skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bagráci :-)
prohledat
1536 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 29.12.2010 do 01.06.2023, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> Pavel P@nkáč: musel jsem to zkusit....jen škoda že má papírově jen 1770kg...ale jak je vidět tak 2600kg zvládla s přehledem

-> myschaak AZNP K.Hora: hmm tak ted to pujde jinak od ruky, caramelka uz je v plne polni koukam:)
hodil jsem si domů posilu,kdo má ten písek na kolečko házet lopatou

Kráter na Národní se nám krapet zvětšil,ale techniky tam málo tedy není
Jen by mě zajímalo kde to vše deponujou..

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ja si to myslel :)
-> myschaak AZNP K.Hora 06.03.13 16:29:16: Slyšel jsem to dneska v rádiu, ale nějak mě nenapadlo, že tam budeš i ty... no ještě že se nikomu nic nestalo.
-> jok3r 06.03.13 20:34:59:
06.03.13 19:38:11 -> JKT , 06.03.13 19:37:08 -> před hlavní bránou FNHK. :)
06.03.13 19:38:11 -> JKT , 06.03.13 19:37:08 -> před hlavní bránou FNHK. :)
-> Hurdis: Oprava, bezpečačky. :o))
-> Jarda/felda: to jsem měl na stavbě ještě před tím průserem pravidelně....ono jak tu píšou 500-1000kč dolů na hlavu,případně k tomu třeba 30tkč pro firmu za to nestojí hrát machra
-> Maty110l: no,s přívodníma kabelama to stojí taky za to...kor když se do toho pak počítá ušlej zisk atdatd
-> Maty110l: no,s přívodníma kabelama to stojí taky za to...kor když se do toho pak počítá ušlej zisk atdatd
-> Hurdis 06.03.13 19:38:11: neni to strecha gymplu JK Tyla?

-> myschaak AZNP K.Hora: slušnej masakr. naši kluci před 2tejdnama v hradci vrtnuli vysoký napětí co napájí običko,taky solidní průser
vestičky už jsou nutný všude a helmičky taky..u nás je to za každý 1000kč domů.....
-> Hurdis: vim co říká kamarád firma má svojeho bezpečáka co si objíždí stavby a hned jak nemá vestu nebo helmu tak 500 dolu z vejplaty 

-> Fén: Tuto obuv u nás v botníku nevedeme :-) Bo se na tom nikdo ani za střízliva neudrží.
-> Hurdis: Je ale zajímavé, že bezpečáci chodí po stavbách v lodičkách. :o)
-> Stepan FUN: Ano, i na uzavřeném staveništi je nutné být viděn :-), nejen kvůli mzdovému výměru.
-> Hurdis: I na uzavřený stavbě je nutná vesta? Já teda z auta tahám vestu prakticky kdykoli vylejzám z auta a jsem na silnici, kde je alespoň minimální provoz. Ale je fakt, že helmu jsem měl na hlavě asi 2x. A to když se v Loch... předpokládala návštěva bezpečáka (po těch 2 loňskejch průserech za 1 den) a byl jsem kousek od bagru...
-> Jarda/felda: Možná by ses divil, ale u pozemních staveb se to už docela dobře ujalo. U dělníků. Jejich vedení, investory a projektanty to musíme pořád učit.
Zatím se na to pořád moc nehraje na liniovkách.
Ale řeknu Ti, že když jedu kolem velké dozorované stavby třeba i o půl sedmé večer, nebo o víkendu, mají OOPP na sobě všichni, i když už kontrolu nemusí předpokládat.
Zatím se na to pořád moc nehraje na liniovkách.
Ale řeknu Ti, že když jedu kolem velké dozorované stavby třeba i o půl sedmé večer, nebo o víkendu, mají OOPP na sobě všichni, i když už kontrolu nemusí předpokládat.
-> myschaak AZNP K.Hora: zajímavý jak všichni po takovým průseru maji výstražný vesty a helmy na hlavách 

-> Hurdis: ikdyž to vypadá že tam ještě mezipatro není,asi vzal horní překlad...
-> castrol: Tak vinník je jako zaměstnanec odpovědný do výše 4,5 násobku platu. Pro zjednodušení je to cca 100 tKč. Stavební a obchodní firmy ve stavebnictví mají standartně pojistku na 10 mega, často je vyžadována i dvoj až trojnásobná.
Takže spíš bych se bál na místě viníka obvinění z obecného ohrožení, v lepší případě jen padáku.
Takže spíš bych se bál na místě viníka obvinění z obecného ohrožení, v lepší případě jen padáku.
-> Hurdis: prej se otáčel a přitom zvedal kvůli hromadě vedle bagru a asi mu nedošlo co má nad sebou....tam bylo zrovna mezipatro myslim,který před ním už dál nepokračuje,takže si ho asi nevšiml....ale jak píšeš,trefit to takhle je dost nepravděpodobný a přece se mu to s 318kou povedlo

-> myschaak AZNP K.Hora: tak na tom sa poistka ohne v zakladoch
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak u tohohle bejt tak blízko, tak snad pálim cíga po dvou. Fujtajxl.
-> myschaak AZNP K.Hora: Stejně je to mazec. To snad musel borec za joysticky vzít, jako kdyby nákládal godzillu na deponce. A že při vší smůle ještě zafungovala náhoda a trám (nebo sloup, co sebral) dopadnul na konstrukci nebo jí posunul zrovna v kritickém místě, úhlu a s intenzitou, která vyvolala takovou řetězovku. Jinak si domino takového rozsahu u téhle klasické montovačky nedokážu dost dobře vysvětlit.
tn.nova.cz/zpravy/.../v-j
ablonci-se-zritila-strecha
-rozestaveneho-obi-marketu
-dva-zraneni.html
0:50-0:51v žlutý helmě jsem já.....už jak ten venca,2x v novinách a jednou dokonce v televizi
0:50-0:51v žlutý helmě jsem já.....už jak ten venca,2x v novinách a jednou dokonce v televizi
asi největší průser co jsem na stavbách zatim zažil....benga,hasiči,san
itka,statik,uzavřená silnice před stavbou.......
tak děcka,dneska jsem byl 20-30m od smrti...Jablonec n.N. cca 10h dopoledne.....borec z jiný firmy hrabal v hale a štrejchnul o konstrukci haly
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ano, ano pro porovnání s jízdním kolem.. příklad pěkný
a to samé porovnání je i zde 28.02.13 22:05:47

-> Jarda/felda: jj, motory jsou "malý" ale zase třeba v tom volvu 150 je vačka velká tak jako klika z fabie, jen 3x tak delší
a výkon je 280koní, honí to jen hydrodimamický měnič pro pojezd a čerpadla pro hydrauliku.. Nezdá se to ale je to jen v porovnání s tou mašinou, jinak to taky žádný chcípák není.. Na fotce není vidět třeba ještě vana, ta je na 50litrů oleje, takže tak 35 cm vysoká..