skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> King:
Já právě vim, že se tohle nedá zařadit k žádnýmu konkrétnímu politickýmu směru.
-> Jumbo:
Co si konkrétně protiřečí?
Já právě vim, že se tohle nedá zařadit k žádnýmu konkrétnímu politickýmu směru.
-> Jumbo:
Co si konkrétně protiřečí?
Palinator, takhle hezky shrnuty jsem to jeste nikde nevidel, pod to se klidne podepisu.Ted jeste najit neco nejblizsiho a doufat.
-> King: Tak je fakt, ze par veci si protireci...
-> palinator: Neráčili se voni inspirovat při sepisování toho manifestu Čapkovou pohádkou "Jak pejsek s kočičkou dělali dort "? :-)
-> palinator: Já mám asi nejvíc info paradoxně z častých návštěv v Rakousku, ale i tak pořádně nic nevím.
Tady něco málo najdeš... www.europarl.europa.eu/ab out-parliament/.../politic al-groups
Tady něco málo najdeš... www.europarl.europa.eu/ab out-parliament/.../politic al-groups
Hlavně mám takovou obavu, že největší průnik bude s frakcí, která k tomu bude mít pojmy gender, LGBT, vegan apod., čímž to sestřelí někam do říše nesmyslů a k volbám nepůjdu. 

-> saskyn2 23.05.19 15:47:21: tak to chci vědět taky
Aneb nemožné na počkání, zázraky do tří dnů
a to uz bude pozde
Aneb nemožné na počkání, zázraky do tří dnů

-> Jumbo:
Já o tom vim dost prd, když jsem teď v rychlosti dal nějakou tu evropskou frakci do Wikipedie tak mi to našlo jen stručnej popis, nikoliv, o co se snaží.
Ono je to tradiční rozdělení "pravice - levice" trochu rozbitý, se mi zdá. Pokud v ekonomii to podle toho nějak brát asi můžem, pak ve věcech lidskejch práv apod. už není jasný, kdo je dobroser a kdo ne.
Já o tom vim dost prd, když jsem teď v rychlosti dal nějakou tu evropskou frakci do Wikipedie tak mi to našlo jen stručnej popis, nikoliv, o co se snaží.
Ono je to tradiční rozdělení "pravice - levice" trochu rozbitý, se mi zdá. Pokud v ekonomii to podle toho nějak brát asi můžem, pak ve věcech lidskejch práv apod. už není jasný, kdo je dobroser a kdo ne.
-> palinator 23.05.19 15:33:31: Hezky sepsaný, až najdeš tak dej vědět.
-> palinator: u voleb do EP se spíš podívej na celkovou skladbu Evropského Parlamentu a uskupení, ke kterým se pak naše strany zařadí, je to více méně dáno a pak většinou tahají za jeden provaz. Takže pokud ti sedne nějaké nadnárodní parlamentní hnutí, najdi kdo do něj u nás patří a podle toho vol, pokud ti nebudou přímo proti srsti.
Edit: jinak s volbama do EP jsme dost pozadu oproti Evropě, u nás je to jenom dohra toho, co se děje v Parlamentu, ale třeba v Rakousku jsem teď viděl a slyšel orpavdu smysluplné kampaně o tom, kam by se měla Evropa dál vydat, včetně takových cest, které by ti rozhodně seděli.
Edit: jinak s volbama do EP jsme dost pozadu oproti Evropě, u nás je to jenom dohra toho, co se děje v Parlamentu, ale třeba v Rakousku jsem teď viděl a slyšel orpavdu smysluplné kampaně o tom, kam by se měla Evropa dál vydat, včetně takových cest, které by ti rozhodně seděli.
-> palinator 23.05.19 15:33:31: A to se ptáš Prahy a nebo vesnice? 

Spustím tu flame
:
Koho mám volit do EP?
Chtěl bych, aby se přibrzdil konzum a globalizace. Aby se narovnala dotační politika tak, aby bylo konkurenceschopné vyrábět regionálně a ne že kuře procestuje půl Evropy za ten měsíc od vylíhnutí po zabalení do folie.
Chtěl bych, aby jednotlivé národní státy v otázce migrace, dopravy, energetický politiky, apod., měly autonomii a rozhodovali si podle podmínek (mentalita, historie, přírodní podmínky) sami, kde spolupráce mezi státy EU by byla spíš v rovině diskuze a doporučení, jak společně postupovat.
Zároveň bych chtěl zachovat to, co EU přináší, mj. bezcelní zónu, Schengen, zároveň ale chci aby EU účinně bránila svoje vnější hranice.
Chtěl bych, aby byla v Evropě vyvrácena představa, že stát nemá podnikat. Naopak by se státy měly učit hospodařit řádně, manažery motivovat, aby dělali dobře a nekradli. Že to nejde, to jsou kecy. Je to vždy jen o lidech.
Chtěl bych, aby na základní práci byl nárok ze zákona, i kdyby se měly stavět Hladový zdi, přičemž minimální mzda se musí vyplatit oproti dávkám, aby tyto mohly být omezeny. Výmluvy netáhel, že není práce a že oni by chtěli, musí jednou provždy skončit.
Na druhou stranu v "občanský" oblasti bych rád měl liberalismus kvůli heslu "Zakázané ovoce chutná nejlépe".
Tak koho?

Koho mám volit do EP?
Chtěl bych, aby se přibrzdil konzum a globalizace. Aby se narovnala dotační politika tak, aby bylo konkurenceschopné vyrábět regionálně a ne že kuře procestuje půl Evropy za ten měsíc od vylíhnutí po zabalení do folie.
Chtěl bych, aby jednotlivé národní státy v otázce migrace, dopravy, energetický politiky, apod., měly autonomii a rozhodovali si podle podmínek (mentalita, historie, přírodní podmínky) sami, kde spolupráce mezi státy EU by byla spíš v rovině diskuze a doporučení, jak společně postupovat.
Zároveň bych chtěl zachovat to, co EU přináší, mj. bezcelní zónu, Schengen, zároveň ale chci aby EU účinně bránila svoje vnější hranice.
Chtěl bych, aby byla v Evropě vyvrácena představa, že stát nemá podnikat. Naopak by se státy měly učit hospodařit řádně, manažery motivovat, aby dělali dobře a nekradli. Že to nejde, to jsou kecy. Je to vždy jen o lidech.
Chtěl bych, aby na základní práci byl nárok ze zákona, i kdyby se měly stavět Hladový zdi, přičemž minimální mzda se musí vyplatit oproti dávkám, aby tyto mohly být omezeny. Výmluvy netáhel, že není práce a že oni by chtěli, musí jednou provždy skončit.
Na druhou stranu v "občanský" oblasti bych rád měl liberalismus kvůli heslu "Zakázané ovoce chutná nejlépe".
Tak koho?
Nebojte nič, náš slovenský so svojimi výrokmi tiež veľmi nezaostáva!
To je tiež poriadny debil!

-> King: No to je asi to nejlepsi na co se da koukat... nas pan prezident zdravil nemecke novinare z RTL Allah akbar a ptal se jich jestil jsou agenti talibanu ...kdyz se ho ptaly na ty unesene cesky v Pakistanu
-> King: Nejlepší řešení
-> OndraKrupi: Tak to jsem z tý dětinský fotomontáže tak nějak vydedukoval, ale zřejmě mi něco uteklo, protože za poslední 2 dny jsem viděl v telce jenom teorii Velkýho třesku :)
-> King: náš prezident
-> jourin: A kdo, že má bejt tím debilem?
Boze muj to je debil.. zajimalo by me, jak dlouho by byl byl prezident treba Obama po tom co by takhle pozdravil novinare v TV... Druha otazka mozna je, kolik by musel mit promile v zile :-(
-> P@nis: No jó, no! Tak jsem po 4 nechutně drahejch německejch pivech projevil svojí přirozenost a prdnul tam neodpustitelnou hrubku :)
Ovšem narážel jsem tím na to, že rozpočtový žhářství se tady rozmohlo za vlád tvýmu přesvědčení bližších
Ovšem narážel jsem tím na to, že rozpočtový žhářství se tady rozmohlo za vlád tvýmu přesvědčení bližších

-> King: Samé ženy to nebyly :- ))
Stačí se podívat na vývoj státního dluhu, kdo byl ve vládě a kdo ministrem financí. Pokud je mi známo, tak rozpočet sestavuje a schvaluje vláda. Trápilo snad někoho, jak se zadužujem a měli nějaké nástroje a vůli to změnit?
Stačí se podívat na vývoj státního dluhu, kdo byl ve vládě a kdo ministrem financí. Pokud je mi známo, tak rozpočet sestavuje a schvaluje vláda. Trápilo snad někoho, jak se zadužujem a měli nějaké nástroje a vůli to změnit?
-> Pavel P.. 04.02.13 23:03:02:
No možná by ses divil. Sestřenice mi říkala, že nějakej vedoucí její bakalářský práce rozeslal hromadnej e-mail po celý UHK, že Zeman není jeho prezidentem a nějaký takový kydy a tuhletu placku prej běžně nosí!
No možná by ses divil. Sestřenice mi říkala, že nějakej vedoucí její bakalářský práce rozeslal hromadnej e-mail po celý UHK, že Zeman není jeho prezidentem a nějaký takový kydy a tuhletu placku prej běžně nosí!
-> P@nis: A kdo že byly ti žháři, pokud se bavíme o hrubě deficitních státních rozpočtech?
-> Pavel P..:
Ať si lidi nosej co chtějí... Ale ať se pak nediví, že jim dá někdo po držce. Svůj názor na chování Schwarzenbergových fanoušků jsem tu myslím už i psal.
Ať si lidi nosej co chtějí... Ale ať se pak nediví, že jim dá někdo po držce. Svůj názor na chování Schwarzenbergových fanoušků jsem tu myslím už i psal.
-> ondie: Směšné bylo kdo přišel tím: otevřeš konzervu a vyskočí na tebe Kalousek.
Kalouska nějak rád taky nemám, ale narozdíl od jiných má celkem solidní výkony a i když teda není vystudovaný ekonom, ale chemik dost se vypracoval. Získal mezinárodní ocenění pro ministra financí, ač nepopularními kroky dokázal srazit deficit, jsme v Top 10 v transparentnosti a v lednu se dokonce stát po dlouhé době ocitl v plusu.
Další věcí je kdo stát zadlužil a kdo tedka jen hasí požár na střeše. Na hasiče se plive a na žháře se zapomělo.
Kalouska nějak rád taky nemám, ale narozdíl od jiných má celkem solidní výkony a i když teda není vystudovaný ekonom, ale chemik dost se vypracoval. Získal mezinárodní ocenění pro ministra financí, ač nepopularními kroky dokázal srazit deficit, jsme v Top 10 v transparentnosti a v lednu se dokonce stát po dlouhé době ocitl v plusu.
Další věcí je kdo stát zadlužil a kdo tedka jen hasí požár na střeše. Na hasiče se plive a na žháře se zapomělo.
-> Pavel P..: ..jo,tohle mi přijde hodně ujetý...dát si na prsa takovouhle pěknou placku a hned se vymezovat za koho kopeš..nechci jim teda brát víru,ale tohle zavání minimálně fanatismem...ona pravda vždycky bývá někde uprostřed..
Jak směšný,když Karel usínal s plackou "nechci Kalouska na hradě" v 2.kole prezidentské debaty v přímým přenosu...Míra se mu najednou nehodil do kampaně,neb je to obraz nespokojenosti se současnou vládou..tak vznikla placka.
Jakoby to najednou jeho osobu a předsedu TOP09 zároveň,mělo zbavit zodpovědnosti..legrační..
Jak směšný,když Karel usínal s plackou "nechci Kalouska na hradě" v 2.kole prezidentské debaty v přímým přenosu...Míra se mu najednou nehodil do kampaně,neb je to obraz nespokojenosti se současnou vládou..tak vznikla placka.
Jakoby to najednou jeho osobu a předsedu TOP09 zároveň,mělo zbavit zodpovědnosti..legrační..
ostatni.bazos.cz/inzerat/
.../PLACKY-PROTI-ZEMANOVI.
php
by mě zajímalo kterej zoufalec si tohle připne a bude nosit
by mě zajímalo kterej zoufalec si tohle připne a bude nosit

-> Mr_Kubas: pepa007 před 3 hodinami
My češi jsme velmi ješitní, proto jsme se nesmířili s tím, že slováci mají za prezidenta většího debila než my, a proto jsme ve volbách vyrovnali síly ;-)

My češi jsme velmi ješitní, proto jsme se nesmířili s tím, že slováci mají za prezidenta většího debila než my, a proto jsme ve volbách vyrovnali síly ;-)

Mě fascinuje,že je stále pro dost lidí důležitější forma než obsah sdělení..
-> King: Tady nejde tak o pravopis, ale bylo mu naznačeno kde začít.
Kdo chce druhým svítit, musí sám zářit.
Kdo chce druhým svítit, musí sám zářit.
-> darklord: Tedy, ne že bych chtěl dělat Sexy-mašině advokáta, ale běžně se tady vyskytují i daleko větší rébusy k luštění
-> SexyStroj: Nejsem tvůj fotr, ale s těma zlomkama je to teda síla. Neřeknu, kdybys to napsal o logaritmech nebo integrálech, ale tohle jsou věci z každodenního života - tedy, pokud nehodláš např. celej život prožít na pozici přidavače nebo uklízet hajzly v Lidlu....
Osobně bych začal učebnící matematiky pro 4. třídu a pak teprve Rozhovory s TGM, byť se může na první pohled zdát, že to spolu vůbec nesouvisí

-> SexyStroj: Nejsem tvůj fotr, ale s těma zlomkama je to teda síla. Neřeknu, kdybys to napsal o logaritmech nebo integrálech, ale tohle jsou věci z každodenního života - tedy, pokud nehodláš např. celej život prožít na pozici přidavače nebo uklízet hajzly v Lidlu....
Osobně bych začal učebnící matematiky pro 4. třídu a pak teprve Rozhovory s TGM, byť se může na první pohled zdát, že to spolu vůbec nesouvisí

-> SexyStroj: ale fakt pises ako idiot. Vyznam znaku ... ti asi uplne uchadza, co? Neskusis aspon jeden prispevok napisat tak aby sa dal precitat?
-> SexyStroj: Od osobnosti tvých kvalit se to těžce nese.
-> dragon_cb_cz: To co říkáš je pravda ... ale já si ted prostě nevezmu učebnici ČJ nezačnu se šrotit:-) ... to víš, že někdy mě to štve a hledám ekvivalent k nějakému slovu, jen , abych se mu vyhnul ...nicméně ... , že bych psal zas až tak nesrozumitelně si nemyslím!? ... a co se týče politiky ... já jsem pro přímost ... podívej ve výsledku to je takhle ... promě je důležitý jaký člověk je, ne jestli dělá hrubky ... nebo neumí zlomky (apropo. z matematiky za 4 a zlomky neumím) ... a učit se je nebudu ... protože mám jiné priority
... a co se týče člena P@nis , tak těžce nese, že jsem mu navrhl, že by mohl jet s Mírkem Kaluskem na misi dobré vůle do KLDR
... tak to musí dohnat jinde ...
Pro mě vůdce a autorita není bezchybný člověk, ale ten kdo ze sebe nedělá co není a umí se pokořit - tak to k té politice:-) ...

Pro mě vůdce a autorita není bezchybný člověk, ale ten kdo ze sebe nedělá co není a umí se pokořit - tak to k té politice:-) ...
-> SexyStroj: Nejde o pravopis, snažil jsem se naznačit, že obecně je přístup "když mám s něčím problém, snažím se ho řešit" produktivnější než přístup "když mám s něčím problém tak nasrat".
Jinak já osobně taky nemám češtinu bezchybnou, o to nejde. Problém je, že když ta chybovost přesáhne únosnou míru, tak se ty příspěvky blbě čtou. A po tobě je člověk kolikrát musí spíš luštit než aby je četl. To není výčitka, to je rada - pokud chceš aby lidi brali vážně to co říkáš, musíš to říkát tak aby je nestálo moc úsilí to vstřebat. O tom je mimo jiné politika
Jinak já osobně taky nemám češtinu bezchybnou, o to nejde. Problém je, že když ta chybovost přesáhne únosnou míru, tak se ty příspěvky blbě čtou. A po tobě je člověk kolikrát musí spíš luštit než aby je četl. To není výčitka, to je rada - pokud chceš aby lidi brali vážně to co říkáš, musíš to říkát tak aby je nestálo moc úsilí to vstřebat. O tom je mimo jiné politika

-> dragon_cb_cz: co ti mám na to říci? ... třeba tu někomu díky mé špatně češtině stoupne ego? ... mno... a pokud si tu chcete hrát na pravopis, tak udělejte vstupní diktát před uzavřením členství
... já neprojdu a někteří zde se tu budou cítit skvěle ......

-> SexyStroj: Ano, to je ta pohodlná varianta - neudělám nic. Ta méně pohodlná je zajímavější: naučím se to.
-> P@nis: Ne, to už nebudeš, protože hrubky budu asi dělat stále ...holt 4 z ČJ:-) ...C o naděláš? ...nic.
-> U-Geen: Myslím že uvažovat v politice kroky složitosti "zalogovat se na IGNUM a přepsat jméno a adresu" snad nemá moc smysl uvažovat. Každý ví, že Zeman, Šlouf a SPOZ jsou nějak propojení. Ale minimálně v tomhle funčkním období se bude snažit Zeman Šloufa schovat, protože ví, že kdyby bylo na špínu moc vidět, sníží to jeho šance na znovuzvolení za 5 let... Ne odstřihnout, to ne (i když ani to není vyloučené, pokud by začal být přítěží - ale tomu moc nevěřím, Topolánek se od Dalíka taky neodstřihnul), ale snažit se to schovat aby to nebylo moc vidět ano.
-> dragon_cb_cz: jasne, mozna od nej koupi i domenu spoz.cz :-)
-> Tuner#2: Ale hovno... Šlouf si prostě pustil hubu na špacír, což dělá skoro pořád a dělal to dávno před prezidentskou volbou. Jenže tenkrát to ještě nebylo zajímavý pro novináře (teda bylo, ale ne zajímavý ve stylu "okamžitě otisknout"). Počkej prosimtě pár dní a týdnů a pak se uvidí. Mám takový pocit, že Miloš mu za tohle úplně nepoděkuje a bude se ho snažit co nejvíc uklidit...
Už to pomalu leze ven z nor... Přesně tohodle jsem se obával...
aktualne.centrum.cz/domac i/.../clanek.phtml?id=7698 43

aktualne.centrum.cz/domac i/.../clanek.phtml?id=7698 43

-> King:
Ehm, co konkrétně máš na mysli? Možná tuším a rád bych reagoval...
Ehm, co konkrétně máš na mysli? Možná tuším a rád bych reagoval...

-> SexyStroj: No, než se naučíš ČJ bez hrubek, tak už tu snad nebudu.
Vypadá to, že media jsou nástroj moci!
a já musím říci, že jak jsem línej tak "žeru" jen to co vyblejou...chyby ...chyba ... osobně chci do konce roku přečíst hovory s TGM od Čapka...
Kdo má media ten má moc...starý pravidlo a protože jsou lidé ovce (mě nevyjímaje:-( ) tak se necháváme zblbnout a papouškujeme co nám předloží ...chjo.

Kdo má media ten má moc...starý pravidlo a protože jsou lidé ovce (mě nevyjímaje:-( ) tak se necháváme zblbnout a papouškujeme co nám předloží ...chjo.
-> palinator: Obdobím týhle poruchy si v mládí prošla většina, popsal to už Churchill a je to normální :)
-> Domajz: Tímhle mě rozstřelil :)
"....Denně jsme se dozvídali, jak skvělý muž je Karel Schwarzenberg a co už všechno pro naši zem udělal on i jeho rod. Chybělo snad jen, že Schwarzenbergové vynalezli bleskosvod, žárovku a telefon. Já si říkal, jak jsme vůbec tady mohli tady celá ta léta žít a nevědět o tom. A přes to všechno, veřejnost na svou stranu nezískal. Na druhé straně jsme se dozvídali zhruba stejně reálné historky o Becherovci, že žere děti, líže žáby a má prachy od Šloufa, takže by si o něj nikdo neměl ani opřít kolo. Ani to nebylo nic platné.
Vypadá to, že média pozbyla svůj vliv na rozhodování voliče...... "
"....Denně jsme se dozvídali, jak skvělý muž je Karel Schwarzenberg a co už všechno pro naši zem udělal on i jeho rod. Chybělo snad jen, že Schwarzenbergové vynalezli bleskosvod, žárovku a telefon. Já si říkal, jak jsme vůbec tady mohli tady celá ta léta žít a nevědět o tom. A přes to všechno, veřejnost na svou stranu nezískal. Na druhé straně jsme se dozvídali zhruba stejně reálné historky o Becherovci, že žere děti, líže žáby a má prachy od Šloufa, takže by si o něj nikdo neměl ani opřít kolo. Ani to nebylo nic platné.
Vypadá to, že média pozbyla svůj vliv na rozhodování voliče...... "
-> palinator: