-> Syny 05.01.25 20:53:13: Ale mohli by tam uvádzať aspoň aj časový interval, to by bolo lepšie.

Ja mam EVO, ale 96kW. To je tak nejak neco mezi EVO a EVO 2 :)

když pak koukneš na ty čísla tak ty rozdíly jsou tam minimální na to aby to bylo poznat 

narval jsem tam ruku a jen jsem si ji podrel o masku a nepovedlo se, neni na to nejaky figl? diky.
, tak ted ani nemuzu vedet, jestli si to treba neskocilo o zoubek, tenkrat jsem dojel a motor normalne bezel, tak alespon to potkany neni...

útěchou budiž že to nebylo v autě ale v nějaké kogenerační jednotce 

unava tam hraje taky nejakou roli, ale pokud je ta pruzina spravne navrzena a vhodny kvalitni material, tak by nepraskla ve 200tis.km, ale v 2mil.km, kdysi jsem si nechal na feldu nazinkovat pruziny, kamarad slibil, ze HCl vynecha, ze jsou ciste, nakonec praskly obe a on se priznal, ze sel na svacinu a nekdo jinej je pry pred zinkovanim namocil, nikdy jindy mi pruzina na felde nepraskla

Stejne premyslim dat z toho INA jen lozisko a nechat tendle origo se znakem audi, ma najeto rovnych 200tis.km a myslim, ze dalsich 200 musi dat, SKF vydrzel 67 , tece pumpa a kladka neudrzi remen uprostred - to je fakt tragedie ta znacka. :/
ja s ni za prvni rok najel 45, pak jsem zjistil, ze takto pouzivat octavku by me zruinovalo :) a od te boby najizdim do 15, akorat mi vychazi vymena oleje 1x rocne

zitra zkontroluji hladinu, jestli najdu ten jemnej torx... nebo jestli zas neco netrefila, tvrdi ze ne. U te prevodovky jsem si rikal, ze to budu resit, az se zacne zhorsovat, ale ono to bylo stale stejne...