skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> favoman: Chvíli sem se živil za volantem tatry:-) Teď mě živí ještěrka a kamion mě láká čím dál tím víc.. Asi se poptám známýho jestli nemaj volný místo na dafinku XFko:-)
-> Rapid135 - doktor: a ty špinavý ruce mohou být od madel a nebo motoru
jo jo to znám..ale mě to tak nějak nevadí vzhledem k tomu že mám skoro dva metry ty schůdky nepotřebuju všechny - a madlo jen jednou a papíry hodim na sedačku ze země 

-> Rapid135 - doktor: k tym spinavym rukam, este zahryznute papiere v ustach

-> favoman: jestlipak vis jak poznas ridica z Magnumu? nevis? no tak ze ma spinavy ruce
. samozrejme nic ve zlym to neni adresovano na tebe jen je to poznatek co se aplikuje na sofce z magnuma.ty madla sou tak kvalitne umisteny ze pokud to nedelas jak Zdenal ze skaces az nekam vys kde to spinavy neni.jinak ja s kamionem nejezdim ale jeden dem sem jel s Volvo F12 a vanou na sypky hmoty.to je taky kamion

-> Jožynek : a bude hůř
ale budem optimisti - jednoho dne se to sebere

-> favoman: njn doba je zlá...

-> Jožynek : hele sme zaměřený na norsko švédsko a občas německo a ze zhora sme tahali hodně do maďarska a na slovensko ..ale doba je zlá takže teď spíše stojíme...

-> favoman: co vozis? kade chodís?
-> Jožynek : njn VEGA to je jiná liga..ale tak na to že to je nejstarší a nejvíc najetý auto tak je skor nejmín poruchový (a hlavně má poloautomat
)

-> favoman: pekne pekne, trebalo by výmenu
napr za totok...
www.autobazar.eu/sk/renau lt-magnum-vega-500ps-id816 538.html

www.autobazar.eu/sk/renau lt-magnum-vega-500ps-id816 538.html

-> Jožynek : jo mě se taky páčí..už i na to málo místa uvnitř sem si zvykl pak aspoň netahám hromadu pikačovinek
jinak tenhle už je sedmiletej a táhne mu na milion

jinak tenhle už je sedmiletej a táhne mu na milion

-> favoman: aha....ale inak krasavec to je...., dizajnovo exterierovo sa mi pacia tieto magnumy....

-> Jožynek : čus tak můj není ale jezdím s ním
no hodně lidí na to nadává ale mě se s tim jezdí poměrně dobře - ale zvykal sem si dost dlouho tj fakt...

no hodně lidí na to nadává ale mě se s tim jezdí poměrně dobře - ale zvykal sem si dost dlouho tj fakt...
-> favoman: to je tvoj? ako sa stym jazdi? nevm dost som pocul ludi ze nemaju radi tieto Magnumy pre uloženie kabíny...