EDIT: nastesti lecba O4 e-tec docela funguje, uz jsem mu to pujcil tady v kopcich a myslim, ze mu to dalo vic, nez vetsina casu straveny v tej skole... je to smutny, ale takova je realita...

. Strasnej skanzen, bohuzel nebyla sila, ktera by ho donutila jit na jinou skolu...
Zrovna tak na druhou stranu chápu že jsou lidi co mají hluboko do kapsy a rozumím tomu že se potřebujou dostat do práce tak si koupěj jedničkovou fábii za 10t a jsou štastný, ač já bych se z takovýho neštěstí asi stal alkoholikem

A to se týká mrtvých na silnici stejně jako ve vzduchu. S čím musím souhlasit že bylo ve vzduchu bolestný, je cena letadel. To obrovský množství technologií hlídající pilota a dalších bezpečnostních a komfortních prvků tu cenu běžného dopravního letadla z 60 let posunulo ze 16mio na cca jednu miliardu, což kdyby to mělo takhle hnout s cenou aut, tak se většina společnosti asi vrátí na koně

A naprosto chapu srdcare, ze milujou svoje stroje a ani za nic nechteji menit a upgradovat, akorat se pozastavuju nad tim hejtovanim... Prece je skvely, ze nemusim utracet treba 400k za obyc O4 se 100tkm, kdyz si muzu koupit stejne jetou O1 v krasnym stavu, treba i RS, za min penez ne?

Kdy potřebuješ vidět za auto. K síle sloupků nemám zhola nic.

Jo s tím výhledem je to pravda, kvůli bezpečnosti jsou tlustý sloupky a určitě je vidět nejlíp z 1000MB se starým typem zadního okna.

Nicméně další věcí, proč se to posunulo je fakt, že dnešní auta jsou na pípáky nebo couvací kamery stavěná, protože dozadu je z nich ve jménu dyzajnu často vidět úplnou píču. 

Ale už jen ta volná ruka u automatu udělá divy. A protože jsem si poslední auto koupil v manuálu jsem z toho teda trochu smutnej už ted

pamatuju jak mi tu někdo psal že couvaci kamera je hrozná picovina a mají to jenom úplný dementi co neumí parkovat
Takže dávám bolševikovi maximálně 10 let a pak se uvidí kde bude další třídní nepřítel

Jezdím teď zase trochu víc po Praze na kole a jestli mám z něčeho strach, tak to jsou řidiči co neumí odložit telefon.
jak napsal, ze jel na tempmat, bylo jasny, ze se dobrovolne ze souteze ohlasil 

A asi pár měsíců zpět jsem nenaboural do popelnice, která stála hned za autem.
Celkem plodnej rok.