš , si vezmi že skoro každá tdi ocavia a fabia má od 350 po 500tkm , druhý interiér /len si to nik neprizná že čo kúpil za zázrak / a pôvodné turbá , často aj spojky ... hlavne na tých súkromných ... vtedy sa ešte tak nešetrilo na všetkom
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja by som tomu aj veril podla tej spotreby jazdi ako plachetnica
-> Mr_Kubas: Puvodni spojka, turbo atd? Nesmysl.
Milion km za 13 let na fábii..
www.auto.cz/milion-kilome tru-75362
Na spritmonitoru hier:
www.spritmonitor.de/en/.. ./104416.html
www.auto.cz/milion-kilome tru-75362
Na spritmonitoru hier:
www.spritmonitor.de/en/.. ./104416.html
pracovní Master 14 měsíců starý.
-> castrol: až teraz :D
-> škodec: ale zas to by som doma nic neurobil -> suri: a mas to za sebou
-> castrol: fuj konečne doma
-> castrol: no ved to, ze to sa uz oplati skor byvat niekde na private...s vysokoskolackami :P
-> suri: tiež mám akusenost pracoval som v celoplechovej hale
-> castrol: naša dielna je horšia ako sauna
-> suri: tomu verim
-> castrol: tu je orientačne 50st to je cesta domov slasť
-> minno: nemam skusenost nekonzumoval som
-> suri:
otvorim okna a da sa to -> škodec: to mradsej ani nepocitam

-> castrol: to mas kolko za pohonne mesacne?
-> castrol: hej vzhľadom na teplo hej :D
-> castrol: ocot je mocna zbran, clovek vypije deci a uz lieta :D
-> suri: tak to vac lietas na octe ne?
-> castrol: ja mám zase dve autá :D
-> castrol: 

-> suri: tak umna to je denne 90km cca -> Vojtisek: vole 

-> castrol: nestáčej, tohle na vrakáčích neřeší

-> castrol: viem , mám denne cca 30km a lieta to , služobné nerátam
-> suri: jazdim pravidelne tak to tam nejak rychlo skace -> Vojtisek: pri predaji stocim na 150 

-> Nwkt:
neasi
-> dragon_cb_cz: a takový sou? :-D

-> dragon_cb_cz: a takový sou? :-D
-> castrol: nezoufej, dáš to tam až tam skočí podruhé (potřetí)

-> castrol: máš 9tis viac jak ja , teraz to ide pomenej ked na nej nejazdím
dnes tam skocilo 190000 foto nemam
-> dragon_cb_cz: nebo nějakou asiatku nebo cikánku, abys ji nerozuměl 

-> J3STER: No proto je dobré si najít nějakou, co není pí... a nenadává a nedeptá 

-> Nwkt: To aby mě nějaká pí.. neustále nadávala a deptala opravdu nepotřebuju.

-> Tomaso435: Určo, první dva měsíce to bylo strašný, ale pak zápěstí přestalo bolet
-> J3STER: a hnedka je ti líp co :-D
-> Tomaso435: Ne, jsem už minimálně dva roky sám.

-> J3STER: copak, dozvěděl ses realitu ? 

No ještě že se tohle téma nejmenuje "Kolik má najeto vaše stará".

-> cPetan: Nastesti prselo :-) takze to oplachnul dest :)
-> jourin 30.05.13 16:18:00: asi jsem ti ji trošku poslintal, promiň 

-> darklord: No to prave neni.. na 20 se dostanu kdyz na to slapu jako debil po Praze.. tech 15 je velice dynamicka jizda po okrskach :)
-> jourin: tak diky bohu skodovkou nejazdim, len viem ze ked tomu naslapes na krk tak to hned je z 15 urobena 25ka a to uz neni pri dnesnych cenach sranda
Ja ked blbnem so svojim tak sa da tak 16-17, ale to uz ide vacsinu casu o zivot a zdravie

-> darklord: Ujistuji te, ze jezdit pod 15 s timhle je 1000x vetsi zabava nez snazit se drzet 10 se Skodovkou :-D
-> jourin: no viem ze vzhladom na vykon to neni az take zle, ale proste nechcel by som dlhodobu spotrebu 'pod 15' a jazdit s tym inak ako vikendovo
Mne celkom staci ze sa drzim 'okolo 10'