Mám tady torzo starého světla na identifikaci.Dneska ho našel můj kluk,když jsme vozili domů dřevo.Nějaký moped,či co?Na vrchu je vypínač,jeden kontakt s toho vypadl a to plechová jako by čtvercová krabička ležela u toho.???
-> Bukaj: tež už to vidím,že na těch levých,dole a nahoře to bude lišaj.. :(
tak to asi ani nemá cenu brát,že.. ikdyž to vypadá být vně,tak by to snad mělo jít očistit, na funkci to nebude mít vliv ne (uplně napikaču to snad nebude) ? ale 500 za vše je tedy moc.. nechci přeplatit odpad... to už bych si raděj koupil za litr přední lampy a za 800 zadní plasty-kryty :P .. právě mám dilema,jeslit pár nových kusů od překupníka za majlant nakonec nevyjde levnějsi než tuna levného "bordelu".. potíž je,že bych rád sehnal nějaký věci na běžný provoz, ted je tam kdeco total KO a je škoda davat uplne nový,nový bych nechal "na skladě" do renovace časem... takže dvojí investice.. ale potřeboval jsem se něčím zabavit abych přišel na jine myšlenky a koukám,že asi prozměnu omarodím brzo z tohodle :D ...
sám nevím ,nesháním vyloženě jen něco konkrétního,ale prostě všechno,protože dřív nebo později stejně bude navýměnu kdeco..
-> Power of Bass: Pokud nejsou třeba na těch válečkových ložiscích čárky už vyžraný do hloubky materiálu, tak bych si z nějakýho flíčku zas noční můru nedělal..
-> Power of Bass: Tak zrovna ložiska, šály a jinej spotřební materiál bych Ti doporučil koupit od krejčíka - tyto věci má většinou levně (podstatně levněji, než nové v krámě) a máš u něj záruku, že ložiska nebudou orezlá - respektive pokud budou, tak není problém mu je vrátit a dá jiná (pokud má skladem)
-> Jozka:
Něco je patlámo, ale některé fleky jsou klasická koroze...
Díky, právě bych na tom nerad prodělal to draze koupit.. kdyby to bylo rezlý,tak už je to na vyhazov? měly by být nové,asi mazivo,nebo špatně skladované? a jak poznám jestli to je polský,když k tomu není papír? ... dovezl jsem v neděli MB,tak sháním na co přijdu asi budu potřebovat prostě všecko,ale je to samy překupník nebo jeté věci... není to jak před 5ti lety kupovat věci na kilo...
-> Power of Bass: A pokud jsou ty šály (ložiska) polský, tak ani zadarmo je nikdo nechce.. To poslední ve vosku jsou excentry na odklon P kol, pouzdra některý budou asi k nim (těch 6 stejných), zbytek takhle těžko říct.
-> Power of Bass 02.04.15 22:14:50: Excentrické čepy 1000 MB (možná kilo, ale spíš to bude MB - liší se délkou) a pouzdra k nim. Ta delší pouzdra budou do svisláků...
-> Power of Bass: Tak snad se trefím. Ložiska jsou kolová. Dle fotky a zbylých dílů tipuju 1000MB. Rozdíl od ložisek na stovku je tedy jen ve vnitřních předních.
Šál je 8, takže jsou ojniční. Záleží jaký výbrus.
No a ten zbytek jsou asi futra na svislák a futra+excentry na spodek svisláku.
a poslední věc... zas tak hloubkově se v tom nešťourám,některý věci poznám,ale tyhle subsoučástky jen letmo zd ez ruzných fotek,ale ne vše utkví v paměti.. ne tak zas na jiný model než na který jsem "zvyklý" ..
-> Enggik: Katalog moc nepomůže, leda nějakej PAL pts list - tyhle pozdější dvojdílný stěrače v kilích katalozích uvedený mám dojem vůbec nejsou.. ale někdo to vědět bude.
-> afro100: Tak samozřejmě nemůžu vyloučit použití i na něčem jiném, ale uchycením mi to nejvíc pasuje na kilčo. Jen bych se potřeboval ujistit.Případně od kdy, protože na první kila rčitě ne. A jistě že pravák
Pánové, potřeboval bych pomoci s identifikací. Podle uchycení předpokládám kilčo, ale můj katalog končící rokem 72" tohle číslo nezná. Tak jestli je to nějaká pozdější modifikace kilo/eRko? Případně od kdy? Předem díky.
Chcel by som sa spýtat z akeho auta može pochadzat toto madlo diery pasuju presne na škodovacke tapacity aj matice a vyzera to celkom zaujimavo Ďakujem