-> Petr98: Jé, to už jsem někde viděl - ale vůbec netuším, co to je..
Stejně i když jsou ventily značený a balení není zapečetěný, je třeba stejně proměřit dříky na setiny, talířky na mm a pak trochu pracně porovnat s nominálama..
-> Petr98: Když škodovky, tak prostřední má zámky typický pro 742 a levej embéčkovej. Pokud bys měl krabičky - obaly, tak je na nich takový dost šílený číslo, ze kterýho se ale dá vypreparovat katalogový označení.
Bratr mě poprosil o identifikaci několika věci ale osobně vůbec netuším. Doma nikdo neví z čeho to pochází pokud díly někdo poznáte děkuji za informace. Omluvte kvalitu fotek foceno kalkulačkou.
Rozdělovače pro MB starší vs novější provedení se liší excentrem na noze - starší má excentrickou plošku, novější už má stejný excentr na čepu, jako pozdější škodovky ;-)
-> Bukaj: Dík - hele ono to už je v jiném sáčku - z ostřikovačů nových co jsem sehnal, takže sáček je už neplatný. Za zbytek děkuju. Válec vypadá, že je origo uzavřený takže se uvidí.
-> Gryzly: Čekal jsem něco na auto škoda, protože díly co se ke mě dostaly nic motorkového neobsahují... tedy snad až na ty jehličkové ložiska, které nevím kam přiřadit... Něco podobného si pamatuju na Barkasu a motorkách, ale u Škodovky mě nic nenapadá.
-> vhml: Tak to v zásadě pro mě novinka samozřejmě není. Šlo mi jen o případné určení k čemu a lehký popis s tím, že to pasuje na origo rozvodové kola. Předpokládal jsem například užití k jinému typu vozu Škoda. Nicméně děkuji za objasnění, že řetěz je věc normovaná.