skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
Na androjdu je to u me rozesrany jen nastojato. Nalezato ok... Asi to souvisi s rozlisenim displeje?
nevim, kam to napsat, ale na androjdu byl virt celkem OK a ted je hrozne rozhazenej do strany a spousta veci pres sebe, na chrome v PC, jak pise Bukaj, ale to jsou detaily... na tom mobilu to je najednou celkem nepouzitelne

-> Bukaj: Probíhají průběžné úpravy, takže to bude nějako dobu asi různě blbnout.
-> Bukaj:
...a je to jen v záložce "Fórum".
V "Auta", "Inzerce" atd je to v pořádku...
...a je to jen v záložce "Fórum".
V "Auta", "Inzerce" atd je to v pořádku...

-> StepaNoFUN 22.11.19 07:47:24: mam to podobne
Při použití Google Chrome (a jinak stejný konfiguraci všeho) teď zjištěno chování cca normální, iExplorer furt nic..
Na h@vno i na šířku, jen ne tolik...
Me to na mobilu taky blbne (řádky). Na vejsku. Na sirku je to OK.
-> U-Geen 21.11.19 19:24:52: Tak v práci to nejde pořád (rolovátka), stejně jako je rozhozený mobil a tlačítko pod logem také stále.
-> U-Geen 21.11.19 19:24:52: Doma s liškou vpohodě, ale v práci to dělalo. Tam máme W10 s IE.
-> U-Geen: Mě včera fungovalo a dnes už tak nějak nic.. a ani se nezruší "nepřečtenost" témat, co kterých jsem vstoupil "po schodoch", jak jsem si všiml..
Explorer..
Explorer..
-> Tuner#2 - zrušená registrace 21.11.19 15:20:40: mě to funguje ok. V jakém prohlížeči ti to nejde? Smazat cache jsi zkoušel?
-> Tuner#2: Jo, tohle používám, jen nevím, že (a proč) se tomu říká "rolovátka", když to nic neroluje...

Taky to mám pár dní v mobilu rozbitý. Po přepnutí do pc verze je to stejné jako dřív.
A budu volis přímo téma a nebo když zbývají jen ty co Tě nezajímají, tak dáš zrušit nectene.
-> Bukaj: ta černá lišta, klikneš a rozbalí se nectene
-> Bukaj 21.11.19 18:27:44: neříkej že to po tolika letech nepouzivas? Bez toho tady nejde fungovat...
Trochu mimo téma, ale vysvětlí mi tu už někdo, co jsou to ta rolovátka? Ideálně označit na printscreenu, abych byl konečně v obraze...
Děkuji
Děkuji

-> Tuner#2: mrknu
Mám takový pocit, že tu právě probíhá něco ve stylu "pro dobrotu na žebrotu" 

-> U-Geen: blbě fungují rolovátka. Kliknu na dané téma, ale stránka se nanečte, jen svítí modře rolovátko a musím kliknout před něj, aby se nečetlo téma co chci.
-> U-Geen:

-> dragon_cb_cz: nic tam nevidim a ta uvozovka taky nesouhlasi
-> Jumbo: Taky už jsem reportoval 

-> U-Geen: Jo a kryž už jsme u těch chyb, tak se pod Quickbarem objevil nějaký text, který tam myslím dřív nebyl.
-> U-Geen: sis vyrobil cssko specialne pro sebe? 

a nestěžujte si, u mě to vypadá takle :-) imgur.com/G16RcF4.png
-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.11.19 08:43:50: Já zas nechápu to šedé... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.11.19 08:43:50: Jak uz tu drive nekde padlo (jeste nez bylo cerne schema), bud jses smoula (modre) nebo mysomrd (sede)
Ja se hrde hlasim ke smoulum 

Taky pouzivam sedy schema. Nechapu, jak muzete pouzivat modry. Me se to vypaluje do stinice a pak vidim vodorovny radky ikdyz koukam mimo monitor... Staci, kdyz se sem pres ten modrej hnus musim zalogovat obcas na jinym compu...
-> Tom Troll 20.11.19 18:44:08: Nojo, kdybys to nenapsal, tak si toho vůbec nevšimnu. A i tak mi to vůbec k ničemu není...

-> Luky: To se dá vybrat v nastavení, to modrý témátko mi nesedlo 

-> Tom Troll 20.11.19 18:44:08: když koukám na ten tvůj obrázek tak tobě tam chybí i barvy, máš to nějaký v odstínech šedi 

-> Tom Troll: ono je i na mobilu, jen to vypadá jak obrázek

Pro komický efekt přidám, že na PC se tu objevilo malé nenápadné tlačítko které se dá mačkat a nic nedělá. 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.11.19 18:12:16: zrovna si sem jdu zanadávat
Na mobilu velký špatný, uvozovky neuvozovky

Taky mě to na mobilu nejede. Chrom ani opera
Pod logem je nějaký bug a na mobilu pořád špatné.
-> kraska98: ano, na mobilu problém přetrvává...
Taky to mám na mobilní verzi Chrome všude rozházené.-> Jumbo:
-> U-Geen: Ti to za chvíli zapíšou na seznam UNESCO a pak už tu nezměníš nic 

-> dragon_cb_cz: kabat jej novejsi nez podvozek :)
-> U-Geen: Chtěl jsem něco takovýho poznamenat, ale pak jsem si říkal, "třeba to má starej kabát, ale podvozek moderní, nepruď" 

-> Jumbo: do zdrojaku se bojim divat i ja, a to uz jsem videl vselicos. tech 15+ let nebo kolik je hodne znat :)
-> U-Geen: Kdysi jsem si říkal, že by mě ten zdroják Virtu docela zajímal, vzhledem k tomu, kolik je tu funkcí a všeho kolem... Pak jsem si řekl, že by mě to asi vyděsilo a i když jsem se dřív ve webech hrabal, tak tohle by asi bylo na mě moc... 

-> U-Geen: