ikdyz jsem vlastne rad, prijdu ke sluzebni o2 a okna pootevrene nebo sjete uplne :/-> suri 23.09.19 20:03:25: jj a neodchazely ani po letech?

ikdyz jsem vlastne rad, prijdu ke sluzebni o2 a okna pootevrene nebo sjete uplne :/

ale kolik reálně znáš lidí kterým auto s kessy ukradli. Já teda ani jednoho...

1,4 docela OK, určitej turbolagísek tam je. Hodně koukat, jestli to má nebo nemá GPF (1,4 ne, 1,5 (prý většinou) ano, 1,8 ne, RS ryze podle data výroby - co přestala existovat RS245 (a předchozí "normální" RS) a teď je 245k + GPF). 1,5ka prý jede o cosi hůř a dealeři jsou nejistí ohledně životnosti a poruch GPF (vlastně 1. generace v benzínech), jenže už není cesty zpět. Jinak dnes běžně oil 0W20 LL; snad se to dá stále obejít přechodem na pevný interval. Lidi si stěžujou u 1,5 DSG i man. na skákání při rozjezdech..

To že to ukradli zrovna tvému kamarádovi mě mrzí, ale to neznamená že je to běžné, z okolí jsem se s tím setkal naposled někdy před 5 lety a to že se auty dost zabývám. Jediná vyjjímka jsou navigace to je pravda. Prostě ač to očividně neradi slyšíte, tak provoz běžného auta s dostatkem ND je ekonomicky výhodný.

Stejně tak se ty auta kradou víc i jako celek - když někomu ukradnou Soba, tak pokud to není C900 (která na ceně už pár let stoupá a hezký kusy pod 200k moc nejsou - a zároveň jde otevřít snad i klackem od nanuku), tak je z toho haló, protože patří do kategorie aut co se nekradou vůbec.

a je me jedno ze servis bude za bambilion 

A to se to tady prej ani neprodávalo. 

Jen je prostě sorta lidí, která chce mít spotřebáka s bonusem a nebo mají i toho spotřebáka jako koníčka, tzn. jezdí třeba s RS6. A nebo z jiného konce, chtějí něco designově vystupujícího, protože když se táhnou v rámci pracovních cest a nebo cestování do práce 60 a více km, tak se v tom chtějí cítit dobře. Něco jako ženská marnivost. Ženská si taky může telefon, tampóny a klíče nacpat do pytle na odpadky a přehodit si ho přes rameno a nepotřebuje novou kabelku. Ti pak jezdí v Alfách a nebo pojedou s C5 konby na hydropéru, DS5, Chryslerem, Dodge apod. Takže stejně, jako vy to vidíte jako samohonitbu a zbytečnost, je to totéž, jako když druhá skupina lidí nechápe touhu po nebo ignoraci uniformity. 

ted prostě at kouknu na O3 supa yetiho tak ty předky vypadaji stejně unifikovaně 

Nekolikrat jsem se musel ujistit, jestli sem nedavam stejny auto a ani ted si nejsem jistej