skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 22.01.23 22:09:30: To je síla, co?
Cumime ze zaznamu na debatu na CT1. Obdivuju moderatora a generala, ze toho picuse nebijou...
-> King: nekdo to dela z lasky, nekdo z presvedceni, nekdo musi, a nekdo, aby to zveleboval zevnitr!!!!
(Nebylo to v nejakym filmu?)
(Nebylo to v nejakym filmu?)
-> U-Geen 22.01.23 20:52:53: Myslim, ze bychom meli byt velkorysi a mit pochopeni i pro tento druh postizeni :-)
-> Milan 136: -> U-Geen: To se bavíte o tomto? TO jsem ani netušil, že tohle někdo může vzít vážně, když jde už od pohledu o kravinu. Ale co chtít, když spousta lidí věří i tomu, že když prodává něco na bazoši a dá někomu číslo karty, tak se stane zázrak a dostane peníze.
To, co jsem říkal já, že mi pořád někdo posílá a koluje po sociálních sítích, to je trochu něco jiného (prostý text "vol Pavla, půjdeš na frotnu" v různých obměnách), ale smysl stejnej, nicméně SMS, to už je velká hra. Ani jsem netušil, že něco takového je.
To, co jsem říkal já, že mi pořád někdo posílá a koluje po sociálních sítích, to je trochu něco jiného (prostý text "vol Pavla, půjdeš na frotnu" v různých obměnách), ale smysl stejnej, nicméně SMS, to už je velká hra. Ani jsem netušil, že něco takového je.
-> U-Geen 22.01.23 21:05:12: To mě taky docela zajímá. Každopádně s tím šlápli už dost mimo.
A taky by mě zajímala ta nábojnice
A taky by mě zajímala ta nábojnice

No hlavně si tu ponadávejte do zkurvenejch komoušů. Ale že jste do druhýho kola poslali dva zkurvený komouše, to je v pořádku

-> Syny: Válku snad nikdo nezpochybňuje, ať už jsou její důvody jakékoliv, tak její existence je snad jasná. I když slyšel jsem už i verzi, že ukrajinci útočí sami na sebe. Co ale určitě není nutné, tak živit v naší republice ukrajince, kterých tady je, no to nikdo neví, docela by mne to číslo zajímalo. Máme tady v Brně komunitu ukrajinců a ti tvrdí, že jich tu máme 1,1mil. To se mi zdá teda vysoký číslo, ale myslím, že tak polovina z toho by mohla být realita. Pominu-li teda ty, kteří mají alespoň částečnou snahu začlenit se do kolektivu a třeba i pracovat nebo odvádět daně, tak tady máme taky velkou část těch, která tu jen parazituje, a to teda se mi vůbec nelíbí. Když se mi to nelíbí u Rómů, Mongolů a šikmookejch, tak ani u ukrajinců. Toto asi opravdu není nutné trpět.
-> Milan 136: Chtěl jsi asi napsat prorusský, to by mi k tobě i docela sedělo. Já nemám v přátelích ani proruský dezinformátory, ani prorusský dezinformátory, dokonce ani žádného rusa nebo člověka tíhnoucího k rusku, ačkoliv jich teda pár znám, tak je nepovažuji za přátele, protože přátel mám málo, vlastně skoro žádné, no a tito rusky hovořící občané naší vlasti mají úplně jiné starosti, než rozesílat nějaké zprávy, navíc by je nebyl nikdo z nich ani schopen napsat. Stále jsem se nedozvěděl, v čem lžu, což je škoda, protože se nad tím nemůžu zamyslet.
-> U-Geen: Já jen, že to obecně bývá ve společnosti problém. A na označení zkurvenej komouš jsem docela háklivej, ještě nejsem v hiearchii strany taky vysoko, abych mohl být zkurvenej komouš.
-> Milan 136: Chtěl jsi asi napsat prorusský, to by mi k tobě i docela sedělo. Já nemám v přátelích ani proruský dezinformátory, ani prorusský dezinformátory, dokonce ani žádného rusa nebo člověka tíhnoucího k rusku, ačkoliv jich teda pár znám, tak je nepovažuji za přátele, protože přátel mám málo, vlastně skoro žádné, no a tito rusky hovořící občané naší vlasti mají úplně jiné starosti, než rozesílat nějaké zprávy, navíc by je nebyl nikdo z nich ani schopen napsat. Stále jsem se nedozvěděl, v čem lžu, což je škoda, protože se nad tím nemůžu zamyslet.
-> U-Geen: Já jen, že to obecně bývá ve společnosti problém. A na označení zkurvenej komouš jsem docela háklivej, ještě nejsem v hiearchii strany taky vysoko, abych mohl být zkurvenej komouš.
-> Milan 136: no jsem docela zvedavej az zjistej zdroj tech SMS :-)
-> Syny 22.01.23 20:59:50: Přesně 
Mně to třeba nikdo neposílá. Jestli ono to nebude tím, že nemám mezi přáteli proruský dezinformátory?

Mně to třeba nikdo neposílá. Jestli ono to nebude tím, že nemám mezi přáteli proruský dezinformátory?

-> 1560: v tom problém není, ale když už srovnáváš...
-> 1560 - zrušená registrace 22.01.23 20:52:54: To nevím proč to někdo pořád posílá, ale obecně jsem si tak nějak všiml, že největší strach z toho, že je Pavel pošle na Ukrajinu do první linie mají ti, podle kterých tam žádná válka vůbec není a nevidí důvod proč tady trpět uprchlíky z UA :)
-> U-Geen: Aha, tak v tom je problém? Že jsem ve straně? Tak ale v pravidlech není nic o tom, že bych nesměl být. Nebo teda jsem si toho nevšiml 

-> Syny: Zase to překrucuješ. Neočekávám, že vyřeší mé problémy, ale taky nebudu někoho volit jenom proto, že dobře reprezentuje republiku, to je celkem chabý argument. Možná by mne mohli přesvědčit ještě nějaké morální zásady, ale ty teda maj oba dva kandidáti a úrovni médi pusíka.
Toho klauna s tou občankou jsem asi nepochopil, to je něco jako natrhávání strany 13, nebo jaká to strana se dřív natrhávala jako nesouhlas se stranou? Pokud jde o ten povolávací rozkaz, tento argument jsem použil záměrně, protože mi to pořád chodí od různých lidí na facebooku a já pořád nevím, jestli to posílají proto, že tomu věří, a nebo proto, protože je to jen v módě.
Toho klauna s tou občankou jsem asi nepochopil, to je něco jako natrhávání strany 13, nebo jaká to strana se dřív natrhávala jako nesouhlas se stranou? Pokud jde o ten povolávací rozkaz, tento argument jsem použil záměrně, protože mi to pořád chodí od různých lidí na facebooku a já pořád nevím, jestli to posílají proto, že tomu věří, a nebo proto, protože je to jen v módě.
-> 1560: tak to zas vopatrně, T2 nebyl žádnej zkurvenej komouš :-)
-> 1560: Tak si zjisti jaké jsou pravomoce prezidenta a co se od něj tak nějak očekává
Jestli od prezidenta někdo očekává, že vyřeší jeho problémy v životě, tak ten bude asi hodně zklamanej ať to vyhraje kdokoliv z těch dvou. A jestli někdo věří tomu, že ho prezident může poslat se samopalem na Ukrajinu do války, tak ten by měl udělat tohle (ideálně do 26.1.2023):

-> dragon_cb_cz 22.01.23 19:45:51: Odstranil Mrázka 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Někdo musel převzít štafetu po T2
-> SO545 22.01.23 20:39:45: Kdybychom volili mezi dvema rozumnymi kandidatamami, tak je to cajk, ale hrozi nam ten vas estebak zkurvenej, kteryho jste se elegantne zbavili presunem do CR 

-> darklord: Musel jsem si to přeložit, neboť mé znalosti jakéhokoliv jazyka včetně českého je dosti chabá, ale třeba se někde potkáme a řekneš mi to do očí. Nicméně zase na druhou stranu, přirovnáváš mne k postavě z animáku, to vůbec není špatný.
-> Syny: Viz níže, při porovnání s jinými státy a odstupem pár měsíců to bylo zvládnuté dobře. Těžko můžeme někomu vyčítat, že za té situace zadlužil zemi nebo že ve středu ráno nevěděl, co bude ve středu na oběd, to nevěděl vůbec nikdo, já třeba nevěděl, jestli se ráno probudím nebo ne, ostatně zážitky s covidem jsem tady na vritu také někde psal. Mohl si sice odpustit své kamarády Prymule a podobné, ale celkově vzato, za mne je to OK.
Reprezentovat republiku? No to snad ne. Takže jako hlavu státu si zvolím někoho, kdo dobře vypadá, ale jinak o reálném životě ví celkem kulový? To je bezva, tak to už stačí jen čekat na ty všemi oblíbené povolávací rozkazy do schránek, ale prezident je učesanej, nosí značkový boty, u stolu nedává lokty na stůl a umí tři nebo čtyři jazyky, tak to je v cajku. To sorry jako, ale to fakt není pro mne argument. U nikoho. A celosvětově budeme vnímaní proti současnému stavu dobře snad už vždycky.
Reprezentovat republiku? No to snad ne. Takže jako hlavu státu si zvolím někoho, kdo dobře vypadá, ale jinak o reálném životě ví celkem kulový? To je bezva, tak to už stačí jen čekat na ty všemi oblíbené povolávací rozkazy do schránek, ale prezident je učesanej, nosí značkový boty, u stolu nedává lokty na stůl a umí tři nebo čtyři jazyky, tak to je v cajku. To sorry jako, ale to fakt není pro mne argument. U nikoho. A celosvětově budeme vnímaní proti současnému stavu dobře snad už vždycky.
-> 1560: Ja te vzdy mel za rozumnyho autobusaka a ted nejak nevim, co si o tom, co pises, myslet... Jestli je to troll nebo tem kravovinam veris 

Kurva uz serte nato....nastastie nemusite volit len jedneho...ako kedysi....tak co vas mrzi.
Obaja su to vykopavky len kazda sla inou cestou z hrobu...
Obaja su to vykopavky len kazda sla inou cestou z hrobu...

-> Milan 136: Pořád čekám, že mi řekneš, v čem lžu. Ale už se toho asi nedočkám.
Ano, při porovnání situací jiných zemí, to u nás bylo celkem zvládnuté. Nebo mi budeš tvrdit, že tady máme díky Babišovi patnáct tisíc pomníků občanů, kteří to nedali? Ano, tento argument jsem slyšel, ale už jsem neslyšel, jak to udělat jinak a lépe a kolik by těch pomníků bylo třeba za Husáka.
Ano, při porovnání situací jiných zemí, to u nás bylo celkem zvládnuté. Nebo mi budeš tvrdit, že tady máme díky Babišovi patnáct tisíc pomníků občanů, kteří to nedali? Ano, tento argument jsem slyšel, ale už jsem neslyšel, jak to udělat jinak a lépe a kolik by těch pomníků bylo třeba za Husáka.
-> 1560: Zvládnutí covidové krize? A tím je myšleno co? Ty nákupy náhubků za 700Kč/ks, státní sekera na 3 generace dopředu a ten bordel v nařízeních, kterej tu panoval? Kdy ve středu večer říkali co bude platit od čtvrtka, jelikož nezabralo to co nařídili v úterý den před tím? Nebo ty kšefty co běžely pod rouškou nouzového režimu? A to nemluvím o tom, že většina toho všeho byla zpětně shledána jako nezákonná opatření. To je to zvládnutí? Zrovna já jsem tady psal, že nepovažuju za férové Babišovi cokoliv zpětně vyčítat co se týče toho, co a jak dělal za Covidu, protože po bitvě je každej generál a nikdo moc nevěděl co a jak dělat, ale zároveň bych to tedy ani nevytahoval jako pozitivum, že to on "zvládnul". Prostě se tím obdobím nějak prošlo, státní dluh narostl do obříh rozměrů kvůli mnoha nesmyslům, kde cena testování za jediný den šla do milionů atd.
A co se týče toho cos psal Milanovi - ono ta volba prezidenta není o tom, co ten kandidát udělal přímo pro tebe, ale hlavně o tom, jak bude reprezentovat celou naší republiku. A v tom je Pavel rozhodně vnímanej (v celosvětové úrovni, né jen mnou osobně) o dost lépe než jeho soupeř. Ač tím rozhodně netvrdím, že je bez chyby.
A co se týče toho cos psal Milanovi - ono ta volba prezidenta není o tom, co ten kandidát udělal přímo pro tebe, ale hlavně o tom, jak bude reprezentovat celou naší republiku. A v tom je Pavel rozhodně vnímanej (v celosvětové úrovni, né jen mnou osobně) o dost lépe než jeho soupeř. Ač tím rozhodně netvrdím, že je bez chyby.
-> 1560 - zrušená registrace 22.01.23 20:04:11: Zvládnutí? Best in covid?
Tak tady je asi veškerá konverzace zbytečná
Že není Pavlova minulost jasná? V čem ty brepto? Hlavně nezapírá. Kdežto soudně usvědčený lhář a agent StB o své minulosti jen lže a lže.

Že není Pavlova minulost jasná? V čem ty brepto? Hlavně nezapírá. Kdežto soudně usvědčený lhář a agent StB o své minulosti jen lže a lže.
-> dragon_cb_cz: Už jsem psal někde dříve, že zvládnutí covidové krize je snad dostatečným důkazem (je toho teda samozřejmě víc, ať už z hlediska financí, daní, zdravotnictví, školství...). Mimochodem současná vláda, tedy ta, která tak neustále podporuje a tlačí generála, doteď ani náznakem nezvládla krizi energetickou (to, že naoko je vše v pohodě, neberu jako zvládnutí krize), ale třeba nám generál ukáže ze své nové pozice, jak na to. Jsem celkem zvědav.
zapomínáte na jeden standard, kterej se má dodržovat :-)
-> 1560 - zrušená registrace 22.01.23 19:24:01: A můžu se zeptat co pozitivního udělal pro obyvatele ČR Babiš? Pokud teda za pozitivní nepovažuješ to, jak si skrz dotace (a tudíž peníze nás všech) nechává platit vlastní business. Nejdřív skrz "spřátelené politiky" (hlavně ČSSD) a následně když mu přišlo jednodušší si to zařídit napřímo, tak šel "vyhánět Palermo"? 
Vzpomeň si třeba na navýšení podílu biosložek v palivech prohlasované den před volbami

Vzpomeň si třeba na navýšení podílu biosložek v palivech prohlasované den před volbami

-> Milan 136: Stále jsem se nedozvěděl, v čem lžu. Jako správný volič generála jsi poukázal na to, že určitě lžu, ale již nedokážeš říci v čem. To bude asi nějaká kampaň vůči mé osobě (pro D29, tohle byl sarkasmus).
Tak myslím, že aby sis udělal o někom obrázek, nemusíš sledovat politický debaty a kampaně, kde každej papouškuje jen to, co se mu zrovna hodí, ani chodit do hospody poslouchat starýho Pepu a jeho vychlastaný mozek. Tak například si stačí přečíst nějaké knihy, odborné publikace, články, pustit si na youtube vybrané (opakuji, vybrané, protože něco se taky nedá poslouchat) názory politologů a lidí, kteří politice rozumí, podívat se celkově na historii daného jedince, jeho dřívější působení... Mám pokračovat?
Za mne je to člověk, který celkem nic moc nedokázal, a pro mne, jakožto obyvatele CŘ a tedy jeho potencionálního voliče, vlastně ani nic neudělal. Ba naopak, jeho historie je nejasná a zahalená tajemstvím mnohem víc než ta Babišova, o kterým ví každej pomalu i to, jestli měl dnes spodní prádlo s Batmanem nebo se srdíčky. Proč by tedy měl mít poctu mých sympatií?.
Tak myslím, že aby sis udělal o někom obrázek, nemusíš sledovat politický debaty a kampaně, kde každej papouškuje jen to, co se mu zrovna hodí, ani chodit do hospody poslouchat starýho Pepu a jeho vychlastaný mozek. Tak například si stačí přečíst nějaké knihy, odborné publikace, články, pustit si na youtube vybrané (opakuji, vybrané, protože něco se taky nedá poslouchat) názory politologů a lidí, kteří politice rozumí, podívat se celkově na historii daného jedince, jeho dřívější působení... Mám pokračovat?
Za mne je to člověk, který celkem nic moc nedokázal, a pro mne, jakožto obyvatele CŘ a tedy jeho potencionálního voliče, vlastně ani nic neudělal. Ba naopak, jeho historie je nejasná a zahalená tajemstvím mnohem víc než ta Babišova, o kterým ví každej pomalu i to, jestli měl dnes spodní prádlo s Batmanem nebo se srdíčky. Proč by tedy měl mít poctu mých sympatií?.
-> 1560 - zrušená registrace 22.01.23 19:00:38: Jak teda můžeš tvrdit, že je generál nula?
-> Syny: Nevím no, já žádný debaty a kampaně nesleduju a mám klid 

-> 1560: No, myslim, ze nazor bych na takovej prispevek mel uplne stejnej, at ho postne kdokoliv
Ale obavam se, ze na takovouhle hru ma zaludek jen nekdo...

-> Syny: Ale kdyby podobně důležitý a oduševnělý příspěvek postnul generál, pokud teda vůbec umí ovládat mobilní telefon (a i u Babiše jsem přesvědčen, že mu to tam dává někdo jinej, maximálně sdělí své přání, co by tak rád, teda po té, co mu PR agentura sdělí, co by měl mít rád), tak by to bylo skvělý a super a každej by ho vyzdvihoval do nebes, že chodí venčit do útulku zvířata (většina útulků mnohem raději nějaký finanční dar), jak je ohleduplný a blablablabla, už jsem se zase rozohnil, tak to utnem, aby mi tu zas někdo nenadával, že lžu, protože kdo lže, ten krade, a kdo krade, může i zabít, a já bych nerad strávil zbytek života za vraždu někoho, koho ani neznám 
EDIT - kdo dává na facebook posty současného prezidenta? To by mě zajímalo. Že by Ovčáček? Je škoda, že politici mají lidi i na ovládání telefonu - když uzž mám ofiko profil na sociální sítí, tak bych tam mohl dávat příspěvky sám, zejména, když prezentují nějaký můj názor. Hmmm...

EDIT - kdo dává na facebook posty současného prezidenta? To by mě zajímalo. Že by Ovčáček? Je škoda, že politici mají lidi i na ovládání telefonu - když uzž mám ofiko profil na sociální sítí, tak bych tam mohl dávat příspěvky sám, zejména, když prezentují nějaký můj názor. Hmmm...
-> U-Geen: generál řekl, že má kočky raději
-> U-Geen: Nevím 

-> dragon_cb_cz: s kočkou začal generál ne?
-> Syny 22.01.23 15:15:04: ... a když nevíte co, flákněte tam koťátko nebo štěně!
Tak to zkusime jeste takhle, treba to zabere
Tvl at uz je po tech volbach 

-> StepaNoFUN: Sak to sem sem daval o par radku nize.
-> Milan 136: Ne, neshodneme.
-> 1560 - zrušená registrace 21.01.23 12:36:34: Tak ona je to lež celý. Jako sorry, ale říct o Pavlovi, že je nula a že říká to, co mu řekli? To snad nemůžeš myslet vážně 
Možná by nebylo špatný si o něm něco zjistit.
To platí spíš na Andreje. Ten říká jen to, na co má notičky od Prchala. A když je nemá, tak nesmyslně blábolí a útočí, protože nic jiného neumí
Proto taky nejde do ČT, zbabělec.
A že byl skvělej premiér? To jsem se docela zasmál
V tomhle se fakt neshodneme.

Možná by nebylo špatný si o něm něco zjistit.
To platí spíš na Andreje. Ten říká jen to, na co má notičky od Prchala. A když je nemá, tak nesmyslně blábolí a útočí, protože nic jiného neumí
Proto taky nejde do ČT, zbabělec.
A že byl skvělej premiér? To jsem se docela zasmál

V tomhle se fakt neshodneme.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To na mě vyskočilo před chvílí na FB a málem jsem se polil kafem 

Konecne neco vtipnyho od tmbk. Akorat mo to sem slo vlozit az na 4. pokus. To se driv nestavalo...
To mu poslal nějakej Babišomil aby zdiskreditoval Pavla.