skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo mi poradím kam snima ?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
bez podstaty
Zastavil:Gabriel
-> Tuxik: Přehoď to do ftipů

-> Luukkyy:

-> Black Joe: Vypadni ty vidláku!!!!!
och sem tady klucí :D
Ad@m- to mluvi samo za sebe,viz zkusenost jineho s reprem atp. co sral do temat za prispevky...chybet tu nebude
P.S: na icy do ignorelistu a je klid naveky
P.S: na icy do ignorelistu a je klid naveky

-> Power of Bass: To věřím, mi vlastně začal psát na icq ať mu udělám zadní plato že on je debil a nesvedl by to. a prostě nenechal si vysvětlit že mu kus dřevotřísky přes půl republiky poštou posílat nebudu

Pedros- tak to nejsi sam 

Ad@m -spouste lidi si ted urcite udelal radost 

Myslím že se tady jen tak neukáže, včera mi psal jak zjistí svoje heslo, a jelikož jeho tyqe sahá na bod mrazu tak myslím že se na to vys...

-> Pavel P.: ja ti taky zanadavm :-))

-> Pavel P.: některý lidi holt stojí za to..nenaděláš nic.. to co píše v jiných témách mě opravdu nasralo..
-> Pedros: mě panáček psal po ICQ... a když mu nevycházel kšeft za jeho cenu tak byl nasranej a hýřil nadávkama, nevim co si o sobě myslí.... chudinka jedna

-> Black Joe: ty tam máš rozhodně nasráno,neboj 

-> Syny: Jak říkám,Tuxík by měl udělat vstupní testy při registraci,aby se poznalo kdo má něco v hlavě a kdo tam má akorát nasráno,že jo Black Joe??
-> Black Joe: jo boží mlýny..to je svinctvo co hošíčku ??

-> Rabbit:

Syny:
Jakej Králík, když už tak Králíček. Ať to kotesponduje s mojí stokilovou postavou
.
Jakej Králík, když už tak Králíček. Ať to kotesponduje s mojí stokilovou postavou

-> Black Joe: Presne jak ria -> Králík: Dyt tady muzes bejt v poho, kazdej te tu rad poradi, ale myslim si ze by se tu meli lidi nak chovat... Kdyz chce nekdo prodat auto, tak ho fakt nepotesi kdyz tma napises ze bys ho vzal za odvoz a jeste s plnou nadrzi...
Black Joe:
Nám ale nejde o to aby si to smazal. Nám jde o to že se to nedělá. Kdyby sme se tu tak chovali všici, tak se nikdo nic nedozví, nic neprodá a vubec by to tu bylo na pytel.
Nám ale nejde o to aby si to smazal. Nám jde o to že se to nedělá. Kdyby sme se tu tak chovali všici, tak se nikdo nic nedozví, nic neprodá a vubec by to tu bylo na pytel.
rozhodnuto smazat
-> Černej Pepík: Nechceš se trochu uklidnit a chovat se jako normální člověk?
Aby si neřek že ti to tu zasíram tak já bych je umístil pod zadní plato aby nebyli na očích a nepřekáželi
Aby si neřek že ti to tu zasíram tak já bych je umístil pod zadní plato aby nebyli na očích a nepřekáželi

-> Black Joe: ja se nepodelam, ja jsem klidnej :-)
jen mi tvoje jednani vuci ostatnim registrovanym nekdy prijde dost nefer .. ale to je fuk
jen mi tvoje jednani vuci ostatnim registrovanym nekdy prijde dost nefer .. ale to je fuk
-> Black Joe: Hmm, mozna kdyby ses chval slusne k lidem tady tak ze by se chovali i oni k tobe... Ty si tu stezujes jak te to tu vsichni zasiraj a sam to delas druhejm

Syny:
Kašli na něj. To nemá smysl. N takovýhle případy by platila jen placená registrace. Pak by tu byl klid.
Black Joe:
Kdybys byl příště tý dobroty a podival se na prodejní ceny (nebo se aspoň zamyslel). Potom bys nemoh napsat takovou ptákovinu.
Kašli na něj. To nemá smysl. N takovýhle případy by platila jen placená registrace. Pak by tu byl klid.
Black Joe:
Kdybys byl příště tý dobroty a podival se na prodejní ceny (nebo se aspoň zamyslel). Potom bys nemoh napsat takovou ptákovinu.
-> Tuxik: tak aby ste se oba nepodelai nebudu nikde psat jasny.. dyz ma o neco zajem boze ..

-> Black Joe: to ze je tvuj nazor ze to radio ma hodnotu 200,- je sice pekny, ale takovej nazor si muzes nechat tak akorat pro sebe a nedelat lidem z inzeratu mrdnik
jak by se ti libilo kdybys neco chtel prodat a nejakej trotl by ti do inzeratu porad cpal svoje dusevni prujmy ?
jak by se ti libilo kdybys neco chtel prodat a nejakej trotl by ti do inzeratu porad cpal svoje dusevni prujmy ?
-> Syny: spíše nakopu .. muzu
-> Black Joe: Polib mi prdel ju

-> Syny: jj jasný chaopu pane vševědouci :D
nezasirej

-> Black Joe: Hele vis ze ty ses uplnej debil?
-> Syny: -> Pedros: -> Rabbit: jestli to radio ma nejakou hodnotu tak jedin takovou ze mi jeste doplati ze si to vezmu ale muj nazor za 200 na dily by slo tak ze ahoj kluci
Syny, Pedros:
To je individuum. On k rádiu za několik tisíc napíše 200. To jednomu zůstává rozmu stát.
To je individuum. On k rádiu za několik tisíc napíše 200. To jednomu zůstává rozmu stát.
Podle mě je nejlepší místo na zesíky pod předníma sedačkama - nejsou vidět a nepřekážejí

-> Pedros: skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
-> Pedros: I dyby tu byl 100let, tak si myslim ze by se moch chovat... A to nemluvim o tom jaky keci ma v inzerci...
-> Black Joe: heleď zas tak dlouho tu nejsi,aby jsi si mohl otvírat hubu na ostatní členy.. Tímhle chováním se tu na tebe akorát tak všichni vyserou
tak zklidni hormon

...nebudu to psát týpkovi, co tam prodává toho Sencora, tak to napíšu zde...
-> Black Joe: doufám, že se vždy najde několik lidí, co ti budou kazit inzerce a dotazy ve foru tupými kecy a budou si kafrat OT...
-> Black Joe: doufám, že se vždy najde několik lidí, co ti budou kazit inzerce a dotazy ve foru tupými kecy a budou si kafrat OT...
Syny:
Týjo. Dobrej zásah. To sem nevěděl, že je to takovej šťoura (nečtu inzerci).
Crestik:
Tak každýho hned všechno nenapadne a nechá si poradit. Jestli ty hned všechno víš tak ti to celkem závidim. (Neber to zle, neni to tak myšlený.)
Black Joe:
Neni zač. Pokud by to nevyhovovalo pod sedaškama tak to dej jinam. Ale pokud nechceš aby byly vidět tak je to ideální. Třeba mě by případalo zcestný dát si zesáky do kufru a pak táhnout kabely k repru krz celý auto.
Týjo. Dobrej zásah. To sem nevěděl, že je to takovej šťoura (nečtu inzerci).
Crestik:
Tak každýho hned všechno nenapadne a nechá si poradit. Jestli ty hned všechno víš tak ti to celkem závidim. (Neber to zle, neni to tak myšlený.)
Black Joe:
Neni zač. Pokud by to nevyhovovalo pod sedaškama tak to dej jinam. Ale pokud nechceš aby byly vidět tak je to ideální. Třeba mě by případalo zcestný dát si zesáky do kufru a pak táhnout kabely k repru krz celý auto.
-> Black Joe: hmm a copa ty delas v inzerci? Sere te ze te tu do toho krafe a sam to delas!
-> Black Joe: Dej to za zadní sedačky,asi nejlepší místo. Pokud si to teda nechceš vystavovat na platě za oknem...
pod plasto.za sedacky.........je tam mista kupa..neco urco najdes
prostě nechápu lidi, co neumí používat vlastní hlavu, ale tohle
-> Mantrabeach 29.01.07 20:54:24:
beru...
...na rozdíl od předchozích argumentů...
-> Mantrabeach 29.01.07 20:54:24:
beru...
...na rozdíl od předchozích argumentů...
-> Crestik: v pohodě.Já si ale myslím že byl dobrej ten dotaz.prostě jsem chtěl slyšet názory jiných.A zase třeba ty jeho zesilovače je celkem taky dobrej dotaz.Já třeba měl zesilovač za sedačkama a v létě se pekelně hřál a tím pádem se mi vypínal kvůli tepelný pojistce.taky záleží kam s ním.Ale v poho.už je to vyřešený ten můj problém

-> U-Geen: ne to ne ... ale nemám rád nikoho kdo mi to tu zasíra proste se ptám ka snima a on hned rejpe ..
-> Black Joe: tvrďák což?
-> Crestik: jestli máš komplexy strejdi řeš je jinde a nezasirej mi to tu
nezajímáš mě .. a řekl bych že i -> Mantrabeach:

-> Mantrabeach: tak proboha to byl taky dotaz, kam s anténou...to nemáš vlastní hlavu, že se ptáš tady všech, kde má na to stejně každý jiný názor? Tak na kapotu asi néé, tak třeba na blatník, doleva/doprava, kde se mi to líbí...zkusím příjem. Na blatníku je to na pytel, jdu na střechu, tam se mi to líbí kde...v rohu, uprostřed, u kraje...
-> Black Joe: to samé, si vem do ruky zesák a zkoušej, kde se vejde, kolik bude drátů, kde bude/nebude vidět, jak daleko je repro, je to tvoje auto, se rozhodni, jistě že tu můžou poradit, ale pochybuju, že najdou skrýš, kterou v autě nemáš...když ho chceš ukazovat, nebudeš ho dávat pod sedačky, když ho chceš schovat, nebudeš ho dávat do na zadní plato...
Neřeknu, když někdo něco montuje do cizího auta, a vidí ho poprvé, ale tak svoje auto už by snad majitel mohl znát, kde co je...
-> Black Joe: to samé, si vem do ruky zesák a zkoušej, kde se vejde, kolik bude drátů, kde bude/nebude vidět, jak daleko je repro, je to tvoje auto, se rozhodni, jistě že tu můžou poradit, ale pochybuju, že najdou skrýš, kterou v autě nemáš...když ho chceš ukazovat, nebudeš ho dávat pod sedačky, když ho chceš schovat, nebudeš ho dávat do na zadní plato...
Neřeknu, když někdo něco montuje do cizího auta, a vidí ho poprvé, ale tak svoje auto už by snad majitel mohl znát, kde co je...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
bez podstaty
Zastavil:Gabriel