skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> StepaNoFUN 28.01.23 16:18:24: Prej Vivien

-> Milan 136:
Ještě nevíš že budeš v 5. praporu v Operaci Lidský štít, co bude mít těžké ztráty.
Ještě nevíš že budeš v 5. praporu v Operaci Lidský štít, co bude mít těžké ztráty.

-> Milan 136 28.01.23 17:55:21: Až po neděli. 

Teď jsem koukal do schránky a povolávací rozkaz nikde. Jsem teda pěkně nasranej 

Tak jsem to přecenil... U nás ve vesnici to taky není úplně růžový. Koukal jsem předtím na celkový i s vesnicema, co pod nás spadaj a tam je to někde kolem 55% pro generála. U nás to je o prsa korejský ženy. Konkrétně o 5 hlasů...
-> StepaNoFUN:
Chvalburg taky komplet Andrej..
Chvalburg taky komplet Andrej..
...u nás je to dobré. A i účast víc než slušná...
-> Syny 28.01.23 16:19:18: To zrovna výjimečně lhal.
-> Syny: -> Milan 136: Tyvole kde to bydlite 
U nas:

U nas:
"Prohru svého předsedy berou politici ANO i tak jako velký úspěch. „Zisk dvou milionů hlasů je pro hnutí historický výsledek i obrovský závazek, který musíme využít v příštích parlamentních volbách,“ řekla Alena Schillerová."
www.idnes.cz/volby/andrej -babis-prezidentske-volby- volebni-stab-hnuti-ano.A23 0127_170953_volby_misl
Tvl neříkal náhodou Andy v těch debatách, že není žadným kandidátem za ANO, ale sám za sebe?
www.idnes.cz/volby/andrej -babis-prezidentske-volby- volebni-stab-hnuti-ano.A23 0127_170953_volby_misl
Tvl neříkal náhodou Andy v těch debatách, že není žadným kandidátem za ANO, ale sám za sebe?

U nás je to v podstatě kopie celostátního vysledku... Nicméně tam kde dělám asi lidi nemaj rozum. Tam asi mimo 2 vesnic všude v okolí vyhrál Andrej. :-/
Jako že tam bude mít podporu, když jeden z místních dělá ochranku Vivien, to jsem věděl. Ale že až takovou?
Jako že tam bude mít podporu, když jeden z místních dělá ochranku Vivien, to jsem věděl. Ale že až takovou?
-> Syny 28.01.23 15:40:24: U nás v obci.
Tak takhle dopadl náš okrsek (víceméně je ten okrsek jen naše sídliště). Asi je fakt čas se pomalu přestěhovat, každej druhej tady volí Chcimíra...
A všechny prosázený dávky jsou v pí.i. 

-> MVM 28.01.23 14:33:53: Taky si udělám čaj. 

Jednu věc vim jistě. Večer si otevřu flašku buď na to že se lidi dočista zbláznili a nebo že to dopadlo dobře 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 28.01.23 13:58:34: Koukal jsem na TMBK. Aso to zkusím 

Slozte si motyle z babise.
Vsadili vsecky davky 12:1 a ted jdou na to...
www.novinky.cz/clanek/vol by-prezidenta-na-takovy-na val-volicu-nejsou-v-chanov e-zvykli-40421312

www.novinky.cz/clanek/vol by-prezidenta-na-takovy-na val-volicu-nejsou-v-chanov e-zvykli-40421312
-> Syny 27.01.23 22:42:09: nahlasi se to na ČSÚ, pocka se na konec voleb a pokud ten objem jednoho okrsku nema vliv na celkove vysledky ( jakoze vicemene nikdy nema), tak se celej okrsek prohlasi za neplatnej.
Ale pred vyndanim lístku z obalky se kontroluje zdali je to ta správná. Častěji mas více lístků, než obálek, protože jsou tam dva slepeny apod.
Ale pred vyndanim lístku z obalky se kontroluje zdali je to ta správná. Častěji mas více lístků, než obálek, protože jsou tam dva slepeny apod.
-> David29: No tak by neseděl počet voličů s počtem obálek v urně. Ale pravda je, že netuším co by se v takovém případě dělo dál 

-> StepaNoFUN: Byl jsem tam před chvílí, ale obálku jsem si fakt neprohlížel
-> David29: tak s razitkem a podpisem ji koupis dost tezko... Ty woe byl jsi u tech voleb nekdy?
Edit: oproti obcance dostanes orazitkovanou volebni obalku a listky. Do obalky vlozis za plentou jeden, pak obalku vhodis do "urny". Pokud das vic listku, nez jeden je to neplatnej hlas...
Edit: oproti obcance dostanes orazitkovanou volebni obalku a listky. Do obalky vlozis za plentou jeden, pak obalku vhodis do "urny". Pokud das vic listku, nez jeden je to neplatnej hlas...
-> David29: jak rika Syny... volebni obalku dostanes jen jednu. Vic listku je neplatnej hlas. V kosi za plentou jsou jen nepouzity listky a vysledek voleb jima nazmenis. Domaci klid mozna jo...
-> Syny: Neříkej, že se v celý ČR nedaj sehnat totožný
Nebo volební jsou nějaký speciální?
No a nebo jinde je prostě čapnout a utýct a"odvolit" jinde

No a nebo jinde je prostě čapnout a utýct a"odvolit" jinde

-> David29: A proto obálku dostaneš jen jednu od komise 

-> StepaNoFUN: A to se může?
Docela by mě zajímalo kdyby tam někdo ty lístky vzal, nasoukal do obálek... A pak ten štos obálek rychle hodil do urny
Docela by mě zajímalo kdyby tam někdo ty lístky vzal, nasoukal do obálek... A pak ten štos obálek rychle hodil do urny

-> David29: v kosi za plentou by se urcite dalo vybrat...
S máti jsme měli nutkavou touhu prohrabat koš, abychom se přesvědčili, že má Andrej dostatečnou podporu v kampani "Babiše do koše".
Já ten jeho lístek vzal, před nima zmuchal a že prej musím za plentu. Tak jim říkám že to neprožívám a klidně jim to řeknu
Tak jsem se tam s babama zakecal, a prej tam měli divadlo rodiny, kdy on chtěl utajit koho volí.
A nebo že musí domu přijít s volebním lístkem, aby doma viděli koho volil

A nebo že musí domu přijít s volebním lístkem, aby doma viděli koho volil

-> Milan 136: Jeden kolega u nás říkal že za každýho andreje dá kilo. 

-> King: Jo, taky už mám pár let stejnou občanku jako řidičák, ale vždy mi do ruky padla ta občanka...
...možná jsem řidičák ztratil?
...možná jsem řidičák ztratil?

-> Bukaj 27.01.23 20:40:26: Zas tak si nefandete, u nas na vesnici Andy prvni kolo vyhral
A uz podruhy jsem na sousedku u komise vytahnul ridicak a ted mi to malem proslo!

A uz podruhy jsem na sousedku u komise vytahnul ridicak a ted mi to malem proslo!
-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.01.23 20:36:42: To je jeste stary lino po puvodnich majitelich :-)
-> Eidy 27.01.23 20:15:54:
-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.01.23 20:27:00: U nás ve volební místnosti měli u dveří velký papírový pytel, plný žlutých zmuchlaných Babišů (tedy aspoň doufám), tak jsem tam toho svého taky přihodil...

-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.01.23 20:27:00: U nás ve volební místnosti měli u dveří velký papírový pytel, plný žlutých zmuchlaných Babišů (tedy aspoň doufám), tak jsem tam toho svého taky přihodil...
-> stepan 27.01.23 19:16:44: Já volyl pana Bažtu

-> King: Jů, korek 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.01.23 20:27:00: Taky jsem to nakonec hodil Andrejovi...
-> Bukaj 27.01.23 19:46:30: Napadlo mě něco podobnýho. Hodil jsem to Babišovi a strašně doufám, že si to hodí taky. 

Tak jsem mu to už taky hodil. Doufám, že výsledek voleb dopadne tak, abych to záhy nemusel hodit i sobě...

-> Jirik_Tuňák1983: Moc okaty...
Nejhorší je, že ta provokace na vás už nezabírá a Milan mi na to přišel posledně hned. 

-> Jirik_Tuňák1983: Ano, jedině pan babyš bude bojovat za našy rebublyku. Volým čýslo sedum.
-> Jirik_Tuňák1983: mlada jo, rekla ze nevi komu z nich, ze se ji nelibi ani jeden, tak nepujde.
Tak už mám odvoleno. Taky to dnes jdete hodit Babišovi? Snad vyhraje.