Tak pro info - ložisko jsem podruhé vyměnil předevčírem večer těsně před odjezdem do Holandska a žádná změna, takže hučení není ložiskem (to, že bych dvakrát zničil ložisko při montáži, je asi nepravděpodobné).
Doteď jsem s tím autem najel cca 1200 km (aktuálně jsme v Německu kousek od hranic s Holandskem) a vypozoroval jsem, že hučení (přerušované, závislé na otáčkách kol) se projevuje jen v nízkých rychlostech (do 60-70 km/hod), při vyšších rychlostech nic závadného neslyším (možná pro celkový hluk vozu), zvuk se mění (ale nikterak výrazně) při zatížení/odlehčení kola (při lehkém vychýlení vozu z přímého směru volantem).
Při rychlosti 105-110 km/hod mírně vibruje volant, ale to bych přisoudil nevyváženosti kol.
Také to, že auto mírně táhne doprava, když pustím volant, bych přisoudil nesouososti náprav a nikoli tomu, co hučí (táhne doprava bez ohledu na to, zda je zařazená rychlost, auto je v tahu nebo se brzdí motorem).
Takže na hučení zbývají asi jen dvě věci - poloosa nebo diferák či něco jiného v rozvodovce...
Asi bych potřeboval,aby se v tom projel někdo, kdo má zkušenosti s předohraby a jejich servisem/projevem závad (Jirko, hlásíš se, viď?)
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)