-> Syny: Přijde mi, že kombík se zas tak moc nepovedl.
Za mě osobně - liftback boční linií moc hezký, záď je trochu vykradená Audi A4 B8, ale hezká, kazí to jen ty písmenka - prostě tam nesedí, netuším proč. Na tu přifouknutou příď si asi budu chvíli zvykat, ale věřím, že to časem půjde. Celkově podle mě hezký auto.
U kombi jsem z té zádě taky rozpačitý, to lomené víko podle mě nezapře inspiraci současným Volvem V90, ale prostě to tady zdaleka tak dobře nefunguje. Taková zmuchlaná krabice. Nevím, uvidím časem. Boční linie OK.
Na co jsem ale nejvíc zvědavý je interiér. Trochu se bojím, že bez toho dotykového nesmyslu už se nepůjde ani uprdnout, resp. že nepůjde nakombinovat rozumná výbava bez něj. Hodně zvědavý jsem na sedadla, konečně to vypadá na rozumnou koženou variantu (bohužel ale asi jen tu jedinou?), jen jestli půjde objednat aniž by člověk musel koupit milion dalších kravin, jak bylo zvykem
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
A taky aby kvalita za něco stála... Celkově mi ale ten interiér přijde jako velký krok dopředu.
Motory v té konvenční části nepřekvapí ani neurazí, jsem zvědavý, jak moc použitelný základ pro úpravy bude ten benzínový dvoulitr - sériový výkon je dost skromný, tak snad z toho časem Alenka dostane něco rozumného
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
To samé platí pro CNG variantu, která by jinak byla taky lákavá... Nejvíc jsem ale zvědavý na to, jak bude reálně fungovat ten plug-in hybrid - papírově to vypadá celkem slušně.
Vlastně nejvíc jsem zvědavý na ceny... Trochu se obávám, že všechny ty úlitby kvůli emisím to krutě prodraží. A že opět nepůjde nakombinovat výbava tak, aby člověk dostal co chce bez milionu kravin
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)