auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Yeti-Adventure-20-T di-DSG-103-kw.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Yeti-Automat.php

Ono taky tvoje perspektiva mechanika a někoho, koho auta baví, je úplně jiná, než třeba perspektiva moje a ještě úplně jiná než mojí nebo Jumbovo ženy. Těm nějaký milisekundy za který dvouspojka řadí jsou dost u nohy, že jo 

A to co jsem od toho chtěl to splňuje beze zbytku (ťuk ťuk) a z toho co popisuje -> Jumbo: mám pocit, že by to u nich splnilo požadavky taky. Pokud by prioritou byla třeba co nejmenší spotřeba, tak asi 4q Aisin nebude něco, co by se bralo v potaz, to je jasný.

Ale okolo města moc fajn. A podle toho co -> Jumbo: píše, tak jeho paní asi nebude moc zkoumat, jestli ten automat řadí "dobře", hlavně jí bude zajímat, že se o to nemusí starat 
V těch japoncích je docela výběr... ale to spíš kdybys se chtěl vrátit na začátek a vybrat něco přímo pro ní, ne kompromis, co vás uspokojí oba. Tam už moc poradit nedokážu, resp. ten Yeti zní jako hodně rozumná volba.
Do kosmu to taky lítá? 

Bych váhal docela

A to je co říct

-> Jumbo: Hele do nějakých 400tkm to 6Q dsg vesměs drží, pak koupíš za 10 sadu spojek a jedeš dál, vůbec bych se nebal, akorát hlavně dodržet intervaly výměny oleje.

A já osobně bych automat taky nechtěl, ale pro ženu to bude asi ideální, jezdila s šaltrpákou dlouho a prostě se to nenaučila, má z toho nervy a nesoustředí se pak na nic jiného.