Ale jsou mezi nimi výjimky, kdy jsou opravdu šikovní a mají o to zájem. Pořád ale dělají pod nečím dohledem

Jinak co tam čistili by mě fakt zajímalo.

Jen jsem potřeboval kliknout na nějaký předchozí odkaz k tomuto tématu, resp. k tomu co jsem psal a tys byl první na ráně. Fakturu ani rozpis práce jsem nedostal do ruky, není to moje auto. Ani jsem nepsal, že je. Jen jsem s ním 2x jel, z toho mi 2x padlo do nouzáku a kolega z Prahy ho měl přivézt a odvézt k nim a napoprvé nedojel ani na dálnici. Vím jen, že mu řekli (není autař) že "to vyčistili", což mu nepřišlo jako určující informace ani jako laikovi. Auto zahnojený, polotovar interieru v kufru, rozhozená světla....atd. Do Prahy dnes ale už dojel. Na to asi narážel Suri, když psal, že někdy lepší JZD než značkový servis. A na plzeňské hudrá více lidí, resp. jezdí už jinam.

A předpokládám, že to něco "čistili", mohli zvládnout napoprvé, ne že se zákazník po pár desítkách km vrací a pak tam auto vyhnije dva týdny. Dává tady někdo auto na pokusy do Porsche Plzeň? "Skvělé" zkušenosti stále při starém, viz poslední akce Superb.

Co se týká servisu, tak se napoprvé vrátil vůz ve stejném polofunkčním stavu jako předtím a o pár km později se to vracelo tentýž den zpět. Podle mého to jakože zkusili a vůbec neudělali to, co se u aut po delší odstávce má udělat. To je zrovna jeden z příkladů značkového servisu, který je až za tím JZD.

fialovej, nevis znacku? ja nejakej madarskej jsem ted mel a pekne mi poleptal ruce, ale kde jsem s nim udelal vyfuk, tak tam ted Ti stribrenka drzi
kde jsem ho nepouzil a jen obrousil, tam se to uz loupe, ale kupoval jsem ho teda v tescu v madarsku

jinak odrezovač jsem používal takovej fialovej na doporučení od Pilota105 a ten je fakt perfektní
no tak nebudu zkouset..., Ty mas s cim nejlepsi zkusenost?