skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo mi poradím kam snima ?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
bez podstaty
Zastavil:Gabriel
-> Crestik: hele jako nevím co máš s tou anténou.Byl to si myslím normální dotaz a každej měl jinej nápad a sešlo se dost příspěvků tak sklidni hormon ok?
-> Black Joe: copak? seš nasranej že jsem ti neprodal reprák za tvojí cenu cooo?

-> Pavel P.: na tvoje keci sem tak zvedavej !!!-> Crestik: mnoo ty se nevyjadruj -> Vins: ty si to narvi do prdele ... a rikej mi dedo -> Rabbit: a tobe diky za radu ..

Kalibán123:
Tak zrovna od tebe se dalo čekat, že si na tu prdel vzpomeneš
.
Black Joe
Ten co bude zesilovat předek do kufru nebo pod přední sedačku (pokud ti neteče do auta
). Ten co bude zesilovat zadek někam za zadní sedačky.
Tak zrovna od tebe se dalo čekat, že si na tu prdel vzpomeneš

Black Joe
Ten co bude zesilovat předek do kufru nebo pod přední sedačku (pokud ti neteče do auta

si to dat do předu do trenek budeš král-> Black Joe:

-> Kalibán123:

-> Syny: Do prdele co

-> Black Joe: Obycejne se to dava za zadny sedacky, ale nikdo te nebrani dat to do kufru anebo na zadni plato (tam to obycejne vydrzi tak 3dni) a tak... Trocha fantazie...
-> Pavel P.: Na p to zacina

-> Syny: do popelnice :)))
-> Crestik: Me napadlo jeste jiny misto

na kapotu, kvůli chlazení náporovým vzduchem...sorry, ale to jsou dotazy toto, něco jak s tou anténou...Škodovka není Titanic, aby rozumný šlověk nenašel vyhovující místo...
Jdu za Vámi s dotazek kam by ste uložily tyto dva moje nezbedníky a pomocníky na hudbu,nenapadá mě ani jedno vhodný misto ... tak prosím poraďte návrhy ... díky moc ... Míra
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
bez podstaty
Zastavil:Gabriel