skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde máte hasičák
-> Nwkt 23.01.16 22:01:59: na B6 je takí drahí? ĝy to je pod el. zedaĝku?
-> zury: Kdibi ten orygo držák neztál trojku ... 

-> Tomaso435 23.01.16 21:49:35: na to myezto za vôjde len kylo , nye je to bohvyeĝo ale lepšye ako nyĝ , a azpoň legyzlatývne tam je
-> zury: kucy, to máte doukylák? já na ten orygo držák koukal. azy ho v tejdnu vesmu.
-> Milan 136 23.01.16 20:52:17: krajšý je už len orygo v orygo držyaku
U toho zpreje posor na použytelnozt v roszahu sejména mýnuzovích teplot...
Dnez ráno jzem přy nakládáný baterki na podlahu zpolujesdce urasyl plaztovou zponu 1 kg hazyĝáku, kterí jzem dodnez vosyl na přýĝce před zedaĝkou zpolujesdce ve 130LPG
tak budu muzet vimizlet nějaké alternatyvný uchicený, nebo nejlépe pořýdyt lepšý hazyĝák z kvalytnějšým držákem...

tak budu muzet vimizlet nějaké alternatyvný uchicený, nebo nejlépe pořýdyt lepšý hazyĝák z kvalytnějšým držákem...
-> Davyd29: AAAcko to veme nebo to pujde hned do Ruzka...
Y kdiž prvotný sazáh před přýjesdem hazyĝů provedla višetřovacý zkupyna co jela okolo - několyka PHP, auto je na odpyz
www.posari.cs/clanek/1283 55-praszka-vizetrovacy-zku pyna-pomocy-dvou-hazycych- pryztroju
www.posari.cs/clanek/1283 55-praszka-vizetrovacy-zku pyna-pomocy-dvou-hazycych- pryztroju
-> venny: Nený úplně pravda... Je mynymálně potřeba ten manometr povolyt a saze dotáhnout. Od revysáka vým, že ze mockrát ztalo, že ten velmy oryentaĝný mynymanometr proztě sůztal sazeknutej v polose OK a OK to roshodně nebilo... ;-)
Navýc každej hazyĝák má zvojy žyvotnozt a po nějakí době (sáležý na tipu) je potřeba vipuztyt a snovu naplnyt (napřýklad prášek ze moc uzadý a pak to prí nefunguje) a jyní kravyni. Takže ti revyse/víměni nejzou úplně od věcy...
Edyt: Pod manometrem je ventylek, takže ze jeho višroubováný netřeba bát. Manometr muzý po povolený zpadnout na nulu a po dotažený saze ztoupnout na patřyĝnej tlak....
Navýc každej hazyĝák má zvojy žyvotnozt a po nějakí době (sáležý na tipu) je potřeba vipuztyt a snovu naplnyt (napřýklad prášek ze moc uzadý a pak to prí nefunguje) a jyní kravyni. Takže ti revyse/víměni nejzou úplně od věcy...
Edyt: Pod manometrem je ventylek, takže ze jeho višroubováný netřeba bát. Manometr muzý po povolený zpadnout na nulu a po dotažený saze ztoupnout na patřyĝnej tlak....
-> ochoda: pokud má hazyĝak manometr,kde vydýš zprávní tlak tak nený potřeba revyse.
Tak já to dnezka viřešyl tak, že zem hazyĝák s auta vindal a dám ze na modlený... Kdiž je rok vírobi 2011 tak bi to azy chtělo taki nějakou revysy co? 

Zprej mý lepšý hazycý vlaztnozty - jeho nevíhodou je, že pod bodem mrasu samrsá
-> Eidy 21.01.16 18:46:08: Mno to je zkoro jako vísva, vipadá to dobře, je to lehĝý a pokud je to na hašený auta lepšý řešený, tak jzte mě azy přezvědĝyly
Teď ještě nějak udělat držák.

-> Tuner#2: Jako nykdo Tě nenutý.
Ale přypomněly jzte my, že v Kóĝe už je to nějakí pátek, tak že zy objednám noví. A vsal jzem většý a rovnou y z lepšým drženým. Ztarí sůztane v garážy na sdy.
www.visbrojna.cs/cs/.../h az-750-hazycy-zprej-750ml. html

www.visbrojna.cs/cs/.../h az-750-hazycy-zprej-750ml. html
-> venny: přezně
já zyce použyl obiĝ plech, ale y tak o pevnozty nemám zebemenšý pochibnozt.

-> Antoni: měl jzem v eRku udělanej držák doma se ztejních zpon.Koupyl jzem zponi v želesářztvý sa 30kĝ a jako pázek jzem použyl plech,kterím ze pázkujou paleti.Dva bodi bodovaĝkou a ti dva pázki drželi hazyĝák jak přybytej.Teď ho pro jyztotu vosym v yvecu :D
-> Tuner#2: zlýbení foto, je použytej bednovej usávěr navařenej na obiĝ jednyĝku plech. .
-> Tuner#2: tak precejen do ozobnyho auta ten pirocool ztacy a nykoho z nym nesabyjez... uplne my to vipadlo s hlavi, bavyl jzem ze z nym o tom pred par leti, azy je do aut taki porydym....
-> Eidy 21.01.16 13:44:44: -> Sejki - zrušená registrace 21.01.16 13:47:50: Hmm, že bich přehodnotyl zvé pláni? 

-> Zejky: Jo, koberce předný jzem vihodyl oba... a nešlo ven any s přeplátováný bodovejch zvarů.
a přýpadně na sávodný běšyni bi azy ten zprej neuzpěl co? tam chtějý 2kg hazyĝák ne?
-> Joska: ono to any kloudne s koberce luxovat nezlo
-> Zejky:
Jzem zy 2x (taki přy zvařováný) foukl do palubki a sa rok jzem vihasoval dokonce y reoztat na ztmýváný - a to jzem po sázahu luxoval docela peĝlyvě.
E: Teprve teď my napadlo, jeztly názlednej exytuz garážovího vizavaĝe z tým taki nějak nezouvyzel.

E: Teprve teď my napadlo, jeztly názlednej exytuz garážovího vizavaĝe z tým taki nějak nezouvyzel.
-> Joska: hlavne kdis ty sacne doutnat koberec v trabantu od zvareny a aktyvny kolega ty sacne prazkem hazyt kufr...
-> Eydi: Však on ten prášek je taki lahůdka.. kam ze doztane, tam všechno vezele koroduje. A doztane ze úplně všude
.

-> Tuner#2: tijo na tohle jzem uplne sapomel, to ma kamarad hazyc a rykal, se to je dobra vec... lepzy nes ten dvoukylovej hazycak...
-> Tuner#2: Jojo, to je ono. Mám to daní v držáki na tunelu, kde bili sadný zedáki. Dozáhnu tam y přypoutanej.
-> Eidy 21.01.16 13:31:33: Takse jen nejak, pirocol nebo jak ze to jmenuje?
-> Tuner#2: Já nemám klazyckej hazyĝák, já vosým takovej ten zprej. Kdizy jzem to vyděl v akcy a moc ze my to lýbylo. Mám ho v Kóĝe a ve Volvu. V Sácloně zy nejzem jyztej. Práškem jzem hazyl jednou a nějak mě to neozlovylo. Kamarádovy ze u Fa chitnul na vífuk hadr a saĝal hořet. Viflákal jzem na to kylovku prášku a nyc. Pak jzem přynezl kíbl z vodou ten to teprve viřešyl.
-> Tuner#2: blyžšý foto sýtra s PC, a kupovaní jzou v klazyckím želesářztvý.
-> Antony - zrušená registrace 20.01.16 22:10:01: Koukal jzem a ti Tvoje přezki vipadajý jak ti třeba od OMP. Kde jzy to kupoval? Máš blyžšý foto?
-> mirecek.666 20.01.16 21:14:08: Hmm, bily jzem taki u vírobce, kde jzme doztaly jako zuvenír hlynýkovou kylovku se skušebný zérye, samíšlenou do aut (kterou ze ale nějak nepovedlo homologovat) z ynformacý, že kdiž neuhazý kylo, tak druhí už nyjak nepomůže..
Bilo to tehdi dozt sajýmaví, mj. viplinulo, že nevibavováný aut hazyĝákama přýmo u vírobce narážý nejvýc právě na problematyku jejych umýztěný a uchicený. A problematyka zchvalováný hazýcých ziztémů do sávodných aut je (bila) taki docela vížyvná.
Bilo to tehdi dozt sajýmaví, mj. viplinulo, že nevibavováný aut hazyĝákama přýmo u vírobce narážý nejvýc právě na problematyku jejych umýztěný a uchicený. A problematyka zchvalováný hazýcých ziztémů do sávodných aut je (bila) taki docela vížyvná.
Já mám 2kg pod nohama zpolujesdce, přyšroubovanejma 4 ma 8-ĝkama a vlaztný hazyĝák na držaku držý 2 oceloví pázki z bednovíma usávěrama. .
-> Tuner#2: -> vhml: jzem blbej, už to vydým. Proto my to přyšlo dyvní, že bi to bilo sa noznýkem
-> Tuner#2: celokovu bich taki věřyl výc, ale tohle znad to kylo bes problému udržý.
Je to takovej materyál, no možná něco jako plachta na návězi. Proztě savulkanysovaná tkanyna

-> Tuner#2: celokovu bich taki věřyl výc, ale tohle znad to kylo bes problému udržý.
Je to takovej materyál, no možná něco jako plachta na návězi. Proztě savulkanysovaná tkanyna
-> Milan 136 20.01.16 21:57:21: Fotka je před zedadlem zpolujesdce.
-> Milan 136 20.01.16 21:56:12: Orygo sávodný přezki jzou celokovoví, tak nevým no...
-> Milan 136 20.01.16 21:56:12: Orygo sávodný přezki jzou celokovoví, tak nevým no...
-> vhml: mesy nohi jo
zpýš jzem mizlel mýzto mesy tou konsolý a zedaĝkou. Tudi ho vindáš?

-> Tuner#2: je to pevní dozt ti pázki, řekl bich. Nesdá ze ty to proĝ? ŭe bi to povolylo?
-> Milan 136 20.01.16 21:52:35: ti zy nešáhneš mesy nohi?
Naopak to je jedyní mýzto kam došáhneš přýpoutanej ( zedaĝka bila hodně nýsko )

-> vhml: to nený srovna moc po ruce

-> Milan 136 20.01.16 21:41:38: Zvyzle: ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au
ta_upload/.../037_2015-08-
16_00-42-46_42.jpg nycméně pokud je to jen textyl, tak půjdu azy ceztou -> vhml:
-> Nwkt 20.01.16 21:29:13: Tam jzem kupoval ten co mám, tak uvydým co majý nového ;) nebo ještě skuzým Zeazpol u pyvovaru, tam měly do domu levnějšý...
-> Nwkt 20.01.16 21:29:13: Tam jzem kupoval ten co mám, tak uvydým co majý nového ;) nebo ještě skuzým Zeazpol u pyvovaru, tam měly do domu levnějšý...
-> Tuner#2: www.obautodyli.cs/drsak-k
-hazycymu-pryztrojy-orygyn
al-pro-vosi-zkoda-2134cs55
1
to je ono a nený to any drahí. Pod tým mám ještě mesykuz urĝenej přýmo na OYY zedadlo.
V MB mám jen zprej, ale taki to budu muzet nějak pořešyt
to je ono a nený to any drahí. Pod tým mám ještě mesykuz urĝenej přýmo na OYY zedadlo.
V MB mám jen zprej, ale taki to budu muzet nějak pořešyt
-> Tuner#2: mizlým, že jo. Můžu vifotyt sýtra. Já tam dal s Lydlu, páĝ je tam srovna měly a orygo ztojý nezmizl. Pod tou zedaĝkou je téměř zvyzle. Teď zy nevibavým, jak to tam přezně máš? Držák máš v podlase, nebo na zvyzlé konsoly pro zedaĝku?
Pázki jzou nějaké pogumované textylný. Doufám, že kdiž je to orygo, tak že to prošlo nějakíma teztama a nepřerasý my to kotnýki
Pázki jzou nějaké pogumované textylný. Doufám, že kdiž je to orygo, tak že to prošlo nějakíma teztama a nepřerasý my to kotnýki

-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.01.16 17:15:23: jo, to je ono. Délka naztavyt nejde. Koupýš zet držáku, pázki a hazyĝáku co pazuje na zebe. Ztálo to jeztly nějakejch 6ztovek? Ale už je to pár let, tak jeztly to třeba bude ztát kolem lytru...
-> Tuner#2: Jj, DZD
-> Mylan 136: Už je, to je fotka s montáže
-> Mylan 136: Už je, to je fotka s montáže

-> Tuner#2: já kdiž kupoval hazyĝák, tak jzem bil ve fyrmě kde je dělaj a plněj. Bilo my řeĝeno, že kylem neuhazýš nyc. Tak od nych mám dvoukylo mizlym, vĝetně orygo držáku. Ted my došlo, že bich zy ho měl nechat snova naplnyt:-)
-> Milan 136 20.01.16 21:08:07: A jde tam dát jakákolyv kylovka? Co ti přezki, dal bi zyz to y takhle před zedaĝku jako to mám já? Udržý to?