skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 26.01.23 19:13:08: Taky tak - doufám ale, že jim tohle dojde.. a taky se pro jistotu zúčastním. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 26.01.23 19:13:08: teď byl Blaník dlouho ticho, ale seš možna blízko

Já mám obavu, aby se voliči Pavla ve velký míře nenechali ukolíbat tím, že to Pavel má jistý a nevyprdli se na ty volby... A pak by vyhrál STBák.
-> Syny: Nedalo by se to považvat za ovlivňování sázek, nebo ovlivňování voleb?
-> Syny:
Ale on si nevsadil...
Ale on si nevsadil...

-> vhml: 

-> Syny 26.01.23 12:15:44: Zákon č. 40/1995 Sb.
§ 5j
Hazardní hry
(1) Reklama na hazardní hru podněcující k účasti na hazardní hře nesmí obsahovat sdělení, z něhož lze nabýt dojmu, že účast na hazardní hře může být zdrojem finančních prostředků obdobným získávání příjmů ze závislé, samostatné nebo jiné obdobné činnosti.
(3) Reklama na hazardní hru musí obsahovat sdělení o zákazu účasti osob mladších 18 let na hazardní hře a viditelné a zřetelné varování tohoto znění: „Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!“.
§ 5j
Hazardní hry
(1) Reklama na hazardní hru podněcující k účasti na hazardní hře nesmí obsahovat sdělení, z něhož lze nabýt dojmu, že účast na hazardní hře může být zdrojem finančních prostředků obdobným získávání příjmů ze závislé, samostatné nebo jiné obdobné činnosti.
(3) Reklama na hazardní hru musí obsahovat sdělení o zákazu účasti osob mladších 18 let na hazardní hře a viditelné a zřetelné varování tohoto znění: „Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!“.
-> Jozka 25.01.23 20:22:33: Jj buď to pohostinství, nebo přímo kultura jako taková, případně obojí... ale ty konce jsou dost smutný.
-> dragon_cb_cz 25.01.23 18:07:36: Tak to docela jo - ty vývoje bývají různé až hrůzné.. taky jsem zaznamenal pár bizarností u známejch. Nejspíš proto, že dost ex-rocekrů se vyhrlo na klasiku, tj. podnikání v pohostinství, na který přisly se zákazem kouření, EET a covidem "hard times" docela v LP formě..
A vůbec, to se furt kecá o hloupostech, už jste dnes přáli Miloušovi? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 25.01.23 19:37:29: To maksymálně, ale v tom titulku to vypadá stejně legračně jako ty klobáse.
Ale člověk nechce kazit studentům a ostatním růžovkářům sny o krásném hedvábně hebkém světě. 

-> Jirik_Tuňák1983: Nadeji, ze budeme mit slusnyho prezidenta treba 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 25.01.23 18:53:34: Ale to druhý je taky takové srandovně naivní.
Co jako ten žmoula, jež to otitulkoval, čeká za zázrak nebo specialitu? Náš prezident není pravomocemi a přesahem totéž co Kim, tak jako jakou naději? 

-> dragon_cb_cz 25.01.23 18:07:36: To je fakt tragédie.
-> Jozka: Jo, je to zajímavý. Já mám zase na Facebooku mezi přáteli jednoho majitele docela zavedeného pražského rockového klubu, co má okolo sebe tady těch starejch bigbíťáků docela dost a to je docela zajímavá sonda člověče. Nejspíš hlavně za Covidu se díky omezením na koncerty atd docela velká skupina z nich solidně radikalizovola a posunula směrem k dezinfo scéně a jedou docela drsnou ruskou linku.
No a druhá část z nich k druhýmu kolu zaujímá postoj, že mezi Pavlem a Babišem není absolutně žádnej rozdíl, resp. protože to jsou ex-členové KSČ, tak jakékoliv další rozlišování nemá smysl a kdokoliv je volí je vlastně bolševickej kolaborant.
Případně se tyhle roviny ještě nějak prolínaj, což je vůbec maglajz, když někdo nadává na bolševiky a pak hájí ten Putinovskej neobolševismus...
No a druhá část z nich k druhýmu kolu zaujímá postoj, že mezi Pavlem a Babišem není absolutně žádnej rozdíl, resp. protože to jsou ex-členové KSČ, tak jakékoliv další rozlišování nemá smysl a kdokoliv je volí je vlastně bolševickej kolaborant.
Případně se tyhle roviny ještě nějak prolínaj, což je vůbec maglajz, když někdo nadává na bolševiky a pak hájí ten Putinovskej neobolševismus...
-> dragon_cb_cz: O obsahu nechci diskutovat, ale pobavilo mě, jak se z rockera vz. 1980..
-> Pavel P@nkáč 25.01.23 08:34:32: Jj taky jsem k šíření toho byl trochu skeptickej. Ne že by se s tím z velké části nedalo souhlasit, ale ozdrojování trochu chybí (a vzhledem k tomu, jak se to Facebookem šíří, tak by asi případně pro novináře nebylo problém se s tím člověkem zkontaktovat a udělat rozhovor - což jsem zatím nezaznamenal).
-> StepaNoFUN 24.01.23 16:38:08: nejsem volič babiše, taky sem to četl na fcb, ale tenhle článek je úplně průhledně účelově napsanej...pravdu bych v tom teda nehledal.
-> Matsoft 25.01.23 07:14:51: Tvl, slušně vygumováno

-> Syny 24.01.23 18:38:02: vidis a ja myslel, ze se rozvedli proto, ze mel Majkl coming out.... teda aspon jsem to slysel.... 

-> saskyn2 24.01.23 18:30:05: co se Kubiny tyka, tak po te, co mi preposlal nejake odkazy na clanky z aeronetu a ac24 a mlel neco o tom, ze to tu chce ovladnou Aspen institut, tak jsem mu napsal, ze mam ponekud obavy o jeho psychicke zdravi.....
-> Milan 136: To bylo až dýl, že "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí."
Já mu jen napsal, že lže a že pravda se mezi komouši nenosí 
Na tom není nic závadného

Na tom není nic závadného

-> vhml: Jo tak to nevim. Jen jsem cetl par postu na FB v prubehu casu.
-> vhml: Tak jestli si dobře pamatuju, tak kdysi dělal pro Nokii. To nebude úplně místní job...
-> Syny 24.01.23 18:38:02: jak se pak vlastne takhle na Bali živí? Dlouhodobej homeoffice nebo neco mistniho? Taky bych si to tam dokazal na zimu představit
-> StepaNoFUN 24.01.23 16:38:08: Týjo - toho chlapíka si pamatuju! Vůbec mě nenapadlo, že zmizel až takhle moc a čím se zabejval (pro mě dost překvapivě)..

-> Syny: A je po plánech :)
-> Syny: No to má asi jinou buchtu než jsem znal, protože s manželkou se rozvedli a ta má možná starší děti jak já. Tak aspon že tak.
-> dragon_cb_cz 24.01.23 18:36:43: nezapomeň ovšem dodat, že Kmenta je lhář a všechno je to novinářská kampaň. 

-> saskyn2: Jo Majkl je trvale na Bali a s tou jeho buchtou tam si rekli, ze nechtej zadny deti, ze jim je dobre tak jak jsou jen dva a asi mesic (?) na to jim vysel pozitivni tehotenskej test 

-> Vojťas 24.01.23 18:07:57: Tuším že Eidy nebo Milan tu dávali odkaz na podcasty o tom jak Babiš začínal svoje podnikání...
EDIT: tady -> Eidy 15.01.23 20:47:47:
EDIT: tady -> Eidy 15.01.23 20:47:47:
-> King 24.01.23 18:13:21: já ani nespostřehnul že Kubina má zrušenou registraci. Já ho potkal někdy před 5 lety v Boleslavi, táhnul basy s Budvarem že je v akci
Škoda že tyhle starý páky odsud mizej, Majkl je prý někde na Bali a chodí do posilovny že vypadá jak Arnold Schwarzenegger
Jinak sorry za offtopic

''Víte, kolik je potřeba Babišových voličů k výměně žárovky?
Žádný. Babiš řekne, že ji vyměnil a jeho voliči mu budou potmě tleskat.'' ...Tenhle je dobrej
Zajímavý komentář: Za českého prezidenta se omlouvají ministerstva. Za řadového poslace prezident. Není na čase tu ostudu pod heslem "tato země je jejich" už ukončit?
-> Vojťas 24.01.23 18:07:57: Blbce nepřesvědčíš, že je blbec, protože je blbec. A v některých případech i hrdej blbec. V jiných dokoce takovel blbec, kterej se cítí vtipnej jak TeleTele, když bude volit největší zlo z nabídky :)
-> Vojťas 24.01.23 18:07:57: Blbce nepřesvědčíš, že je blbec, protože je blbec. A v některých případech i hrdej blbec. V jiných dokoce takovel blbec, kterej se cítí vtipnej jak TeleTele, když bude volit největší zlo z nabídky :)
-> darklord 24.01.23 10:47:01: Rozdil je v tom, ze 1560 tady zadny "srpy a kladiva " netapetoval, jenom se ze svyho presvedceni vyznal. Byli tady vetsi experti, namatkou Kubina, ktery tady na tvrdku tapetovali pomoci CTRL+C/CTRL+V ty bolsevicky hovna vc. toho velmi osobityho pohledu Rusaku na vlastni historii. Myslim, ze neunes, kdyz jsme mu kolektivne zacali do tech jeho fantasmagorii strilet pomoci (nejen historickych) faktu.
Někdo nějakej článek kterej člověka zaručeně přesvědčí že Babiše ne-e? Máme v rodině černou ovci 

Zkopírováno z FB:
Kamarád ze Švédska mne požádal, abych vám předala jeho vzkaz. Takže mu to přání s radostí plním:
"Jmenuji se Milan Tutsch a v roce 1981 jsem emigroval do Švédska. Před svým útěkem jsem se živil jako bubeník – např. v kapele Citron a Katapult. Utekl jsem hlavně kvůli tomu, že mi hrozily problémy s StB. Prostě jsem občas moc a příliš otevřeně mluvil na nesprávných místech:-)
Téměř 25 let jsem pracoval ve švédské armádě – z toho 20 let jako zpravodajec. Takže mám zkušenosti z Bosny, Kosova a Afghanistánu. Z vlastní zkušenosti tedy vím, co práce vojenského zpravodajce obnáší a že se jedná o skutečně elitní, oceňovanou a úctyhodnou skupinu v každé armádě na světě. Ve Švédsku jsem zůstal, ale stále sleduji dění ve své rodné zemi, a už se dál nemůžu dívat na to, jaké nepravdy každodenně vypouští Andrej Babiš o svém protikandidátovi v prezidentské volbě.
Nazývá generála Pavla rozvědčíkem. Tato funkce v české armádě neexistuje a zřejmě se při této lži inspiroval nějakou ruskou povídkou. Generál Pavel byl průzkumníkem ve výsadkářské jednotce. Úkolem průzkumníků je v týlu nepřítele objevovat a hlásit např. odpaliště raket, posuny nepřátelských vojsk, pozice nepřátelských štábů aj.
Také nazývá Petra Pavla agentem. To, že někdo absolvuje zpravodajskou školu, kterou Petr Pavel ukončil v roce 1991, opravdu neznamená, že pracuje jako agent. Agent má totiž ve vojenském zpravodajství nejvyšší postavení, pracuje na strategické úrovni pro vládu a spadá přímo pod generální štáb Vojenského zpravodajství. Nižší úrovní je práce taktická a operační, já sám ji vykonával přes 20 let, takže skutečně vím, o čem mluvím. Babiš si plete pojmy s průjmy, když v souvislosti s Petrem Pavlem mluví o kontrarozvědce, která skutečně spadala pod StB, jenže v ní P. Pavel nikdy nepracoval.
Jako předseda vojenského výboru NATO měl totiž nejvyšší prověrku Cosmic Top Secret. Já sám jsem měl prověrku Top Secret a mohu vám zaručit, že o vás zjistí naprosto všechno. I to, co sám nevíte. Takže kdyby existovalo sebemenší podezření na spolupráci s StB nebo KGB, prověrku CTS nemáte šanci dostat.
Velmi mi vadí i další Babišovo oblíbené označení Petra Pavla – že byl v NATO pouze zapisovatelem. Na rozdíl od něj jsem já osobně byl opravdu hrdý, když se do vedení NATO poprvé dostal Čech. Zjevně pan Babiš neví a hlavně ani nechce vědět, jak to v NATO skutečně funguje. ”Len trepe“. A dehonestuje nejen Petra Pavla, ale všechny, kteří riskují svůj vlastní život pro obranu své vlasti a demokracie. Protože mne skutečně uráží ten billboard s textem "Nezavleču Česko do války. Jsem diplomat, ne voják“. Babiš má do diplomata daleko, on je jenom špatný politik. A do války posílají vojáky právě a jenom politici.
Já sám v ČR volit nemůžu a proto doufám, že svým vyjádřením člověka, který na rozdíl od spolupracovníka právě té StB, která mne vyhnala z vlasti, ví, o čem mluví, jsem pomohl přesvědčit aspoň jednoho váhajícího voliče, který i za mne hodí do volební urny hlas pro Petra Pavla. Mluvil jsem s pár kamarády z bigbítu a říkají mi, že nepůjdou volit vůbec, protože nechtějí volit bývalého komunistu. A já jim na to odpovídám: Pár slušných komunistů jsem v životě potkal, ale slušného estébáka ještě nikdy!
Mějte se na pozoru před lidmi, jako je Andrej Babiš."
Kamarád ze Švédska mne požádal, abych vám předala jeho vzkaz. Takže mu to přání s radostí plním:
"Jmenuji se Milan Tutsch a v roce 1981 jsem emigroval do Švédska. Před svým útěkem jsem se živil jako bubeník – např. v kapele Citron a Katapult. Utekl jsem hlavně kvůli tomu, že mi hrozily problémy s StB. Prostě jsem občas moc a příliš otevřeně mluvil na nesprávných místech:-)
Téměř 25 let jsem pracoval ve švédské armádě – z toho 20 let jako zpravodajec. Takže mám zkušenosti z Bosny, Kosova a Afghanistánu. Z vlastní zkušenosti tedy vím, co práce vojenského zpravodajce obnáší a že se jedná o skutečně elitní, oceňovanou a úctyhodnou skupinu v každé armádě na světě. Ve Švédsku jsem zůstal, ale stále sleduji dění ve své rodné zemi, a už se dál nemůžu dívat na to, jaké nepravdy každodenně vypouští Andrej Babiš o svém protikandidátovi v prezidentské volbě.
Nazývá generála Pavla rozvědčíkem. Tato funkce v české armádě neexistuje a zřejmě se při této lži inspiroval nějakou ruskou povídkou. Generál Pavel byl průzkumníkem ve výsadkářské jednotce. Úkolem průzkumníků je v týlu nepřítele objevovat a hlásit např. odpaliště raket, posuny nepřátelských vojsk, pozice nepřátelských štábů aj.
Také nazývá Petra Pavla agentem. To, že někdo absolvuje zpravodajskou školu, kterou Petr Pavel ukončil v roce 1991, opravdu neznamená, že pracuje jako agent. Agent má totiž ve vojenském zpravodajství nejvyšší postavení, pracuje na strategické úrovni pro vládu a spadá přímo pod generální štáb Vojenského zpravodajství. Nižší úrovní je práce taktická a operační, já sám ji vykonával přes 20 let, takže skutečně vím, o čem mluvím. Babiš si plete pojmy s průjmy, když v souvislosti s Petrem Pavlem mluví o kontrarozvědce, která skutečně spadala pod StB, jenže v ní P. Pavel nikdy nepracoval.
Jako předseda vojenského výboru NATO měl totiž nejvyšší prověrku Cosmic Top Secret. Já sám jsem měl prověrku Top Secret a mohu vám zaručit, že o vás zjistí naprosto všechno. I to, co sám nevíte. Takže kdyby existovalo sebemenší podezření na spolupráci s StB nebo KGB, prověrku CTS nemáte šanci dostat.
Velmi mi vadí i další Babišovo oblíbené označení Petra Pavla – že byl v NATO pouze zapisovatelem. Na rozdíl od něj jsem já osobně byl opravdu hrdý, když se do vedení NATO poprvé dostal Čech. Zjevně pan Babiš neví a hlavně ani nechce vědět, jak to v NATO skutečně funguje. ”Len trepe“. A dehonestuje nejen Petra Pavla, ale všechny, kteří riskují svůj vlastní život pro obranu své vlasti a demokracie. Protože mne skutečně uráží ten billboard s textem "Nezavleču Česko do války. Jsem diplomat, ne voják“. Babiš má do diplomata daleko, on je jenom špatný politik. A do války posílají vojáky právě a jenom politici.
Já sám v ČR volit nemůžu a proto doufám, že svým vyjádřením člověka, který na rozdíl od spolupracovníka právě té StB, která mne vyhnala z vlasti, ví, o čem mluví, jsem pomohl přesvědčit aspoň jednoho váhajícího voliče, který i za mne hodí do volební urny hlas pro Petra Pavla. Mluvil jsem s pár kamarády z bigbítu a říkají mi, že nepůjdou volit vůbec, protože nechtějí volit bývalého komunistu. A já jim na to odpovídám: Pár slušných komunistů jsem v životě potkal, ale slušného estébáka ještě nikdy!
Mějte se na pozoru před lidmi, jako je Andrej Babiš."
Přijde prezident Klement Gottwald domů a nemůže najít manželku Martu. Hledá všude, ale nikde není. Nakonec ho napadne podívat se na záchod. A vida, Marta tam skutečně je, jenže co to dělá? Hlavu má ponořenou do záchodové mísy. „Co to vyvádíš?“ - „Ale Klémo, Hana Benešová říkala, že používá na pleť toaletní vodu!“
Poučení? Když dva dělají totéž, není to totéž :)
Poučení? Když dva dělají totéž, není to totéž :)
-> U-Geen:

-> David29 24.01.23 11:58:24: I svoboda slova má svoje limity.
-> Vojťas: co se da dělat :-)