skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> vhml 23.01.23 11:02:19: Aha, já měl pocit, že to naopak bylo ještě horší... no říkám si jestli tak desítku do toho nedat 

-> King: V ramci stranickych kolegu jsem myslim taky jedinej, kdo to hodi Babisovi
-> 1560 - zrušená registrace 23.01.23 10:40:28: Hele, ja to chapu :-) Proste strana rozhodla, ze v ramci tridniho boje musime podporit Babu, tak pres to vlak nejede. Hledat jakykoliv omluvy nebo vysvetleni pro to, co ten krupan mele v tv i jinde, je nehodny snad i tvyho majestatu. Bez ohledu na to, ze to psal Kmenta, je primer se sachovnici a holubem naprosto presnym popisem toho, co jsem videl vcera v CT.
-> dragon_cb_cz 23.01.23 10:00:16: před víkendem byl kurz kolem 4 a po včerejšku je 6,9. To vidím jako velmi pozitivní vývoj :-)
-> palinator 23.01.23 10:43:44: Ano. Logiku v tom nehledej.
-> palinator: tak jasně, jednosměrky jsou užitečně... ostatně stejně jak zmiňoval -> dragon_cb_cz 23.01.23 10:00:16:
-> U-Geen: -> dragon_cb_cz:
A ty stejný budou píčovat něco o Mnichovský zradě, že jsou na západě pěkný kurvy a stejně nám nepomůžou.
A ty stejný budou píčovat něco o Mnichovský zradě, že jsou na západě pěkný kurvy a stejně nám nepomůžou.

-> palinator: ano a je klidně možné, že přesně tahle reakce ze zahraničí mu ty voliče přihraje.
-> palinator: tak nerozhodnutý jsou třeba voliči Bašty... a tím že bude "fuckovat" zahraničí si u nich jednoznačně polepší.
-> Peca: Postovat příspěvek Kmenty jako něco, co má reálný základ a je pravdivé? No to snad ne. Vyšší úroveň už je jen Pribáň a i ten tu už proběhl.
-> U-Geen:
Tak ty co ho volej, ho zvolej i kdyby čert na koze jezdil, ale nerozhodnutý ještě taky budou. Resp. ty který buď volit půjdou nebo se na to vyserou.
Tak ty co ho volej, ho zvolej i kdyby čert na koze jezdil, ale nerozhodnutý ještě taky budou. Resp. ty který buď volit půjdou nebo se na to vyserou.
-> palinator: Ale ne pro ty, kteří by ho volili (naopak)
-> dragon_cb_cz 23.01.23 10:00:16:
Jaktože ne? Přece ta odezva ze zahraničí zprostředkovaná místními médii je regulérní point do skládačky pro tuzemský voliče.
Jaktože ne? Přece ta odezva ze zahraničí zprostředkovaná místními médii je regulérní point do skládačky pro tuzemský voliče.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To je kampaň. To neřekl. 

-> palinator 23.01.23 09:57:43: Mimochodem je klidně možné, že i ty reakce ze zahraničí jsou něco s čím počítali a hodí se jim to. Protože ho to staví do role toho kdo se přece z cizinců neposere a hájí hlavně naše zájmy.
Že naopak naším zájmem je ta kolektivní obrana, to už primitivnějším mozkům bohužel nedojde...
Že naopak naším zájmem je ta kolektivní obrana, to už primitivnějším mozkům bohužel nedojde...
-> Dauntless24: Já na tu debatu nekoukal, radši jsem si pustil k večeři Dva a půl chlapa :) Ale jestli probíhala takhle, jak jsi sem napsal, tak jsem fakt rád, že jsem ten čas věnoval o dost důležitějším věcem 

-> 1560 - zrušená registrace 23.01.23 10:03:21: Pouč mě prosím jaký kontext tam chybí? Já tu debatu viděl, nespoléhám se na žádné novinářské interpretace.
Denně zapnu Virt a denně to zavřu s tím, že politiku zde nemá cenu řešit... Ale obecně by mělo platit, že člověk, který před sedmi lety prohlásí, že by na prezidenta nekandidoval, protože k tomu nemá předpoklady a jeho náplň práce by ho nebavila, by měl zachovávat jistou integritu názoru pokud chce být důvěryhodným lídrem ve společnosti...
Ale co čekat. I kdyby vraždil mimino v přímém TV přenosu, s 30% voličů to nehne, protože prostě fake.
Za týden už bude jasno, tak vám přeju zatím pevné nervy a to, proč jsme právě tu na Virtu, je hlavně kvůli autům. Tak na to nezapomeňme. Sakra jak já už se těším na jarní sezónu...

Ale co čekat. I kdyby vraždil mimino v přímém TV přenosu, s 30% voličů to nehne, protože prostě fake.
Za týden už bude jasno, tak vám přeju zatím pevné nervy a to, proč jsme právě tu na Virtu, je hlavně kvůli autům. Tak na to nezapomeňme. Sakra jak já už se těším na jarní sezónu...

-> dragon_cb_cz: vytrháváš to z kontextu úplně stejně jako novináři
-> 1560 - zrušená registrace 23.01.23 09:56:16: Řekl "určitě ne"
Nevím jaké větší zpochybnění spojeneckých závazků bys ještě chtěl.

-> palinator 23.01.23 09:57:43: Myslíš si, že ho zahraničí v tuhle chvíli jakkoliv zajímá? Zahraničí ho do funkce nezvolí.
Tohle přece dělal Babiš přece celou dobu i jako premiér - z EU si dělal obětního beránka na kde co před domácím publikem, aby pak v Bruselu úplně otočil. Nic nového pod sluncem.
Já si snad na Bureše půjdu vsadit, kurs je pořád vcelku solidní... ať je alespoň nějaká náplast na ten žal....
Tohle přece dělal Babiš přece celou dobu i jako premiér - z EU si dělal obětního beránka na kde co před domácím publikem, aby pak v Bruselu úplně otočil. Nic nového pod sluncem.
Já si snad na Bureše půjdu vsadit, kurs je pořád vcelku solidní... ať je alespoň nějaká náplast na ten žal....
-> 1560: ale přece kdyby nevymýšlel hovadiny a prostě řekl že máme mezinárodní závazky a ty splníme tak na něj nemusel nikdo tlačit a měl by to z krku.
-> 1560:
Jestli si AB myslí že vyjednáváním (a zrovna on) zajistí mír, tak se to rovná tvrzení, že by uzákonil zdraví.
Jestli si AB myslí že vyjednáváním (a zrovna on) zajistí mír, tak se to rovná tvrzení, že by uzákonil zdraví.

-> David29: Jsem si naprosto jistej, že tohle bylo promyšlený velice důkladně. Naprosto přesně věděl co říct chce, ale hlavně co říct nechce a podařilo se mu to.
Že to jsou kydy a reálně by na to neměl žádný vliv a nic z toho co slibuje udělat nemůže, to je úplně irelevantní. Prostě otázka na kterou slušný a zodpovědný poltiik nemůže odpovědět jinak než automatické "ano, spojenecké závazky musíme dodržet", přestože to má jasné důsledky. No a Babiš není zodpovědný a slušný už vůbec ne, že jo...
Že to jsou kydy a reálně by na to neměl žádný vliv a nic z toho co slibuje udělat nemůže, to je úplně irelevantní. Prostě otázka na kterou slušný a zodpovědný poltiik nemůže odpovědět jinak než automatické "ano, spojenecké závazky musíme dodržet", přestože to má jasné důsledky. No a Babiš není zodpovědný a slušný už vůbec ne, že jo...
-> dragon_cb_cz:
Tak proč teda má v zahraničí takové reakce?
Tak proč teda má v zahraničí takové reakce?

-> Dauntless24: Takže jak říkám, neřekl to. A to, že se podjatý moderátor někoho snaží dotlačit k odpovědi, která se mu hodí do krámu, je jen smutný obrázek českých "nezávislých" médií, na které ostatně nejen Babiš poukazuje už léta.
Ten kandidát stránek skoda virt zase pro změnu odpovídal na otázky předem naučenými odpovědmi, když jednou nebo dvakrát přišla chvíle a měl mluvit za sebe, tak bylo vidět, že absolutně neví, co říct. Ale byl ostříhanej a měl pěkný boty, takže ho musíme volit.
Ten kandidát stránek skoda virt zase pro změnu odpovídal na otázky předem naučenými odpovědmi, když jednou nebo dvakrát přišla chvíle a měl mluvit za sebe, tak bylo vidět, že absolutně neví, co říct. Ale byl ostříhanej a měl pěkný boty, takže ho musíme volit.
-> dragon_cb_cz: Na jeho cílovku je to dobrý, v tom máš pravdu. Ale podle mě to nebyl moc promyšlenej tah... On nepochopil a zmatečně odpovídal na víc otázek.
On měl podle mě za úkol od PR týmu do každé odpovědi zakomponovat "chci mír" a "jste vládní kandidát"
On měl podle mě za úkol od PR týmu do každé odpovědi zakomponovat "chci mír" a "jste vládní kandidát"

-> palinator 23.01.23 09:47:44: To nebyla rétorická zbrklost, naopak. Bylo to naprosto cílený. Nenechal se dotlačit do jasné odpovědi (podle mě ho moderátor měl tlačit víc - ANO/NE) a v zásadě řekl "nepošleme, protože válka nebude" - ale vyhnul se tomu podstatnému "pokud by byla, pošleme".
Žádná zbrklost, tohle byl naopak jeden z momentů na kterých tu "debatu" pro svojí cílovku jasně vyhrál.
Žádná zbrklost, tohle byl naopak jeden z momentů na kterých tu "debatu" pro svojí cílovku jasně vyhrál.
Pro úplnost:
"Já bych se rád vrátil k Ukrajině, pánové, jestli dovolíte. Pane Babiši, má Česko poslat vojáky do otevřeného konfliktu v případě útoku na Polsko nebo pobaltské státy?
Babiš: Kam myslíte? Do války? Určitě ne.
Do otevřeného konfliktu v případě napadení.
Babiš: A proč bychom měli mít otevřený konflikt?
Pokud by nastal, byl byste vrchním velitelem ozbrojených sil.
Babiš: Já chci mír.
Moje otázka zní, pokud by bylo napadeno Polsko nebo pobaltské státy, zda bychom měli splnit svoje spojenecké závazky a poslat tam vojáky.
Babiš: Já jsem nebyl vrchním velitelem ozbrojených sil. Jo pokud bych byl…
Ano, pokud byste byl, a ne že jste byl.
Babiš: Určitě ne, určitě ne a já si myslím, že je potřeba mluvit o míru. Pan generál mluví o válce. Vláda mluví o válce.
Počkejte, zpátky, to jsou ale spojenecké závazky.
Babiš: Ano, ale já nechci válku."
"Já bych se rád vrátil k Ukrajině, pánové, jestli dovolíte. Pane Babiši, má Česko poslat vojáky do otevřeného konfliktu v případě útoku na Polsko nebo pobaltské státy?
Babiš: Kam myslíte? Do války? Určitě ne.
Do otevřeného konfliktu v případě napadení.
Babiš: A proč bychom měli mít otevřený konflikt?
Pokud by nastal, byl byste vrchním velitelem ozbrojených sil.
Babiš: Já chci mír.
Moje otázka zní, pokud by bylo napadeno Polsko nebo pobaltské státy, zda bychom měli splnit svoje spojenecké závazky a poslat tam vojáky.
Babiš: Já jsem nebyl vrchním velitelem ozbrojených sil. Jo pokud bych byl…
Ano, pokud byste byl, a ne že jste byl.
Babiš: Určitě ne, určitě ne a já si myslím, že je potřeba mluvit o míru. Pan generál mluví o válce. Vláda mluví o válce.
Počkejte, zpátky, to jsou ale spojenecké závazky.
Babiš: Ano, ale já nechci válku."
-> 1560: Tohle je trolíící komentář, vid?
Protože řekl
Protože řekl

-> 1560: Ale ano, v zásadě to řekl. Sice to tak zaobalil, že přece je úkolem politiků aby válka nebyla a proto je posílat nebude, ale ta zpráva pro jeho cílovku byla naprosto jasné - "český voják nepůjde bojovat za jiné".
Což je přesně důvod té mezinárodní ostudy - základem NATO je, že závazek ke kolektivní obraně nikdo nezpochybňuje. A že se Babiš neštítí zahrávat si (v dnešní době speciálně!) s touhle bezpečnostní pojistkou ČR je jen další důkaz, že ve funkci prezidenta nemá co dělat. Protože říct tohle z pozice prezidenta, tak nás to totálně diskredituje. Že to řekl jako prezidentský kandidát a bývalý premiér ale není o moc lepší.
Což je přesně důvod té mezinárodní ostudy - základem NATO je, že závazek ke kolektivní obraně nikdo nezpochybňuje. A že se Babiš neštítí zahrávat si (v dnešní době speciálně!) s touhle bezpečnostní pojistkou ČR je jen další důkaz, že ve funkci prezidenta nemá co dělat. Protože říct tohle z pozice prezidenta, tak nás to totálně diskredituje. Že to řekl jako prezidentský kandidát a bývalý premiér ale není o moc lepší.
-> 1560:
Taky jsem nad tím přemejšlel, že ve svý zbrklosti řek něco, co se dá vyložit více způsoby. Nicméně pokud má rétorické schopnosti tak tristní, že dělá ve světě ostudu, není hoden vládnout tomuto úřadu. Ta otázka byla úplně jednoduchá, měl na ní jednoduše odpovědět.
Jinak, ta inteligence z voličů AB ve všemožných komentářích vyloženě stříká...
Voliči Bašty jsou teda ještě o soutěž dál. 
Taky jsem nad tím přemejšlel, že ve svý zbrklosti řek něco, co se dá vyložit více způsoby. Nicméně pokud má rétorické schopnosti tak tristní, že dělá ve světě ostudu, není hoden vládnout tomuto úřadu. Ta otázka byla úplně jednoduchá, měl na ní jednoduše odpovědět.
Jinak, ta inteligence z voličů AB ve všemožných komentářích vyloženě stříká...

-> Dauntless24: Nic takovýho tam neřekl, to zase překroutili novináři a neuvědomělí občané jim to zobou z ruky.
Jak v té debatě Babiš plácnul s tím že by neposlal armádu na pomoc Polsku nebo Pobaltí, tak už z toho máme mezinárodní skandál 

Jenže on to není tak úplně vtip
Jakkoliv to bylo strašný se na to koukat, tak mám pocit, že získal spíš Babiš. Kamarád to charakterizoval asi takhle: "Je to jako schůze SVJ, kde jednomu idiotovi dokolečka vysvětlujete první bod programu - a on nakonec ovládne celou schůzi" 

-> Zeke-ten šestý: Včera jsem tenhle vtip četl, taky dost dobrej. 

-> U-Geen: "Debata s Andrejem Babišem je jako hrát šachy s holubem. Rozhází všechny figurky, pokálí šachovnici a prohlásí, že vyhrál."
-> U-Geen: No to je krása .. jsem se nasmál hned při pondělním ránu ..

-> 1560: Tohle není, ani s velkou dávkou fantazie žádné "zvládnul" :)
-> U-Geen: Přesný :)
-> U-Geen: Nestras.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja to radsi vypnul, staci ze ho (Babise) clovek bude muset poslouchat dalsich 5 let z hradu
-> King: pochopeni ne, toleranci asi ano :-)
Za mě to celé moderátor vystihl, větou "Pane Babiši, víte jak zněla moje otázka?"
Bohužel se trochu bojím, že z pohledu mobilizace voličů to zvládl lépe Babiš... resp. téměř určitě, otázkou je, jestli tím nezmobilizuje i voliče proti sobě
Bohužel se trochu bojím, že z pohledu mobilizace voličů to zvládl lépe Babiš... resp. téměř určitě, otázkou je, jestli tím nezmobilizuje i voliče proti sobě

-> 1560: Náhodou ten podvod s prodejem je fakt promyšlenej.. A že se chytí někdo, kdo nikdy nic neposílal přes PPL, mě zas tak neudivuje.
Tuplem, když odkazy na té stránce jsou funkční (hodí tě to na original stránky PPL)
Tuplem, když odkazy na té stránce jsou funkční (hodí tě to na original stránky PPL)