-> palinator: No tak to opravdu nevim, tak jsem s tim autem jeste nejel :-))) Nicmene pocitam, ze treba 6 litru. Ale dlouhodobou spotrebu mam mezi 9 a 10 litru a to opravdu nejezdim na spotrebu :-)
Na obrazku mas postrebu pri jizde na tempomat nastaveny na 130, ale je to za dlouhy kus cesty, takze v tom je spousta dobrzdovani a akcelerace pri predjizdeni.
V kazdem pripade na 3 litrovy obsah a velky a tezky auto jako maly tank to neni spatny :)
Edit: a 4x4
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> jourin:
A kolik bere ten diesel při ustálený rychlosti těch 100 km/h na nejvyšší kvalt?
A kolik bere ten diesel při ustálený rychlosti těch 100 km/h na nejvyšší kvalt?
-> darklord: To je zasadni omyl, na dalnici pri normalni jizde mezi 130 a 150 mam spotrebu 11,8 a dlouhodobou kombinovanou pod 15 litru. Coz mi na 20 let starej dvanactivalec s obsahem 5,6 litru a vykonem 380 koni prijde jako super hodnota... na to aby jsi se dostal na stejny hodnoty se Skodovkou bys potreboval tak 5 az 6 motoru :-) a 6x vic to rozhodne nezere :-D
-> cPetan: byl :-))
-> cPetan: byl :-))
-> jourin 30.05.13 12:17:23: Nebyl jsi s ní na podbrdskej rallye? 

-> darklord: Jojo přesně tak:D)
-> Aidamgonnahate: sak ano, S70 aka nenazrana verzia M70 

-> darklord: S70 pokud vím:)
-> Zazaa: to bych mel Skodu 120 Lux :)
-> U-Geen: a chces ? jedna tu ted stoji, tak ja reknu hasicum at utrihnou jen strechu a budes mit i cabrio :)
-> jourin: krasna. Bylo by to jen pro skocny, ale kdyz uz admin skoro zadnou skodovku nema, tak je to spatny no :))
-> jourin: to tam mas fakt tu nenazranu M70 pod kapotou? 

-> jourin: foto, foto! 

-> jourin: zju ty mas 850? hod fotku zvenku :)
-> jourin: Já nevim, kdo říkal, že je to momentálně jediný auto kterym můžeš jet na přednášku, z toho soudim, že jde o spotřební vůz do jakéhokoli počasí :D.
-> minno: Prvni fotka je osmikvalt, druha fotka je sestikvalt (mimochodem prvni seriove vyrabeny) a M8rinek je blbecek
samozrejme v dobrem 

-> minno: BMW 850Csi... takovej spotřebák...
-> m8rinek: netuším čo je to za auto, ale keď vidím tie otáčky.... :)
-> minno: Nemělo CSi jen 6q
-> jourin 29.05.13 15:51:46: -> jourin 29.05.13 15:52:16: 7q? :D
-> Pavel P..:
Já někdy minulej tejden nebo kdy čuměl jako blázen, když za mnou letěl rozžhavenej šedej Trabi... jsem musel Tohleto rozkulačit na 120 km/h, abych ho nebrzdil.
Já někdy minulej tejden nebo kdy čuměl jako blázen, když za mnou letěl rozžhavenej šedej Trabi... jsem musel Tohleto rozkulačit na 120 km/h, abych ho nebrzdil.

-> P@wlos: jak řikal kolega druhýmu co machroval jak tankuje do trabanta v power a jak to jede hnedka o 10 víc... " a pak si nalepil rychlý pruhy a byls na doraz tachometru "
Chudák Sv. Kryštof... ještě že nevidí na ten tachometr, slezl by z plakety a utekl.

-> minno: presne tak ako píše...-> francomk: Ducato

-> Vojtisek: no to urcite 

Po výměně DAS spodních čepů a řízení
a do smrti pokoj

-> minno: Jumper/Ducato/Boxer
-> Jožynek : čo za autiak?
-> krup 06.11.12 15:12:55: sakra teď už to má skoro 26tis :o))
Trošku mi to ušlo....sňáď to vyrdží aspoň ďalších 200tis...

-> OTA-MTX: tak až budou kulatiny
ve středu u feldy 490 000, bohužel jela áti tamže nemám fotku:(
ještě deset tis a bude jubileum:)
ještě deset tis a bude jubileum:)
Vysvětlí mi někdo, proč přístrojovka ukazuje u Octavie I o cca 25 km víc najeto, než co mi ukáže diagnostika?
-> Nwkt: nebo tak...jde to i přes normální kabel nebo to musí bejt nějakej tenhle tacho?
-> myschaak AZNP K.Hora: 25 babek a můžeš vrtat denně
dx.com/p/vag-tacho-usb-ve
hicle-obd-cable-with-softw
are-cd-28527

-> Nwkt: o tom jsem taky přemejšlel....jen sehnat vysokootáčkovou vrtačku

-> myschaak AZNP K.Hora: Si to natoč zpátky 

Tak Caravella má poctivejch tipuju 600tkm.....2x stočeno