-> Jarda/felda: A jak je to s imobilizérem?Kdyby se mi nepodařila vložka ve spínačce přeskládat stačí pouze do nového kliče přednat čip ze starého klíče nebo je potřeba něco víc?
Na G4 zacal zlobit ten otocny spinac svetel. Spina se mlhovka i pri obrysovkach nebo hlavnich světlech. I kdyz neni povytazeny... ma smysl se ho pokusit opravit?
Chlapy mam dotaz,odešla mi spínačka u Golfa 4,sehnal sem na vrakáči novou s klíčem,nevíte někdo jestli jde prohodit vložka zámku ve spínačce abych měl stále stejný klíč a nemusel sem mít dva klíče?Nikdy sem to u žádnýho auta řešit nemusel tak si nejsem jistej jestli to vůbec jde.Díky za rady
-> Jindas: Možná blbý dotaz, ale nenmůže to klimou? Mě dělá Volvo to, že když má malý tlak chladiva, tak se zapíná/vypíná elektromagnetická spojka na kompresoru a dělalo to přesně to samé, cukání při konstantní jízdě a kolísání volnoběhu...
Jediný co nebylo děláno tak byla váha vzduchu - neházela chybu,tak jsem to neřešil,ale těžko říci,nemáte někdo kolik má váha ukazovat průtok na tomhle motoru?
-> StepaNoFUN: Ještě před půl rokem jsem jezdil 405, kde stačilo to co píšeš , k motoru vedly kabely akorat ke žhavení, ventilu na čerpadle a startéru. Ale je to přesně jak píšeš, už to chtělo něco novějšího.
-> Milan 136: Ach jo, to jsou ty "moderní" vozy . Diagnostikou nedisponuji, tak to asi bude cvakat dál, než budu muset do servisu kvůli něčemu závažnějšímu. Zlatý auta kde si člověk všechno opravil jen s golou
-> Nwkt: Tak jsem jí vyndal, relé proletoval, ale cvaká to stále. Teď je otázka, jestli jsem to udělal dobře. Mám jen trafopájku a elektronice moc neholduju... Když zkusím sehnat stejnou komfortku, můžu jí jen jednoduše vyměnit, nebo se to pak musí nějak přes diagnostiku nastavit?
Také tu poprosím o radu - na mé Boře blbne vnitřní osvětlení - když odemku, osvětlení problikne a zůstane zhasnuté, než otevřu dveře, pak je rozsvícené, ale jak zavřu, tak zase zhasne - nefunguje prodloužení osvětlení. Nedělá to pokaždé, ale tak v 90%. To je první problém, který mi zas tak nevadí, ale určitě bude souviset s druhým problémem - za jízdy cvaká nějaké relé. Necvaká nijak pravidelně, cvakne třeba při přejezdu nerovností, nebo prudším zatočení... Zatím se mi nepodařilo identifikovat, které relé to cvaká. Dokázal by mě někdo nasměrovat, na co se zaměřit? Díky
chlapi, dik moc za pomoc, zda se, ze je opraveno. Mikrospinac otvirani kufru byl trvale sepnutej,jak jsem psal na zacatku. Ale protoze se nic nedelo kdyz jsemho odpojil a zkousel jeho stisknuti simulovat spojenim kontaktu sroubovakem v konektoru,tak jsem mel pocit ze je jednotka nejak poskozena, nebo jak pise NWKT nejak odstavena kvuli chybe. V tomhle se nevyznam.
Chtel jsem zkontrolovat kabelaz do vika , ale nenasel jsem konektor. Nekde na netu jsem nasel tu zminku o aktivaci tlacitka pri otevreni dveri, tak jsem zkusil po prichodu z prace otevrit a zavrit dvere a najednou to spojeni kontaktu tlacitka cvaklo zamkem... Takze asi vyreseno.
Ted uz jen nahradit ten mikrospinac, ale to uz si poradim. Tak jeste jednou diky moc za pomoc!
Jumbo: jo, svetlo sviti po otevreni, a zhasina pri zavreni kufru... Jednoznacne odesel ten mikrospinac otvirani - je porad seplej a spolu s tou porusenou izolaci na dvou kabelekch ve svazku to asi odpalilo cast toho centralu... Nebo nevim...
jj, nejaky mikrospinace doma mam, jestli po kontrole kabelaze to zacne fungovat tak ten spinac necim zkusim nahradit, nebo koupit neco v elektronice. NWKT: kazdopadne dik moc za pomoc dnes...
Jumbo: je to zachovaly, ale jinak pravek - rok 2001... Rikam si, ze jestli uz se tomu lamou kabely, tak uz to asi brzo prestane cely fungovat uplne....
Jumbo: ze spinace to vede nekam pryc, asi do jednotky, k servomotoru vede jinej kabel, asi z jednotky... Nekde jsem se docetl, ze ta jednotka deaktivuje tlacitko kdyz se jede vic jak 5kmh, a znovu se aktivuje az otevrenim dveri... Proste blazinec, nemam na tohle vybavu a neznam nikoho kdo by to byl ochotnej behem jednoho dne vyresit... Takze musi nastoupit primitivni reseni.
NWKT: diky, uzitecna vec, nasel jsem diky tomu, ze ten mikrospinac by mel bejt "1J5962104A", a cesky eshopy ho prodavaji za cca 550Kc, takze na to taky kaslu a predlam to na to tlacitko vedle sedacky...