-> Jarda: v poistkovke by nejaké voľné plusy mohli byť , teoreticky aj 15ka
neviem v OI som sa dávno nehrabal
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia 1, 2, 3, 4
-> Jarda - zrušená registrace 02.01.21 12:15:20: jsou tam přívody pod M6 matky, kontakt si vybereš který potřebuješ 

-> Jarda - zrušená registrace 02.01.21 11:55:55: Od baterky nic netahej. Normálně to zapoj do pojistkové skříně vevnitř. O1 nemá žádný ebox.
Případně je tam možnost dát oko pod M6 šroub.
Máš tam i kostřící bod.
Případně je tam možnost dát oko pod M6 šroub.
Máš tam i kostřící bod.
-> suri 02.01.21 12:11:43: pod pristrojovkou zadna vhodna svorka? Tak mrknu na zapojeni eboxu, abych neco nepretizil...
-> Milan 136: on má nejaké KEETECY , tam je + na poistku normálne, ja by som ju umiestnil na správne miesto v boxe
-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.01.21 11:48:54: u sve octy jsen takto zapojil po oprave zapojil sedak, ale vydrzel, hned jsem si vsiml, ze nejak moc hreje, az potom jsem se podival do schema, ze ma byt v serii s operadlem :))) ten keetec ma operak a sedak zvlast...
-> SO545 02.01.21 09:17:02: diky
-> SO545 02.01.21 09:17:02: diky
-> Milan 136 02.01.21 11:06:09: Davam ketec
No ja jen nechtel tahat kablik s pojistkou od baterky, kdyz u octy bude jiste spousta moznosti...
Ale tady koukam uz lepe nic neresit no :/.

No ja jen nechtel tahat kablik s pojistkou od baterky, kdyz u octy bude jiste spousta moznosti...
Ale tady koukam uz lepe nic neresit no :/.
Heh, to jsem si vzpomnel na kamose, kterej dodelaval vyhrev zrcatek u Fabie I. Zapojil to nejak divne a kdyz jsou zrcatka zamlzena, mokra nebo zaledovatela, tak jakmile se pusti vyhrev, ze zrcatek se do 5 sekund zakouri a jsou dokonale sucha :-D
-> Jarda - zrušená registrace 02.01.21 05:08:40: Nejlépe bych to připojil podle schémat?
Ty to chceš zase prasit tak, aby se to přehrálo a ideálně spálilo?
Ty to chceš zase prasit tak, aby se to přehrálo a ideálně spálilo?
-> Jarda - zrušená registrace 02.01.21 05:08:40: v pohode to odstrojis ako klasicke bez bagov.
chci udelat vyhrev sedacek u naftove, rozdelam je normalne nebo se mam bat pytlu? kam nejlip to pripojit, jsou to dva draty - ovladaci plus po klicku a pak silovy plus, kostru doufam nekde najdu :)
-> saskyn2 01.01.21 00:41:19: i 5.5 má clonku, ale pomalou
a ty d2s výbojky se taky startujou dlouho 

-> suri: a to sú tam D1S Nightbreaker
-> Syny: Protože B6 je stará šlupka, ale zase ještě ne vetroš, takže má clonku, zatím co B5.5 je historie z minulého tisíciletí a tyhle věci neumí.
-> Syny 01.01.21 00:32:02: to klidně může, je to poplatný době vzniku 

-> Jarda/felda 01.01.21 00:14:19: Tak treba B6 ma bixenon a blika tema bixenonama v pohode.
-> Syny 31.12.20 23:24:51: je třeba žárovka protože přepínání xenonu je pomalý právě kvuli té světelné houkačce
na všechno jsou normy
mam to tak v b5,5 passatu

mam to tak v b5,5 passatu
-> StepaNoFUN: tak O2 ani ne, to spíš ta F2 předface a bihalogen bylo fakt špatný, přitom s normálníma základníma světlama to svítilo dobře
-> saskyn2 31.12.20 23:28:13: a to felda byla oproti favu ve svetlech krok zpatky... Ale o tom vypalovani parabol jsem u oct II slysel. Tam bylo dodelani dennich nutnost.
-> Syny 31.12.20 23:24:51: já mám na B6 ty bixenony relativně nový, takže to svítí pěkně, ale vím když jedu nějakým autem co je má 15 let starý tak od toho hovno vidím. U tý O2 je jediný mínus že ty dálky bohužel nejsou natáčecí, na to si člověk rychle zvykne, jinak bych proti tomu neměl křivého slova. Nicméně full led jsou zase jinej level

-> Milan 136: ja aj hej , ak neberiem farbu svetla a natáčanie samozrejme ... BI v SII boli teda o niečom inom ...
-> Milan 136: ono záleží na tom co mají ty světla za sebou, ty čočky všeobecně trpěj na vypalování. Největší peklo to bylo v předfl F2 bihalogen to vymyslel fakt kokot, to nesvítilo ani jako nový, jak mám srandu z exotů co se zasekli v minulém tisíciletí, tak zrovna tohle je jedna z mála věcí kde má i veterán typu felicie navrch

-> Jarda/felda 31.12.20 23:07:58: Tak kdyz to je bixenon, tak to je pro potkavaci i dalky, tam neni potreba parabola a dalsi dalka pres halogen. Nebo to tak nejaky auto snad ma?
-> saskyn2: -> suri: Tyjo tak to jsme vubec nevedel, ze takova kombinace je. To se mi docela libi. Prave ze ty bixenony na B6 mi uplne nesedly, ale tahle varianta zni dobre :)
-> saskyn2: -> suri: Tyjo tak to jsme vubec nevedel, ze takova kombinace je. To se mi docela libi. Prave ze ty bixenony na B6 mi uplne nesedly, ale tahle varianta zni dobre :)
-> suri 31.12.20 23:09:51: S tím srovnáním s žárovkami teda nemohu souhlasit.
-> Syny 31.12.20 23:01:31: fl O2 má natáčecí xenon, dálka je halogen. Výbojka je d1s jako u B6, ale tam je clonka na dálku takže to je bi. Ale upřímně zlatej xenon v o2fl, oproti bixenonu v B6 to svítí líp, protože máš 2x55w navíc, navíc ta dálka netrpí vypalováním čočky.
-> Syny: jj natáčacie a nie BI , bi má až superb a to je iná liga
OII FL na lepších žiarovkách a xeny nie je veľký rozdiel
OII FL na lepších žiarovkách a xeny nie je veľký rozdiel
Aha, to jsem nikdy nepotkal. Zase o něco chytřejší, díky.
-> saskyn2: Tyjo, tak to jsem nevedel. To ma O2 po FL nataceci xenony i kdyz to nejsou bixenony? Tedy ziju v tom, ze bixenony nema, jelikoz mam za to, ze ma ve svetlech normalne parabolu pro halogenovy dalky.
jj, ty s nižším výkonem nemusí mít ostřik ani nivelaci, např d5s výbojky v rapidu
-> dragon_cb_cz 31.12.20 22:41:43: ako pise Milan ...az od urcitej wataze a svietivosti...tusim ani stary beetle to nemal.
-> saskyn2 31.12.20 22:12:52: Nivelaci musí mít každý xenon, ne?
-> Jarda: nivelaci má i předface, ale natáčecí až face
kazda O2 ma nataceci xenony nebo to predface nemely?
-> saskyn2: JJ oii 4x4 čo mám rozjednanu má len halogeny
čidlo sa da odkodovať
čidlo sa da odkodovať
-> suri: jo jednotka afs je stejná. Akorát vlastně u oktávky to přední s faceliftem nezrušili, B6 ho nemá od 2008 a yeti od 2009 nebo 10. Což teda nechápu proč, ale takže jestli to je na oktávku tak vlastně potřebuješ i předek aby to bylo jak z výroby.
-> saskyn2: spýtaj sa , na afs je to rovnaké?
-> suri: jo zadek na 4x4 je jiný to čidlo, má jiný úchyt a jinak natvarovanou tu nohu na rameno. Předek je stejnej, ale ty byly jen nějak do 2008 pak už je jen vzadu. Bohužel já kabeláž z O2 určitě nemám, jen z B6. Můžu po novém roce poptat jestli kluci nemají nové sady. Ty čidla a jednotka jsou pro B6/O2 stejný.
-> saskyn2: predok je rovnaký , zadok je na 4x4 iný ? potrebujem práve 4x4
ideál by bola celá OII FL vykuchaná elektrika , kde by som zobral aj káble k snímačom , aj vyplietol elektriku , aj ostrek svetiel ... sem tam sa niečo vykuchané objaví ale vždy to robil nejaký hulvát a ponáhľal sa ... tu sú OII na rozpredaj často ale bez xenonov a staré ...
ideál by bola celá OII FL vykuchaná elektrika , kde by som zobral aj káble k snímačom , aj vyplietol elektriku , aj ostrek svetiel ... sem tam sa niečo vykuchané objaví ale vždy to robil nejaký hulvát a ponáhľal sa ... tu sú OII na rozpredaj často ale bez xenonov a staré ...
-> suri: Hele asi jedině použitý vykuchaný z nějaký B6, jinak čidlo na nápravu prodávám nový 1800. Na celou novou sadu se můžu poptat po novém roce, ale já skladem mám nový jen ty čidla a mám asi 10ks na 4kolu, to předohrabový mám už asi poslední.
-> saskyn2: skoda-parts.cz/produkty/n
ivelace toto nevieš zohnať ? prípadne ak by bola komplet kabeláž z FL OII
-> Pavel P..: Jako sorry, Sheldone, ale kazdej takovou pamet mit nemuze
Tak jestli to bylo 2009, tak to byla urco vlecka s prislusenstvim.

-> saskyn2: pičo!
-> King: byl jsem u Tebe 11.4.2009 a bral jsem nějakou vlečku a nějaký cajky k tomu.... nebo už se nepamatuješ?

-> King: byl jsem u Tebe 11.4.2009 a bral jsem nějakou vlečku a nějaký cajky k tomu.... nebo už se nepamatuješ?

-> Pavel P..: Pockat, ale byls to ty, kdo byl nekdy v prvni pulce prvni dekady milenia u me na zahrade, co si bral moji starou 4q, kyvku a nadrz?
-> Bukaj: On jen tak blbě vypadá

-> Bukaj:

-> Pavel P..: Aha, Ty jsi takovej mlaďoch - měl jsem za to, že jsi plusmínus ročník, jako já (tedy prakticky čtyřicátník)