A jak to teda kdo řešíte? Zůstáváte u DPI nebo? Já jsem koukal že spousta lidí přechází na standartní ceníky k velkým dodavatelů, ale to není žádný dlohodobý řešení, ty to samozřejmě všechno nejspíš už od listopadu nebo prosince všechno několikanásobně zdražej. Ted je spotová cena plynu asi 2500Kč což je asi šestinásobek ceny před rokem, logicky ho nikdo za ty prachy nebude nakupovat aby mi ho pak za 1500 prodal. Tohle nemá řešení, myslím že letos bude hodně lidí koukat na účty za energie. Já se už smířil s tím že krachem skautů jsem přišel minimálně o 100t. Můžu jedině pogratulovat lidem co mají fix u velkých společností(tuším Dragon psal že to udělal) který to za ně doplatí, ale ty si to taky budou časem chtít vybrat a samozřejmě další období budou mít za jinou cenu, ale aspon ted mají klid.
Každopádně nechci být pesimista, ale jestli se s tímhle něco neudělá, nebo ty ceny nečekaně neklesnou, tak nás všechny nečeká nic dobrýho, tohle roztočí kola obrovský hyperinflace a všechno bude nesmyslně zdražovat, dyt ten plyn se používá ke všemu od pečení housky až k výrobě elektriky. Jediný co možná zlevní budou baráky, protože lidi zjistí že nemají na to dát ročně 250.000 za topení tak se raději přestěhují do garsonky. Nebo začnou všichni zase pálit dřevo, at žije ekologie, nakopat ty vymrdance to těch jejich zelenejch hlav