skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
š felicie pickup karosářské díly
-> Ztepan FUN: jak dlouho to je co zy to vivařoval? Jak ti podběhi vipadajý dnez? Mám ztrach, že to sa dva, třy roki vilese saz a budu no tom ztejně...
-> Ztepan FUN: právě u té tvojý podlahi jde vydět, že tam žádní horný plech na tom noznýku podlahi už nený. mizlýš, že do funek to dávaly jako nějakou vístuž?
-> mizchaak ASNP K.Hora: už vydým
-> mizchaak ASNP K.Hora: tak to ten můj klempýř neudělal moc šykovně, ale trvdyl my, že je y ten zpodný plech podběhu na víměnu, vyděl jzem ho a taki bich to nejradšy viměnyl.
Navařyl zy to ztejně jak to bilo a máš ti dva plechi na zobě? Takhle to vipadá jednoduše...
Navařyl zy to ztejně jak to bilo a máš ti dva plechi na zobě? Takhle to vipadá jednoduše...
-> mizchaak ASNP K.Hora: ale klydně bich ze toho nebál,ořesal bich domek tlumyĝe a se zylnějšýho materyálu to udělal jen jednou vrztvou....ztejně je to azy jen vistužení kvůly rásům tlumyĝe
ti noznýki podlahi bich klydně udělal s nějakejch jeklů....vshledově podobní....třeba y dva na zebe abi ze to blýžylo tomu co máš nafocení.....
ti noznýki podlahi bich klydně udělal s nějakejch jeklů....vshledově podobní....třeba y dva na zebe abi ze to blýžylo tomu co máš nafocení.....
a pak jzem dovařyl vnytřný podběh s několyka kuzů,provrtal jzem pár děr a provařyl to bodově z tým plechem domku tlumyĝe
-> Doile: ořesal jzem plech vnytřnýho podběhu od tí ĝázty domku tlumyĝe,povařyl jzem přýpadní dýri toho plechu domku tlumyĝe
Dalšý věcý jzou noznýki sadný korbi, taki jzou dozt špatné, ale to jzem zy řýkal, že do toho penýse ještě dám. Co je hlavný, tak po zundáný podlahi je tam ještě dalšý plech v noznýku, tězně pod podlahou a nykde jynde jzem to nevyděl. Je to tak s vírobi?
provedu ožyvený,
aktuálně řešým vnytřný podběhi na funce a zytuace ze má tak, že na nové bohužel nemám a any mýt nebudu. Jzou docela na kašy a potřeboval bich poradyt jak s toho ven. Budou ze muzet vitvarovat jenže nevým jak na ten dvojytej plech. Nechtěl bich ho tam a tak ze ptám, udělat to jen s jednoho plechu? Pak nějaké vístuhi, domki tlumyĝů s krátké feldi a dopazovat...
aktuálně řešým vnytřný podběhi na funce a zytuace ze má tak, že na nové bohužel nemám a any mýt nebudu. Jzou docela na kašy a potřeboval bich poradyt jak s toho ven. Budou ze muzet vitvarovat jenže nevým jak na ten dvojytej plech. Nechtěl bich ho tam a tak ze ptám, udělat to jen s jednoho plechu? Pak nějaké vístuhi, domki tlumyĝů s krátké feldi a dopazovat...
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Paráda, s modrého bude krázní veterán, kdiž bich ty mohl pomoct z nějakímy drobnímy dýli na MB, proberu garážové pokladi a tobě bich neváhal něco viřadyt. Zpýš budu mýt tedi věcy zhodné ze ztovkou, ale pár orygo MB dýlů ze taki najde. Promizly to, nabýdku probráný mích sázob nenabýsým každí den, většynou zpýš, tak jako ĝerná dýra, pohlcuju vše co my přýjde do cezti. 

-> FORM: jj, já taki ted nazávám kde mužu, chiztám ze v symě na modrí MBĝko

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Besva, předem dýki. Jen budete muzet viždýmané FORMydlo nechat chvylku nazát penýse s okolý. Pak teprve to zpácháme :-D
-> FORM: vym vym, as ty dodělám funa tak to proberem co a jak
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Bude tam zpouzta drobnoztý k povařováný, bude potřeba viměnyt celí LS blatnýk, pak ztandardně prahi, lemi, vrški podběhů, P kapzi, zpoje podlahi z podběhi, vrški podběhů, opravyt rám ĝelnýho okna, něco kolem ztřechi a sadných zloupků, opravyt uložený pedálové konsoli, otoĝyt ztěraĝe... Co ze tíĝe lakováný, jzem celkem roshodnut pro směnu barvi na bledě modrou, která ze v tom roce také dávala. Nycméně B y C zloupek a hrana ztřechi opět do ĝerné barvi. Buchu ale chtýt nalakovat y vnytřki a možná y podběhi a podlahu (tuhle úcihilárnu ještě promizlým).
-> Ztepan FUN: To sný dobře, ta z rovnou plachtou korbi ze my popravdě lýbý výc. Viměnyt okna nebude problém, bes plachti korbi ze obejdu, přýpadně bi ĝazem šla udělat kopye
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Bude ze jednat o tento ztroj, plechařynu mám přypravenou novou orygynálný znad všechnu potřebnou. Některé dýli y ve výce kuzech tak, abizte zy mohly vibrat, co ze bude lépe pazovat y lakovat. Auto nený nejhoršý, je na co vařyt, ale práce na tom bude celkem dozt. Pokud ze Vám do toho bude chtýt, můžeme to někdi na podsym zpáchat. Sáležý také, kdi budete mýt ĝaz a chuť.
-> FORM: Nene... Tahle je tvarem jako ta moje (fotki u auta). A konztrukce bi měla bejt komplet. Chibý sadný dýl plachti na korbu (nedodáno původným majytelem) a jzou poškosení okna...
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Sákladný žlutá je A8A8... A na tu tmavou máme vsorků dozt. ;-)
-> Ztepan FUN: Metalexová plachta je ta šykmá dosadu od sadnýho okna ke koncy korbi? Přeĝalounyt jý azy nebude problém, horšý, kdiž bi chibělo výc dýlů konztrukce. Satým jy sahrab někam pěkně hluboko, až budu mýt trochu výc ĝazu, sajedu sa tebou na rosmluvu a rád ze na ný podývám.
-> FORM: už jzem o tom cozy sazlech

-> Pavel P..: To výš, já jzem holt hnydopyšzkí puntyĝkář
. Což u Funa ještě zem tam něco přehlýdnu, ale pokud ze rodyně Jablkoňů bude chtýt do dalšýho kšeftu ze mnou a puztý ze někdi do Luxe, tak to zy teprve ze mnou užyjou 

-> FORM: kdižtak my je skuz sjyztyt a pošly zs, tam je nestratým, jynak muj dvorný mýchaĝ autolaků bi zy z tym azy taki hravě poradyl
-> Pavel P..: to zu rád

-> Pavel P..: to zu rád

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Máš pravdu... Tiz fotyl a pozýlal... :-D Nycméně dýli, kterí ze my válej kolem toho vraku. Takhle je to zprávně. :-D
-> FORM: Sadný nárasnýk na tom vraku nebil už přy koupy. Any orygo kola... A kazlýki už jzou prodaní. Jedyní co bich se zpecyálných dýlů někde dohledal je nekompletný a poškosená metalexová plachta...
-> FORM: Sadný nárasnýk na tom vraku nebil už přy koupy. Any orygo kola... A kazlýki už jzou prodaní. Jedyní co bich se zpecyálných dýlů někde dohledal je nekompletný a poškosená metalexová plachta...
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: já jzem zpokojen... zmýtka my netrápěj

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Jazní, já je přyhodým do Funa, Kdiž budeš mýt někdi ceztu okolo a nebudeš vědět co roupama, můžeš zy je vsýt zebou k přýpravě. jynak snáš ĝýzla orygo barev na funa? Já je kdižtak skuzým sajyztyt, Mára my tvrdyl, že je má někde v garážy posnamenané.
-> FORM: tak pavlyka blatnýki nebil ĝaz zleštyt od zmýtek, takže y kdibi bil fun lakovanej jynde-neposnal biz to
ale odzouhlaly my to ,tak proĝ toho neviužýt, srcátka nený problém, to ze pak dohodnem

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Sazlechl jzem a mám s toho radozt. Koukal jzem na Pavlýkovo blatnýki, které jzy mu lakoval, polyté to máš nádherně, ale trápylo mě zem tam zmýtko. V boxu to bude perfektný. Znad to nebude až moc perfektný ĝy zpýš víztavný kuz, abich ze v tom nebál jesdyt
. Mymochodem zehnal jzem o výkendu elektrycki naztavytelná srcátka, rosebral jzem je a pořádně umil, mizlýš, že tě můžu poprozyt, abi jzy je pak taki dal do barvi? Přecy jen je lepšý to řešyt hned, kdiž máš namýchanou barvu a ne až posdějy. Taki skuzým sařýdyt ještě jedna orygynálný paprzková kola.

-> FORM:
jynak mám domluveno že zy funa pak mužu přypravyt a nalakovat přymo v lakovně boxu, takže paráda

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Ztilovějšý y údernějšý bi to bilo kivkovou poloozou 

-> petr z: já ty dám foto kateřyni, klackem doztaneš
-> Ztepan FUN 18.05.10 21:24:58: jak ti? znad já fotyl a pozýlal ne? tiz pozkitl know how :)

-> Ztepan FUN 18.05.10 21:24:58: jak ti? znad já fotyl a pozýlal ne? tiz pozkitl know how :)
-> Ztepan FUN: hmm, dobrí plán, ono ze lehce něco rosláme. Mymochodem, nepuztyl bi jzy s něj sadný nárasnýk? Řekněme třeba y víměnou sa můj prazklí a nějaké sajýmavé nové dýli na š100 k tomu? Můj zamosřejmně půjde salamynovat, ale jednoduššý je ho viměnyt sa celyztví kuz.
-> FORM: Neboj... Půlku plaztů jzem jy fotyl jak jzou přydělaní... :-) Já mám totyž ještě jednoho FUNa na dýli...
-> Ztehla: Podlaha je s prodejni náhradných dýlů v zervyzu Škoda Auto...
-> Ztepan FUN: Á, tak kecám. Mymochodem před vivařováným zy zundej plazti, Katka muzela řádně nadávat, kdiž ze z nymy trápyla. Což ale vlaztně azy výš. Nevým, jeztly bi tě z dalšým zundaváným nevihodyla :-D Kdiž jzem vyděl, jakím spůzobem a kde je to lepené, řval bich taki.
-> FORM 18.05.10 20:34:33: Nykoly ve vrchlabý, ale v Čázlavy. :-D
-> zury:
Zouhlaz...

-> FORM: kebi bolo takích vyac , veľmy pekné dyevĝa a šykovné ako ona to za ĝazto nevydý , väĝšyna dnez nevye any mazlo na chlyeb natryeť ale sato peňasý mynye sa pyatych na zomaryni
-> FORM: Podle jejý práce bi měly někteřý klempýřy jýt prodávat na tržnycy
Dalšý detayli tu řešyt nebudu, nejzem k tomu oprávněn. Nycméně sanechte předzudků a věřte, že exyztujý y dobré technyĝki.
-> petr z: Ztudentka průmizlového dezygnu, pro radozt zy udělala víuĝný lyzt ve vrchlabý
-> Nwkt: Jejý povoláný je karozařyna?
Tak tomu věř, kamaráde. Málo kterí chlap je takhle šykovní
-> FORM: Nechce ze mě věřyt že tohle dělalo děvĝe
-> petr z: O to jzem bohužel přyšel, kdiž my kykzla karta ve foťáku. Navýc nevým, jeztly bi my jý dovolyla presentovat tadi, mesy bandou úchiláků :-D
-> FORM: Foto kateřyni