-> Čokin 25.12.20 22:06:21: No řekněme,že tímto příspěvkem se ukončilo naše "přátelství".Po
kud ti stojí propagace "vlastních" výrobků za tyhle řeči,o kterých nemáš ani ponětí,tak prosím.Já jenom vím,že jste nabrzdily o min. 10hp více,než je motor týhle konstrukce reálný dát a postavil jsem jich dost na to,abych věděl,že 115hp je optimum.Takže prodávejte zapalování,které přidá + 15hp...určitě to koupí dost lidí.
Místo psaní nesmyslů bys měl radši pracovat na tom,aby tě zase nepodrtila nějaká 1,3
-> MVM: porsche ale neni škodovka,...pokud někdo experimentuje s takto vysokým tlakem paliva a navíc tímto typem "škrtící" klapky na škodovce,tak budiž.Ale koupit Čínský tělesa,tlačit pumpou z Aliexpresu na 4bar a vstřiky z koncernu,tohle z motoru raketu neudělá...funkčnost takového vstřikování a karburátoru bude stále stejná.
Neporovnávám F1,ale funkčnost těchto věcí na škodovce,nebo podobné staré konstrukci....ten motor je konstrukčně tak zastaralý,že mu NASA technologie nepřinese téměř nic a až mě někdo přesvědčí o opaku,nemám problém.Já stejný motor osadil rozdělovačem a karburátorem,poté dal nepřímý 4x vstřik a zapalování na programovatelné ŘJ...výsledek stejný...můžeš mě to vysvětlit jinak,než že jsem kokot a nic neumím?...když ten motor má nějaký konstrukční parametry,tak je uplně jedno,jestli ho budeš přesvědčovat ŘJ o tom,že nemá brát ohled na vačku,ventily,sání,zdvih,
vrtání,ale má jet podle toho,co chce ŘJ...tohle mě snad tvrdit nechceš.
Karburátor a to i DCO/E umí jet v nesmyslném rozsahu otáček,umí směšovat téměř dokonale i s dif. určeným pouze na výkon a stejně do toho motoru dostaneš jenom tolik směsi,kolik dovolí ventil,ať karbecem a nebo vstřikem...až někdo vyrobí hlavu na 120-ku s přímým vstřikováním,tak to bude jiná a bude se moci začít kouzlit.
-> Petr Urban: no jo no,...asi brzda kam jezdím já brzdí špatně,přijeď jí ocejchovat.
Krásné je,jak se tady hned začne propagovat vlastní tvorba (já netvrdím kupte si karburátor a rozdělovač ode mě,...ale neutrácejte prachy za píčoviny,co nemají vliv) a tato nákaza se šíří i na lidi,o kterých jsem měl celkem slušné mínění,...no na to říci snad jen to,že pokud nebude nová sezona uplně stejná nebo horší,jako 2020,tak každý bude mít možnost se ukázat,jak mu zrovna ten jeho výtvor pojede...ale MČR kůli tomu začít jezdit nehodlám...bude to snadné,protože proti Vám bude stát neumětel s karburátorama a rozdělovačem
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
A proč vlastně někoho přesvědčovat,...každý ať kupuje co chce a o to lepší zábava z toho je potom pro mě
![2](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/2.gif)