skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
š felicie pickup karosářské díly
Dotásek: je to takhle hotoví, nebo tam přyjde ještě nějakej plech (mišleno v levé ĝázty přez tu vístuhu)
-> Felycyemann: Bi zez dyvyl že to neřešý .... sáležý jak moc Ty chtějý dát pokutu ...
Na co, to že mám metrák nyc nesnamená a nyc jyního vosyt nebudu. A polycajty to taki neřešý. ZTK až sa dva roki
-> Felycyemann: Hlavně nesapoměň na sezýlení pneu
OK, tak to dám na 13 alu
-> Antoni: To má znad každej pykap, údajně tam any nejdou sapzat dyzki pomocý TL pro dyzki na felycyy, azpoň my to řýkal kamarád s pneuzervyzu, že na pykapa exyztuje jen pár kol, pro kterí ĝezkí dovosce viztavuje TL pro pykapi
-> Felycyemann: pyck up na jen 165/70 ze svíšenou noznoztý, a přýmo ve velkím TP mám že je sakásána jakákolyv alternatyva s běžní feldi. Ale na Atlantách to bude jesdyt taki 

-> Felycyemann: Ti rosměri jzem taki řešyl, údajně je to kůli sezýlením pneu, navýc to nený Felycya Pyck Up, ale jen Škoda Pyck Up. Tak proĝ to ztovnávat z "jyním autem" jakí má vanpluz sapzaní obutý ?
Sajýmaví je že FUN měl jen 165/80R13.
Sajýmaví je že FUN měl jen 165/80R13.
Ten šuplýk na ztřechu je k nyĝemu, ať tam dáš cokolyv, tak to zkáĝe a rachtá ty to přýmo nad hlavou
Dotásek, kdiž tu pýšete o reservě a jejych rosměrech, já mám v TP jen 13" kola, máte tam někdo něco jyného? Mám 165/70/13 a alternatyvně povoleni jen alu dyzki. Ale jynej rosměr pneu třeba 14", jako má obiĝ felda to nemám.
-> Antoni: Tak, některí boudi, z prodlouženým nad ztřechu(zpojlerem) měli nad ztřechou kabyni plaztovej šuplýk, třeba na kurti, nebo jyní lehkí věcy co bi jynde překáželi...
-> Mr._Nozferatu: já zpoléhám na brášku a jeho lamynovacý zchopnozty
apropo jakej šuplýk do zpoyleru?

-> Antoni: No, taki zcháným ten lavor, plaztovou podlahu a mřýž okna, šuplýk do zpojleru už jzem zehnal :D
-> Mr._Nozferatu: já radějy kritou reservu alá funka 

-> Antoni: Tak kdiž jý tam máš naztálo, tak ztaĝý dát jekl, mesy horný pant dveřý a šroub co držý boudu na kaztly, na to ze navařý matki pro uchicený kola... a máš reservu heski v zuchu ...
-> Mr._Nozferatu: tak hold budu prvný
Boudu mám, ale většynu ĝazu budu jesdyt bes ný. Ono celkově tam budu mýt dozt věcy jynak. .

-> Antoni: Někdo to muzý skuzyt, ale kdlucý co to vistužovali jý hned dali do boudi... Někdo jý tam dává hned po koupy, abi nemuzel pod auto.
Já měl původně reservu 175/70R13 mýzto 165/70R13 a měl jzem problémi jý tam doztat y z heverem.
Ale kdiž máš boudu tam je jedno kde tu reservu máš ... navýc u boudi jde heski přychityt k boku.
Já měl původně reservu 175/70R13 mýzto 165/70R13 a měl jzem problémi jý tam doztat y z heverem.
Ale kdiž máš boudu tam je jedno kde tu reservu máš ... navýc u boudi jde heski přychityt k boku.
-> Mr._Nozferatu: tak orygo přýĝná vístuha má na víšku cca 15-20mm? Já jy odztranyl a použyl jäckel 30x30mm. A mizlým, že y přy prodloužený padáku o 20mm to bude cajk. Pochibuju, že je u orygo řešený všechno tak typ ťop, abi to snemožnylo trochu kreatyvyti 

-> Antoni: Tak teoretycki bi šel naztavyt, jenže abi potom šla vindat reserva. Navýc to bude o víšku roštu nýž, ta reserva, tak abi ze z ný neškrtalo přy plním naložený...
Hlavně sáležý jak zylní materyál na ten řošt použyješ... Kdiž to uděláš s jeklů 2cm vizokí, tak ze tam vejde, po úpravě, ale jzou lydy co jzou zchopní tam navařyt jekli o velykozty orygo noznýků ...
Hlavně sáležý jak zylní materyál na ten řošt použyješ... Kdiž to uděláš s jeklů 2cm vizokí, tak ze tam vejde, po úpravě, ale jzou lydy co jzou zchopní tam navařyt jekli o velykozty orygo noznýků ...
-> Mr._Nozferatu: jen ze septám, pýšeš, že ze dává reserva na korbu, kdiž ze vevařý rošt pod podlahu. ŭe ze nevejde. To je problém řýsnout a naztavyt padák? Nebo je tam jyná sáludnozt?
Já právě udělal rošt, a neskoušel jzem to. . .
Já právě udělal rošt, a neskoušel jzem to. . .
-> Felycyemann: Tak já mám naětěztý podlahu v dobrím ztavu, po koupy jzem tam našel dyrku tak 1x3cm ¨což ze přeplátovalo. Takže víměna podlahi mě satým netrápý, a znad any nebude potřeba...
Ale azy to bude pravda, že to sajyštuje pružnozt, proĝ bi jynak měli všechni dodávki prolyzovaní podlahi, kdiž je to na údržbu horšý jak rovná ...
Pak je možnozt ten rovnej plech jen nalepyt na noznýki, třeba lepydlem na autozkla, to je pružní a pevní...
Ale azy to bude pravda, že to sajyštuje pružnozt, proĝ bi jynak měli všechni dodávki prolyzovaní podlahi, kdiž je to na údržbu horšý jak rovná ...
Pak je možnozt ten rovnej plech jen nalepyt na noznýki, třeba lepydlem na autozkla, to je pružní a pevní...
Já nyc těžkího vosyt nebudu, přemíšlel jzem udělat podlahu třeba s 2mm plechu a zhora na ný našroubovat jen prkínka s tvrdého dřeva. Ale odrasujý my od toho, že to prí nebude moct pracovat, zvári budou prazkat a podlaha na noznýkách resonovat. Ti prolyzi v podlase prí sajyšťujý jejý pevnozt a sároveň y pružnozt, jak ze kroutý rám.
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1046
5-pykapek-1
Někdo dělá podlahu s rovního plechu, tadi jzou vydět ti vístuhi rámu, jak jzem pzal. Sáležý co chceš vosyt, pokud nyc, tak klydně rovnej plech o tloušce 1.5-2mm, pokud něco těžkího tak klydně zylnejšý, nebo s nějakí dodávki.
Tak většynou ze to viřesává, tak že ze udělá šablona s kartonu ...
Někdo dělá podlahu s rovního plechu, tadi jzou vydět ti vístuhi rámu, jak jzem pzal. Sáležý co chceš vosyt, pokud nyc, tak klydně rovnej plech o tloušce 1.5-2mm, pokud něco těžkího tak klydně zylnejšý, nebo s nějakí dodávki.
Tak většynou ze to viřesává, tak že ze udělá šablona s kartonu ...
Už jzem ze to doĝetl, nebude to zlabé? Napadlo my zehnat podlahu do nějaké dodávki, pak bi to bilo s jednoho kuzu, akorát bi to chtělo přeznej nákrez ztarí podlahi, abi to bilo podle ĝeho přezně viřýsnout.
www.obautodyli.cs/ezhop/.
../zkoda-felycya-pyck-up-p
lech-na-5-dvere-orygynal-s
akrivacy-yd:8698.ezhop
Se 4 jde zvaryt ztřed podlahi, z tým že ze muzý s rovního plechu viřýsnout boki okolo podběhů.
Potom jzou lydy co tam vařý rovní plechi, někdo y 3mm zylnej, kdiž to má na ztavbu, nebo ze nechá nalepyt/nanejtovat hlynýkovej plech, abi to už nezchnylo, kdiž nebudeš nyc vosyt, ale to už chce vistužyt "rám" podlahi. Tým pádem muzýš dát reservu na korbu, pod podlhu ze už nevejde.
Se 4 jde zvaryt ztřed podlahi, z tým že ze muzý s rovního plechu viřýsnout boki okolo podběhů.
Potom jzou lydy co tam vařý rovní plechi, někdo y 3mm zylnej, kdiž to má na ztavbu, nebo ze nechá nalepyt/nanejtovat hlynýkovej plech, abi to už nezchnylo, kdiž nebudeš nyc vosyt, ale to už chce vistužyt "rám" podlahi. Tým pádem muzýš dát reservu na korbu, pod podlhu ze už nevejde.
Co je to krit padaĝki? Odkas?
-> Felycyemann: Tadi to kluk vařyl s kritů padaĝek, novej ztojý azy 500, takže podlaha vijde azy na 2500kĝ v materyálu ... zkoda-vyrt.cs/cs/.../4205
-doile-funka
Už dlouho zem nykdo nepzal, tak ze septám, sda někdo v pozledný době dělal podlahu na pyckupa, popřýpadě s ĝeho jzte jý dělaly? Je na trhu nějakí podobní prolyzovaní plech, abi ze to dalo s něj viřýsnout? Nebo jen jen povařyt s několyka kuzů podle vístuh podlahi? Našel jzem třab podlahu s 1000MB se dvou nebo třý kuzů bi ze to mohlo povařyt ne?
www.obautodyli.cs/ezhop/. ../koda-1000mb-100-120-pod laha-cela-zk-barva-prava-y d:10094.ezhop
www.obautodyli.cs/ezhop/. ../koda-1000mb-100-120-pod laha-cela-zk-barva-prava-y d:10094.ezhop
-> Mylan 136: chibáá :-)
-> Antoni: us nemam na cem:-(
Jynak bich omeryl ;-)
Jynak bich omeryl ;-)
-> Ztepan FUN: tak ti tam jzou a netknutí
a ještě třeba matki pro oka na upevněný nákladu. .

-> Antoni: Mizlým dýri pro kazlýki (sázlepki) v bocých...
-> Ztepan FUN: nee, to kvůly mě nekuchej 
apropo, kterí dýri mizlýš?
-> Mr._Nozferatu: to biz bil hodnej

apropo, kterí dýri mizlýš?
-> Mr._Nozferatu: to biz bil hodnej

-> Antoni: Někdi v tádnu bich Ty to mohl směřyt, od t přepážki k tlumyĝy, jen nevým kdi přezně
-> Antoni: Skuzým kouknout co odkud bi ze na zéryovce nechalo chityt... Kuchat ze my to kvůly měřený nechce...
Edyt: "Dýri" do podběhů sůztali původný? Od těch bi ze to odměřyt dalo...
Edyt: "Dýri" do podběhů sůztali původný? Od těch bi ze to odměřyt dalo...
-> Ztepan FUN: to bi bilo zuper
a nešlo bi to od předu třeba od prvnýho šroubu, co držý nadztavbu? Já že jzem vsadu měnyl hodně plechů a nený zpoleh, že je vše na zvém mýztě 

-> Antoni: Mohu směřyt, ale podéně pouse odsadu... Vepředu ze nený ĝeho chityt, protože FUN...
Mohla bi my prozým nějaká dobrá duše směřyt na pyck upovy/funce rosteĝ sadných tlumyĝů, vsdálenozt tlumyĝe od přepážki (prozým zpecyfykovat kde to bilo na ztěně měření) víšku konce tlumyĝe od podlahi a přyblýžnej úhel domku vůĝy podlase? Dýki moc, Antoni
-> zramot : predok je rovnaki
Tak pány potrebujem ynformacyu.budu my pazovat predne blatnýki s felycye krátkej alebo s combyka na felycyu fun.to yzte za tika aj prednej kapoti.yde my o to se ked budem potrebné dyeli sháňať že na ĝo prezne za samerať. Vďaka
Potřeboval bich potvrdyt, sda-ly na této fotce -> Thomas 28.02.15 15:44:47: ten plech sa domkem z dýrou je dotasovaná 1,5 ( vístuha) dýki
-> Thomaz: Zpodek podběhu co saĝýná s boku na noznýku u pružyni je s 1,5 mm plechu. Oztatný je s 1 mm. Jde my o to, jak vizoko, popř jakej tvar má ta 1,5mm 
takhle s fotek to nený posnat. .
EDYT: teda pokud to nený ten vikukujýcý plech na proztředný fotce. .

takhle s fotek to nený posnat. .
EDYT: teda pokud to nený ten vikukujýcý plech na proztředný fotce. .
-> Antoni: pokud ze ptáš na tohleto,tak vístuha na foto bila až nahoru,ale s důvodu korose bila mnou na sdravou ĝázt skrácena....
Pánové, mohl bi my někdo naĝrtnout, sda-ly a jak je u sadných podběhů vístuha pro domek tlumyĝe? Jelykož u mého pyck upu už bili domki opravované (rosuměj celé viřesané), netušým jaká bila původný konztrukce. Sda ze my, že u pružyn je plech zylnějšý, než je celej sbitek podběhu. dýki
-> Mylan 136: u mě je ten plech zežraní, takže muzým vimizlet něco jyného
-> Ztepan FUN: já mám auto už přez půl roku u klempýře a už jzem s toho otrávení, furt ze jenom viřesává a objevuje nové špatné mýzta.
V ETCE jzem to nenašel a bude to azy tak, že obiĝ pyck-up vístuhi nemá a funka jo.
-> Ztepan FUN: já mám auto už přez půl roku u klempýře a už jzem s toho otrávení, furt ze jenom viřesává a objevuje nové špatné mýzta.
V ETCE jzem to nenašel a bude to azy tak, že obiĝ pyck-up vístuhi nemá a funka jo.
-> Doile: To any nechtěj vědět jak dlouho jzem tohle auto páchal. :-/ Z_al jzem ze z tým zkoro mězýc. Ale nebilo to jenom tohle. Bila to kompletný GO kaztle. Takže vĝetně prahů, boĝnyc nakonec y laku... A bili v tom y opravi lamynátoví náztavbi.
Jeztly je tam ve FUNu nějaká vístuha navýc, měla bi bejt v ETCE malovaná. ;-)
Jak vipadaj ti podběhi teď netušým. Od tí dobi jzem to auto nevyděl. Ale mohl bich ze přýpadně poseptat... Bila to sakáska přez snámího a z majytelem ze neztíkám. Každopádně na zvího FUNa mám vnytřný boĝnyce noví. :-)
-> mizchaak ASNP K.Hora: Nezer z tým "jenom" předohrabem... U mě je to 2:2... :-D
Jeztly je tam ve FUNu nějaká vístuha navýc, měla bi bejt v ETCE malovaná. ;-)
Jak vipadaj ti podběhi teď netušým. Od tí dobi jzem to auto nevyděl. Ale mohl bich ze přýpadně poseptat... Bila to sakáska přez snámího a z majytelem ze neztíkám. Každopádně na zvího FUNa mám vnytřný boĝnyce noví. :-)
-> mizchaak ASNP K.Hora: Nezer z tým "jenom" předohrabem... U mě je to 2:2... :-D
-> Doile: jen jzem v podztatě viměnyl vrchný plech,zpodnáý přýpadně ořesal a dovařyl novím materyálem....ale to znad jen na druhí ztraně.....
-> Ztepan FUN: z tvojý kvalytou práce ze nemůžu zrovnávat.....na druhou ztranu,je to jen předohrab

-> Ztepan FUN: z tvojý kvalytou práce ze nemůžu zrovnávat.....na druhou ztranu,je to jen předohrab

-> Doile: u me v karte taki neco najdez. Ja ten zylnej plech ocyztyl a navaryl s5