skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
si musim ještě dodělat to Éčko

-> Mefistofeles147: mi sme taková malá firma nás tam bylo 5 ale snažil se držet co nejdýl ale nakonec kvůli tomu že nám zabavili 2 návěsy a jednoho tahače sem musel já a kolega de na konci tohohle měsíce( teda oficiálně - jinak už je taky doma...)

-> favoman: Ty vole tak to tě lituju. U nás v práci už vlna propouštění přešla naštěstí jsem z toho vyvázl bez úhony. Neděláme teda do autodopravy
-> Vita ze Sudet: krásnej kousek,u nás jezzdí přesně ten samej ale hákovej kontejner,černej taky krasavec
no jo tak už to mám černý na bílím a podepsaný:-D od 28.2 nezaměstnaný
favoman 01.03.09 21:10:45 napsal: → pinokio110: no na férovku ještě ne ale vzhledem k tomu co se ve firmě děje to během tohohle tejdne čekám..mám jen infíčko od kolegy kterej tam v pátek byl..
Dneska hodinka strávená na hospodářský k.........,kvuli těm,co mě platěj,budu muset brzy o dum dál,zrovna ted v tý bídě.

Dneska hodinka strávená na hospodářský k.........,kvuli těm,co mě platěj,budu muset brzy o dum dál,zrovna ted v tý bídě.

Cus,ja taky jezdim,s Dafem ati-čkem 95..noční linku Kolín-Praha pro Toptrans

-> U-Geen: Oranzovou lambo barvu má kdejaká užofka

-> Vita ze Sudet: ja sem pro voranzovou :-)
-> gim: Ne slouží mi jako odtahovka vraků. Takže půjde asi zpět do žluté. Ale odstín ještě newím. Možná žlutá lambo perlet
...

-> Vita ze Sudet: pude do barev erka?
-> Vita ze Sudet: trochu to vypadá jako by měl tapeci ze škodovky

Já mám osobní Mercedes-Benz 814L special vyprošťovací odtahové vozidlo, těžká old scholl ruka ATLAS + 5t naviják, měchy, nyní nově obutý, motor najeto 300tis.km špičkově spolehlivý (slabší 130ps), rok 1988. Tak udržovaný na ten věk sem ještě neviděl
letos dostane fungl nágl celolak mazlik

letos dostane fungl nágl celolak mazlik

-> spartra:
No to je moc...

-> favoman: Ty vole to je Mr.Bean za mlada :-).
-> spartra:

-> spartra: drsný
ale pravdivý,ikdyž čím dál méně

-> pinokio110: no na férovku ještě ne ale vzhledem k tomu co se ve firmě děje to během tohohle tejdne čekám..mám jen infíčko od kolegy kterej tam v pátek byl..

-> favoman: 

-> David29: tak to by sa mi lubilo mat 18 cisteho len s Bckom, ale zase mat pol vyplaty v stravenkach a hladat trafiky kde si za to kupim ciga :D
-> favoman: To Ti řekli dneska-na férovku?

-> favoman: jj na ty sprintery sem taky neslyšel nic pozityvního

tak "příjemná" změna sem bez soupravy a tudíž asi i bez zaměstnání no zejtra to budu vědět na 100%
-> Matt-110Rten druhej®: já sem jel z pardubic z hastexu se sprinterem a vlekem do hodonína s hasičáka a utrpení nejvyšší.. to nejelo ani z kopce
jinak sem našel pěknou fotku z toho sem měl nevim proč strach že to v první zatáčce ztratim
jinak sem našel pěknou fotku z toho sem měl nevim proč strach že to v první zatáčce ztratim

-> David29: v tech našich ivecech se tahaj pomníky atd. a tahne to naprosto suprově cestu Pardubice-Zlín s naloženým tak ža zástěrky brousej vo asfalt za 4h v pohodě

-> Matt-110Rten druhej®: Nevim jak to vaše, ale to moje je hrozný netáhlo
Včera jsem toho měl málo tak jsem dostal menší - je to tušim 2.4 - 5-rychlostní a ta teda fofrovala....
Horší je, když to svoje naložim... za šest moc nedávám, a když na dálnici přide mírný stoupaní, tak tam rvu skoro za tři
Jooo... kde sou časy s Tranzitem-) Ten si štěkal furt stejně... tomu oproti Ivecu bylo úplně fuk jestli je prázdnej nebo plnej

Horší je, když to svoje naložim... za šest moc nedávám, a když na dálnici přide mírný stoupaní, tak tam rvu skoro za tři

Jooo... kde sou časy s Tranzitem-) Ten si štěkal furt stejně... tomu oproti Ivecu bylo úplně fuk jestli je prázdnej nebo plnej
-> Bobesh: Přesně tak
Diety, já si nemoh vzpomenout takhle v noci, proto jsem to dal do uvozovek
edit: Nedal do uvozovek.. ale chtěl jsem-)
-> favoman: Co jsem se bavil s šoférama u Hrubýho (maj Alberty a Hypernovy), tak tam jsou placený za túru a kilometry.. a sou třeba nasraný, kdy dostanou na jednu túru tři krámy a všechny v Praze a kousek od sebe

edit: Nedal do uvozovek.. ale chtěl jsem-)
-> favoman: Co jsem se bavil s šoférama u Hrubýho (maj Alberty a Hypernovy), tak tam jsou placený za túru a kilometry.. a sou třeba nasraný, kdy dostanou na jednu túru tři krámy a všechny v Praze a kousek od sebe
tak to jo kdo je placenej v dietách se má celkem dobře (u normálních firem - ne cargo) tam je solidně obrali už jim neplatí ani víkendy jak sem zaslech...ovšem Ti co sou placený procentama z fakturace to mívají těžší...
David29 01.03.09 01:40:39 napsal:
→ favoman: Díky
Kolego 
→ darklord: Kdybych tam byl na stálo (jako Béčkař), tak si
vydělám okolo 18 čistýho… takovej Céčkař si vydělá o něco víc, a
C+E je už úplně jindy – hlavně ty co jezděj dálky, pač hodně
vyděláš na svačinách…...na "dietách" ?
→ favoman: Díky

→ darklord: Kdybych tam byl na stálo (jako Béčkař), tak si
vydělám okolo 18 čistýho… takovej Céčkař si vydělá o něco víc, a
C+E je už úplně jindy – hlavně ty co jezděj dálky, pač hodně
vyděláš na svačinách…...na "dietách" ?
-> David29: taky taky mame dva kousky
taky 6ti kvalt taky 2,7

A tohle je ta "moje" potvora
Šestirychlostí o objemu 2700ccm

-> favoman: Díky
Kolego 
-> darklord: Kdybych tam byl na stálo (jako Béčkař), tak si vydělám okolo 18 čistýho... takovej Céčkař si vydělá o něco víc, a C+E je už úplně jindy - hlavně ty co jezděj dálky, pač hodně vyděláš na svačinách...

-> darklord: Kdybych tam byl na stálo (jako Béčkař), tak si vydělám okolo 18 čistýho... takovej Céčkař si vydělá o něco víc, a C+E je už úplně jindy - hlavně ty co jezděj dálky, pač hodně vyděláš na svačinách...
kde berete prachy na vodicaky? :D Celkom by ma zaujimalo kolko to tak sype byt za volantom takej potvory, o tom uz dlhsie uvazujem a popri spravovani auta setrim na papiere... Ked som robil B tak som mal na aute nabehane celkom pekne kilometre, ale az budem robit C+E tak mam strach z cuvania s tymto... ako to je?
-> David29: ale jo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Napiš do SZ 

-> David29: Aaaaaaaale nic

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Proč myslíš?
-> favoman: Můžu?
Neni to kamion, ale boudu to má taky...

-> favoman: Můžu?

nejvetsi auto se kterym sem jezdil pracovne bylo Atego...
a v kamionu mam vic nacouvano nez najezdino dopredu:-) parkoval sem je po ridicich v minuly praci:-) aspon sem se tochu naucil couvat
a v kamionu mam vic nacouvano nez najezdino dopredu:-) parkoval sem je po ridicich v minuly praci:-) aspon sem se tochu naucil couvat
-> pinokio110: to máš pravdu že to je problém otočit..mi teda vnitro nejezdíme nebo málokdy ale v čr si s AETRem hlavu fakt nelámu..celní zprávu vidím jen na benzině u kafe a že by vyvíjeli nějakou činnost...a hlavně když to uděláš trochu chytře tak půlka na to ani nepříjde
-> Bagrr- máma mele Emu: to sis vybral špatnou dobu teď se spíš propouští nežli nabírá buď zatim rád tam kde jsi
já sem od novýho roku vyjel jen jednou
-> Bagrr- máma mele Emu: to sis vybral špatnou dobu teď se spíš propouští nežli nabírá buď zatim rád tam kde jsi

-> David29: Myslis ze by to bylo moudry?

-> pinokio110: jj, vím jak to je... Slyším to od řidičů při nakládce.. Jak si povídaj o dvou kartách apod....
ale nejhorší je,že většina firem myslí,že furt budem porušovat AETR-že to znamená A Eště To Riskni-v dnešní době ee,hlavně na tom vnitru.Dneska z Prahy za výkon málo kdy otočíš Ostravu,provoz čím dál hustější,D1 samá Stau.
-> pinokio110: peníze... Na tuzemskejch kamících prej se taky nechá jezdit za solidní peníz...
to být ten problém

-> pinokio110: jo já sem na ještěrce za 12....
-> Bagrr- máma mele Emu: bud rád,že jsi doma,já bych dneska radši snad i tu ještěrku-za 20

Já teda s kamionem nejezdim - zatim... ale jestli mi to ator dovolí, dal bych sem fotku ty svojí malý mrchy